Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Hajautetun hakukoneen kuvaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hajautetun hakukoneen kuvaus

Mikä on hajautettu hakukone?

Jos etsit suosikkituotteitasi ja -palveluitasi verkosta, sinun tulee tietää, että Kiinan lohkoketjun käyttö tarjoaa sinulle enemmän yksityisyyttä.

Sen sijaan, että suuret hakualustat päättäisivät, mikä on sinulle merkityksellistä ja mikä ei, ja sen sijaan, että hajautettu hakukone päättäisi, mitä tietoja jaetaan niiden valtavien tietomäärien perusteella, joita ne ovat keränneet hiljaa.

Sen sijaan saat kohdistettuja mainoksia, jotka vastaavat Kiinnostuksen kohteitasi. Tästä on hyötyä paitsi käyttäjien henkilötietojen omistusoikeuden palauttamisessa, myös yrityksille. Sinun ei enää tarvitse kohdistaa ihmisiin, jotka haluavat suuria mainosalustoja.

Ne mainostavat vain käyttäjille, jotka etsivät heidän tuotteitaan ja ovat suhteellisesti kiinnostuneita niistä. Nämä kapeapainoiset mainokset voivat lisätä merkittävästi tulosprosentteja ja lisätä myyntiä.

Yleensä mitä enemmän tietoja annat tämän tyyppisille vaihdoille, sitä korkeampi nosto- ja maksukatto on. Näiden alustojen todennetut käyttäjät voivat ottaa yhteyttä pörssin tukitiimiin, jos heillä on teknisiä virheitä tai jos he ovat unohtaneet salasanansa.

Useimmissa tapauksissa keskitetyt pörssit tarjoavat käyttäjilleen valuuttapareja, jotka osallistuvat stablecoin-pörsseihin. Nämä pörssit ovat erittäin suosittuja digitaalisen valuutan aktivistien keskuudessa, ja voit helposti löytää jonkin näistä virtuaalisista tai online-alustoista. Esimerkkejä keskitetyistä digitaalisista valuutanvaihdoista ovat Binance, Coinbase, LocalBitcoins jne.

Mikä on hajautettu vaihto tai Dex?

DEX tai hajautettu vaihto on samanlainen kuin keskitetty vaihto, paitsi että ei ole kolmatta osapuolta, johon luottaa. Kaikki maksut ja myynnit tallennetaan tähän lohkoketjupörssiin. Nämä alustat mahdollistavat peer-to-peer kryptovaluuttoja ja tokeneita ( P2P ) Käydä kauppaa.

Hajautetut digitaaliset valuutanvaihdot antavat henkilöille mahdollisuuden käydä kauppaa digitaalisella valuutallaan peer-to-peer-periaatteella (käyttäjältä käyttäjälle) avaamatta tiliä pörssissä. Tämä vaihto toimii hajautetusti, eikä sillä ole valvontaviranomaista. Hajautettu vaihto eliminoi tarpeen luottaa kolmansiin osapuoliin, ei ole välittäjää, ja tapahtumat käsitellään älykkäiden sopimusten avulla.

Miten hajautettu vaihto toimii?

Hajautetun vaihdon avulla asiakas muuntaa kryptovaluutansa Dex-pörssin vaihtoverkkotokeneiksi, jotka tallennetaan lompakkoon. Käyttäjät voivat sitten käyttää tokenejaan Exchange-lohkoketjussa. Lompakon digitaalinen valuutta toimii turvana.

Voit vaihtaa digitaalisen valuutan muiden kryptovaluuttojen kanssa pörssissä tai pyytää kryptovaluuttojen myyntiä. Myyntitilaus tai mikä tahansa muu pyyntö tallennetaan Exchange-lohkoketjuun, joka on yksi näistä Exchange-ominaisuuksista. Kun tapahtuma on suoritettu, salasanat hyvitetään tilillesi jonkin ajan kuluttua

Kuten a hajautettu hakukone

Se toimii kuin tavallinen hakukone.

Se tarjoaa sinulle alustan Internet-hakuihin. Tietoa hakukyselyistäsi tallennetaan lohkoketjuun. Jatkuvalla jakelulla ja vuorovaikutuksella hajautetun hakukoneen kanssa luot verkkoidentiteetin ja ostajan persoonallisuuden.

Tämä voidaan kiertää – mutta vain, jos olet teknikko, joka tietää mitä olet tekemässä. Tietosi salataan yksityisellä avaimella ja pysyvät turvassa ja anonyymeinä mahdollisimman pitkään.

Sinulla on mahdollisuus saada Smart Contract antamaan nämä tiedot suoraan tietyille kauppiaille. Tämä vähentää sellaisten mainonnan välittäjien määrää, jotka altistavat käyttäjät merkityksettömälle, suurimääräiselle mainonnalle, ja vähentää sponsoroitua mainontaa, joka maksaa yrityksille miljoonia dollareita.

Lisäksi käyttäjät voivat saada korvausta (tai palkkiota) jokaisesta asiaan liittyvästä hausta, jonka mainostaja lähettää suoraan käyttäjälle. Esimerkki on a BASE (BitClaven Active Search Ecosystem), joka kompensoi käyttäjiä kissa-digitaalivaluutalla aiheeseen liittyvistä hauista. Tätä valuuttaa voidaan sitten käyttää ostettaessa verkkokaupoista.

Tällaisen järjestelmän tärkein etu on, että käyttäjät voivat hyötyä verkkohakuistaan ​​ja saada tietoa tuotteista, joista he ovat kiinnostuneita.

Yritykset puolestaan ​​mainostavat käyttäjän tarpeita. Ostajat ostavat todennäköisemmin tällä alueella. Tämä nostaa keskimääräistä tulosprosenttia merkittävästi 2 %. Organisaatiot käyttävät jo miljardeja dollareita saavuttaakseen tämän.

Miksi tarvitsemme hajautetun hakukoneen?

Verkkomainonnasta vastaavat muutamat suuret yritykset, kuten Google, Amazon ja Facebook.

Nämä suuret yritykset sanelevat yrityksille, kuinka niiden tulee toteuttaa mainoskampanjoita, jos ne haluavat pysyä kilpailukykyisinä.

Emme välttämättä aina ymmärrä, että kun työskentelemme Internetin kanssa hakukoneiden, joukkoviestimien tai suurten jälleenmyyjien kautta, suuri osa henkilötiedoistamme tallennetaan ja niitä seurataan eri muodoissa ja muodoissa.

Tätä tietoa käytetään sitten erilaisissa mainoskampanjoissa. Yritykset käyttävät suuria summia osallistuakseen verkkoteollisuuteen, toivoen houkuttelevansa miljardin dollarin verkkoasiakaskuntaa. Näistä kampanjoista tulee aggressiivisia ja usein epäolennaisia ​​sponsoroituja mainoksia, jotka varjostavat päivittäisen verkkokokemuksemme. Siksi tämä toimiala on lakkautettava.

BitClaven kaltaiset hakukoneet antavat valtaa takaisin jokapäiväisille asiakkaille ja yrityksille, joilta he ostavat.

Tämäntyyppinen hakukone luo ympäristön, jossa saat vain suosikkiorganisaatioidesi mainoksia. Yritykset maksavat myös vain mainostamisesta ihmisille, jotka etsivät heidän tuotteitaan.

Yksinkertaisesti sanottuna saat mahdollisuuden ansaita rahaa surffaillessasi Internetissä vastaanottamalla erittäin osuvia tarjouksia. Yrityksille tämä tarkoittaa mainoskustannusten merkittävää alentamista poistamalla välittäjät (mainoskampanjat) ja samalla saavuttaa suurempi myynti korkeammilla konversioprosenteilla mainonnan avulla.

Miten tämä voidaan käytännössä toteuttaa?

Oletetaan, että etsit kesävaatteita verkosta.

Kun etsit uusimpia tiloja, lohkoketjupohjainen sovellus kerää tietoa etsimistäsi parametreista. Näin jälleenmyyjät voivat mukauttaa tarjouksensa samoihin parametreihin (esim. kesävaatteet) ja mainostaa kohdistetusti ja oikea-aikaisesti.

Kun teet hakuja, sinua ei pommitetaan ei-toivotuilla mainoksilla, jotka eivät ole sinulle tällä hetkellä oleellisia – kuten parhaan talon tai auton ostaminen tai kaupungin parhaan ravintolan valitseminen.

Parhaimmillaan nämä merkityksettömät mainokset häiritsevät sinua ja häiritsevät sinua pääasiastasi: vaatteiden ostamisesta. Jos kuitenkin haluat ostaa talon tai auton, tämä alusta vakuuttaa sinulle, että se näyttää sinulle sopivat tarjoukset budjettisi ja etsimiesi kriteerien mukaan.

Jos päätät saada lisätietoja tietystä tarjouksesta ja napsautat sitä, saat korvauksen (palkkion) tästä ponnistelusta.

Käyttökohteita on lähes loputtomasti, ja niitä voidaan soveltaa mihin tahansa tuotteeseen tai palveluun, josta olet kiinnostunut ja jota etsit verkossa. Joka tapauksessa saat korvauksen tai palkkion vastaanottamistasi kohdistetuista tarjouksista

Sisällysluettelo