Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

HelloTech-kupongit ja alennuskoodit

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: HelloTech-kupongit ja Alennuskoodit

Jos sinulla on viime aikoina ollut teknisiä ongelmia, ota yhteyttä HiTech. Teknisen tuen tarjoaja. Lisäksi he huolehtivat kotisi tarpeista tarjoamalla koti- ja kulutuselektroniikkaa ja -tarvikkeita. Heidän tuotteet on jaettu kolmeen osaan:

  • Turvallisuus: Valonheittimet, ovikellot, kamerat ja paljon muuta
  • Mukavuus ja energiansäästö
  • Kotiyhteys

Heillä on asiantunteva asennus jokaiselle älytuotteelleen. HelloTech tarjoaa myös valtakunnallisen (USA) asennuksen, ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Niiden avulla voit pitää koko kotisi turvassa ja hyvässä yhteydessä.

Tässä olemme listanneet tällä hetkellä aktiiviset HelloTechin alennuskuponkikoodit, jotka voivat auttaa sinua saamaan jopa 100 dollaria alennuksia. Tarkista alla luetellut koodit sekä artikkelin alempana olevassa taulukossa olevat koodit saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen itsellesi.

HelloTech varmistaa, että tarpeesi otetaan huomioon tarjoamalla alennuksia ja 24/7 tukea. Heidän palveluihinsa kuuluvat mobiili- ja tietokoneasennukset, uusien ohjelmistojen asennus, Tietokoneiden korjaukset, optimoinnit ja virusten poisto.

Syötä koodi KIITOS kassalla saadaksesi 30 dollarin alennuksen kotipalveluista ja tuotteista asennuksen kanssa

Voit tilata uutiskirjeen saadaksesi 5 dollarin lisäalennuksen seuraavasta tilauksestasi. He tarjoavat tällä hetkellä useita tarjouksia, jotka näet alla olevasta taulukosta:

Osallistu HelloTechin arvontaan ja voita ilmainen Sonos Arc soundbar, jonka HelloTech-asiantuntija asentaa!Osallistu HelloTechin arvontaan ja voita ilmainen Sonos Arc soundbar, jonka HelloTech-asiantuntija asentaa!

HelloTech tarjoaa vain 59 dollaria kodin sisäisistä palveluista, joihin kuuluu television kokoaminen/purkaminen/kokoaminen, älykäs turvakamera ja älykäs termostaatti monien muiden palvelujen joukossa. Joulu on aivan nurkan takana ja sekä Joulupukki että sinä voisit käyttää apua HelloTechin asiantuntijoilta.

nv-author-imagenv-author-image

Avoimet tarjoukset