Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

GoTV IPTV: tarkistus- ja asennusopas

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: GoTV IPTV: Review and Installation Guide

GoTV IPTV on IPTV-soitin, johon voit lisätä IPTV-palveluntarjoajia Xtream koodit Ja Suoratoista elokuvia, sarjoja tai suoria TV-ohjelmia. Tämä sovellus on vapaa käytettäväksi, eikä sitä ole saatavilla laitteen sovelluskaupasta. Tämän sovelluksen asentamiseksi sinun on ladattava se sivulta GoTV IPTV APK laitteellasi.

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka asennus suoritetaan GoTV IPTV Androidissa, Firestickissä, Smart TV:ssä, Windows PC:ssä ja Macissa.

GoTV IPTV:n ominaisuudet

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä Sisältää lapsilukon
Dynaaminen kielen vaihto Tuki ulkoisille mediasoittimille
Helppokäyttöinen käyttöliittymä Tukee Xtream-koodeja

GoTV IPTV -tilaussuunnitelmat

GoTV on IPTV täysin ilmainen ladata ja käyttää sisältöä miltä tahansa IPTV-palveluntarjoajalta. Joten sinun ei tarvitse rekisteröityä tai tehdä tilauksia.

Kuinka asentaa GoTV IPTV Android-puhelimeen

Tämä IPTV-sovellus ei ole saatavilla Google Play Kaupasta. Joten sinun on ladattava se APK-tiedosto mistä tahansa luotettavasta verkkosivustosta. Lataa sitten APK-tiedosto sivulta asentaaksesi sovelluksen Android-puhelimeesi. Kun olet asentanut, avaa sovellus ja anna yhden parhaista IPTV-palveluntarjoajista antamat kirjautumistiedot, jotta voit suoratoistaa haluamasi sisältöä.

Kuinka saada GoTV IPTV Firestickissä

Et voi asentaa tätä sovellusta suoraan Firestick-laitteellesi, koska se ei ole saatavilla Amazon App Storesta. Voit kuitenkin ladata tämän sovelluksen sivulta Firestickin Downloader-Sovelluksella. Hanki sovellus, kirjoita Xtream kooditja aloita palveluntarjoajan IPTV-sisällön suoratoisto.

Kuinka ladata GoTV IPTV Smart TV: stä

Sinun on ladattava tämä IPTV-soitinsovellus älytelevisioosi käyttämällä USB-asema. Voit tehdä tämän lataamalla sovelluksen APK liitä USB-asema tietokoneeseen ja kopioi tiedosto asemaan. Poista asema Tietokoneesta ja liitä se USB-portti älytelevisiossasi.

Navigoida johonkin USB-tallennuskansio Smart TV:ssä ja napauta APK-tiedosto asentaaksesi sovelluksen. Avaa sovellus ja syötä IPTV-palveluntarjoajasi kirjautumistiedot, jotta voit katsoa suoraa televisiota ja VOD-sisältöä televisiostasi.

GoTV IPTV:n lisääminen Windows PC- tai Mac-tietokoneeseen

Voit asentaa tämän IPTV-sovelluksen Windows PC- tai Mac-tietokoneellesi käyttämällä BlueStacks Android-emulaattori. Ensin sinun on asennettava BlueStacks tietokoneellesi viralliselta verkkosivustolta verkkosivusto. Lataa se sitten IPTV APK luotettavalta verkkosivustolta.

Käynnistä BlueStacks tietokoneellasi ja napauta Asenna APK -kuvaketta ja avaa ladattu tiedosto APK-tiedosto asentaaksesi sovelluksen. Kun se on asennettu, voit suoratoistaa suosikki IPTV-sisältöäsi lisäämällä IPTV-palveluntarjoajasi tunnistetiedot.

Kuinka käyttää GoTV IPTV:tä IPTV:n suoratoistoon

Kun olet asentanut tämän IPTV-soitinsovelluksen tietokoneellesi Seuraa näitä ohjeita suoratoistaaksesi IPTV-sisältöä televisiossasi.

1. Käynnistä tämä IPTV-sovellus laitteessasi.

2. Määritä Käyttäjätunnus Ja Salasana jonka sait IPTV-palveluntarjoajaltasi.

Anna GoTV IPTV:n kirjautumistiedot

3. Napauta Rekisteröinti, ja sisältö ladataan soittimeen.

Nyt voit suoratoistaa IPTV-palveluntarjoajasi suoria TV-kanavia ja on-demand-videoita.

Integroi ulkoiset mediasoittimet GoTV IPTV:hen

1. Siirry tämän IPTV-soittimen aloitusnäyttöön ja avaa se asetukset.

2. Valitse Soittimen asetukset vaihtoehto ja valitse ulkoinen soitin Valitsemasi, kuten MX Player tai VLC Player.

3. Napauta OK integroidaksesi ulkoisen soittimen ja voit suoratoistaa IPTV-palveluntarjoajan sisältöä tällä soittimella.

Onko GoTV IPTV laillista?

Tämä IPTV ei ole laillinen, koska se on saatavana vain APK-tiedosto eikä virallisena sovelluksena minkään laitteen sovelluskaupassa. Lisäksi useimmat markkinoiden IPTV-palveluntarjoajat tarjoavat vain IPTV:tä Tekijänoikeudella suojattu sisältö. Jos yrität suoratoistaa tätä IPTV-sisältöä tällä soittimella, saatat kohdata ongelmia Lakiasiat. Tällaisten ongelmien välttämiseksi suosittelemme, että käytät parhaita VPN-verkkoja, kuten NordVPN.

Hanki NordVPN

Arvostelumme GoTV IPTV:stä

Tämä IPTV-soitin on vapaa eikä sisällä piilokuluja. Ja voit helposti lisätä IPTV:si antamalla kirjautumistiedot ilman, että sinulta pyydetään muita henkilökohtaisia ​​tietoja. Huono puoli on kuitenkin, että se on saatavana vain APK-tiedostona eikä virallisesti App Storesta. Se on hyvä valinta, jos haluat suoratoistaa IPTV-sisältöäsi ilmaiseksi. Jos otamme huomioon sen edut ja haitat, arvioisimme GoTV IPTV:n 3,2/5. Jos etsit IPTV-soitinta lisäksi Toiminnot, voit valita Aboxa IPTV:n, XCIPTV:n tai Flix IPTV:n.

Sisällysluettelo