Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Historian pisin sarja – sarja, jonka pituutta et voi edes kuvitella.

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Historian pisin sarja – sarja, jonka pituutta et voi edes kuvitella.

Nykyään, kun sinulta kysytään, mitkä ovat pisimmät televisiosarjat, mainitset todennäköisesti ensin Supernatural-sarjan tai Greyn anatomia-sarjan; Tai lopuksi, luultavasti ajattelet, että historian pisin sarja on Simpsonit, jossa on 32 kautta ja 706. Voit myös harkita erilaisia ​​teoksia Japanista, kuten One Piece -animea, joka esitettiin 984 jaksoa.

Mutta näin ei ole ollenkaan. Minun on sanottava, että jos sinulla on tällainen käsitys, olet pahasti väärässä. Koska television historiassa on asioita, joita ihmiset eivät tiedä.

Itse asiassa nämä sarjat ovat olleet pitkään katsojien vieraita kotona ja televisiossa, mutta puhuminen historian pisimmästä sarjasta on jotain muuta. Historiassa TVOn sarjoja, jotka ovat virallisesti saaneet katsojat kasvamaan.

Eli monet katsojat näkivät heidät sekä lapsuudessa että aikuisuudessa.

Vaikka näin pitkän sarjan katsominen saattaa olla monille väsyttävää, jotkut pitävät hahmoja ja näyttelijöitä osana perhettään.

Oletko koskaan kuullut sarjoista, joissa on yli 15 000 jaksoa? Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle juuri nämä sarjat, jotka ovat olleet läsnä television ja katsojien maailmassa hyvin, hyvin pitkään; Vaikka jotkut heistä eivät ehkä tiedä sitä niin hyvin.

Huomaa, että jotkin tämän luettelon kohteet ovat edelleen esillä.

Huomaa, että tämän luettelon sarjat on lajiteltu alimmasta korkeimpaan jaksojen lukumäärän perusteella.

Luettelo historian pisimmistä sarjoista

17- Onnettomuuksien sarja

Sarjatappiot

 • Releiden määrä: 35
 • Jaksojen määrä: 1210
 • Lähetysvuosi: 1986 tähän päivään

“Loss” on yksi historian pisimpään jatkuneista sarjoista, englantilainen lääketieteellinen draama, joka esitetään kerran viikossa. Tämä sarja on maailman vanhin lääketieteellinen draamasarja. Tämän sarjan tarina sijoittuu valesairaalaan ja keskittyy hoitohenkilökuntaan ja ensiapupoliklinikalla oleviin potilaisiin.

Tämä vanhan englantilainen draamasarja kuvaa näiden henkilökunnan, potilaiden ja muiden ihmisten työtä ja henkilökohtaista elämää tässä pienessä mutta erittäin tungosta sairaalassa.

Loss-sarjalla on vahva yhteys Holby City -sarjaan, joka on hänen perheenjäsenensä; Näiden kahden sarjan tarina sijoittuu sairaalaan.

Koska tämän sarjan suosio ja menestys oli erittäin suuri, siitä syntyi muita teoksia, ja sarja “Halby City” on yksi spin-off-teoksista. “Tappiot”-sarja oli ehdolla palkintoihin useilla festivaaleilla ja monissa jaksoissa ja voitimme niistä monia.

16 – Play School -sarja

Päiväkoti sarja

 • Releiden määrä: 49
 • Jaksojen määrä: 4516
 • Lähetysvuosi: 1966 tähän mennessä

Kindergarten or Playschool on koulutus- ja televisiosarja lapsille Australiassa. Tämä sarja on pisin lastensarja Australiassa. Tämä sarja on Blue Peterin jälkeen maailman toiseksi pisin lastensarja. Noin 80 % alle 6-vuotiaista lapsista, jotka eivät ole vielä käyneet koulua, katsoivat sarjan vähintään kerran viikossa. Lastensarja lähetettiin päivittäin ja kolme kertaa päivässä. Leikkikoulun päätarkoituksena oli innostaa nuoria katsojia ihmettelemään, ajattelemaan, tuntemaan ja kuvittelemaan; Hän saavutti tämän mielenkiintoisilla ja monipuolisilla peleillä ja musiikilla.

Jokaisessa jaksossa kaksi lämmintä ja rakastavaa ihmistä liittyi esitykseen hoitamaan lasta ja viettämään aikaa hänen kanssaan. Yksi syy sarjan valtavaan menestykseen ja suosioon oli se, että se arvosti ihmisen perustarvetta kommunikoida muiden kanssa ja olla muiden arvostettuja enemmän kuin mitään muuta.

Värikkäät Sesame Streetin nuket yhdessä

15- Sesame Street

Seisminen tie-sarja

 • Releiden määrä: 51
 • Jaksojen määrä: 4591
 • Lähetysvuosi: 1969 tähän mennessä

Yksi historian pisimpään jatkuneista sarjoista, Seismic Street on yksi pisimpään jatkuneista amerikkalaisista koulutussarjoista; Kokoelma, jossa yhdistyvät live action, sketsikomedia, animaatio ja nukketeatteri. Seismic Street -sarja tunnetaan lyhytelokuvistaan, kulttuurisista viittauksistaan ​​ja huumoristaan. Sarja otettiin alusta alkaen erittäin myönteisesti vastaan ​​ja sillä oli paljon yleisöä. Sesame Streetillä oli erilaisia ​​elementtejä ja tekniikoita, jotka johtivat moniin muutoksiin amerikkalaisessa kulttuurissa ja sen upeissa tavoissa.

Aluksi hallitus ja yksityiset organisaatiot rahoittivat hanketta. Kuitenkin saavutettujen onnistumisten ansiosta tiimin jäsenet pystyivät jonkin ajan kuluttua täyttämään projektin vaatimukset. Seismic Street on esitetty yli 140 maassa, ja sillä oli hieman yli 120 miljoonaa katsojaa vuonna 2001. Vuoteen 2018 mennessä Sesame Street oli voittanut 189 Emmy-palkintoa ja 11 Grammy-palkintoa; Enemmän kuin mikään muu lasten sarja.

Blue Peter -sarjan juontajat koiran vieressä

14- Sininen Pietari

Blue Peter -sarja

 • Releiden määrä: 1
 • Jaksojen määrä: 5173
 • Lähetysvuosi: 1958 tähän mennessä

Itse asiassa Blue Peter ei ole yksi historian pisimmistä sarjoista, mutta se on maailman vanhin lastensarja; Englantilainen sarja, joka esitti uutta tyyliä televisiossa. Suosionsa ansiosta sarjaa lähetetään edelleen ja tähän mennessä on esiintynyt 40 juontajaa. Erikoisformaattinen Blue Peter tarjoaa katsojilleen ja esiintyjilleen haasteita, kilpailuja, haastatteluja, populaarikulttuuria ja osioita, joissa voi tehdä kaikkia taide- ja käsityöteoksia.

Yksi syy siihen, miksi Blue Peteristä tuli niin suosittu ja se on edelleen televisiossa kaikkien näiden vuosien jälkeen, on se, että suuri osa siitä on englantilaista kulttuuria ja rotua. Hauska asia tässä sarjassa on, että tämän sarjan seikkailuissa on kaikkialla paljon lemmikkejä; Ihania eläimiä, joilla jokaisella on oma nimi.

Hahmot Shortland Streetiltä tarinan pääsairaalassa

13 – Shortland Street -sarja

Shortland Street -sarja

 • Releiden määrä: 30
 • Jaksojen määrä: 7286
 • Lähetysvuosi: 1992 tähän mennessä

Et luultavasti koskaan uskonut, että uusiseelantilainen sarja olisi historian pisimpien sarjojen listalla; Mutta usko tai älä, niin kävi. Kompleksi pyörii myös kuvitteellisen sairaalan ympärillä tekaistulla Shortland-kadulla. Tämä sarja on Uuden-Seelannin pisin draamasarja. Toisaalta hän teki ennätyksen televisiossa ja muissa televisio-ohjelmissa. Sarjaa ei alusta lähtien otettu kovinkaan hyvin vastaan ​​ja se sai jopa huonoja arvosteluja. Niin paljon, että TVNZ olisi perunut sarjan, jos sitä ei olisi tuotettu vuoteen.

Mutta ajan myötä Shortland Street Scores kasvoi ja siitä tuli yksi maan suosituimmista kokoelmista; Se on jopa päässyt pisteeseen, jossa se on nyt yksi eniten pisteitä saaneista ohjelmista ja sijoittuu jatkuvasti viikon 5 parhaan esityksen joukkoon.

Laurie Laughlin elokuvassa On the Edge of Night.

12- Yön reuna

Sarja on illan partaalla

 • Releiden määrä: 28
 • Jaksojen määrä: 7420
 • Lähetysvuosi: 1956-1984

Yksi historian pisimpään jatkuneista sarjoista, Iltayö-sarja on tyyliltään erilainen kuin muualla listalla ja se kuuluu rikos-, draama- ja mysteerigenreihin. Monticellon kaupungissa asianajaja nimeltä Mike Carr ja hänen kollegansa ovat mukana ratkaisemassa rikoksia ja mellakoita, jotka ovat vaikuttaneet monien kansalaisten elämään. Saman sarjan vetisen ja kevyen sarjan kaikki yhteiset elementit näkyvät tässä sarjassa. Näitä ovat pitkäaikainen unohtaminen, identiteetin rappeutuminen, tappajamafia, anastettu identiteetti ja monien epäiltyjen murhat.

Positiivista on tietysti se, että samoja elementtejä käytetään erittäin hyvin läpi tarinan. Yksi tärkeimmistä syistä tämän kokoelman pitkäikäisyyteen on näiden ihmisten erittäin kiinnostuneiden elementtien oikea ja asianmukainen käyttö. Lisäksi sarja voitti useita Emmy-palkintoja illan aattona.

Animaatiosarjan Sazae-san päähenkilöt

11- Sazae-san-sarja

Mr. Sazai-sarja

 • Releiden määrä: 1
 • Jaksojen määrä: 2547 / yli 7500 osaa
 • Lähetysvuosi: 1969 tähän mennessä

Sazai Sun tai Mr. Sazai on japanilainen nelisoluinen mangasarja, jonka on kirjoittanut ja suunnitellut Machiko Hasagawa. Tätä mangaa kirjoittaessaan Hasegawa matkusti Tokioon selittääkseen, että tarinan päähenkilöt matkustivat myös Kyushusta Tokioon. Tässä mangasarjassa oli ajankohtaisia ​​teemoja, joiden kanssa Tokion ihmiset kamppailivat tuolloin. Sarja kesti vuoteen 1974, jolloin Hasegawa jäi eläkkeelle. Yksi historian pisimmistä sarjoista, Mr. Sazai perustuu samaan mangasarjaan.

Vuonna 1962 sarja voitti kahdeksannen sijan Bungeishunjūssa. Guinness puolestaan ​​teki ennätyksen historian pisimpään animaatiosarjaan. Jonkin ajan kuluttua ilmestyy tv-ohjelma, teatteri ja erilaisia ​​musikaaleja.

Näkymä Emmerdalen kaupunkiin Emmerdale-sarjan pääjulisteessa

10- Emmerdale-sarja

 • Releiden määrä: 52
 • Jaksojen määrä: 9114
 • Lähetysvuosi: 1972 tähän päivään

Yksi historian pisimmistä sarjoista, matkustamme jälleen Englantiin päästäksemme Amerdil Farmille. Emmerdale on kuvitteellinen kylä Yorkshire Dalesissa. Sarjan tarinassa oli alusta asti monia hahmoja ja ajan myötä näyttelijöiden määrä tässä projektissa kasvoi. Juonen aikana sarja muutti hahmojensa asuin- ja työpaikkaa useita kertoja. Tällä maatilalla asui yksi tarinan pääperheistä, Sugden, joka käytti sitä mahdollisimman paljon ja laittoi voitot omiin taskuihinsa.

Vuoteen 2020 mennessä tämän TV-sarjan jokainen jakso voi houkutella noin 6–7 miljoonaa katsojaa. Tämä huolimatta siitä, että 1990-luvulla jokaisella jaksolla oli 10–11 miljoonaa katsojaa. Vuonna 1993 sarja rikkoi ennätyksen ja saavutti 18 miljoonaa katsojaa. Tämä suuri suosio on johtanut siihen, että sarja jatkuu 49 vuoden jälkeen ja monet katsojat ovat katsoneet sitä.

Coronation Streetin hahmot ovat valmiina taisteluun

9- Coronation Street -sarja

Coronation Street -sarja

 • Lukujen määrä: 62
 • Jaksojen määrä: 10391
 • Lähetysvuosi: 1960 tähän mennessä

Coronation Street on Englannissa tehty sarja, joka pyörii tämän kadun asukkaiden ympärillä; Kuvitteellinen katu Salfordin pikkukaupungissa. Vuonna 2010 Coronation Streetistä tuli maailman pisin sarja, ja se teki Guinnessin ennätyksen televisiolähetyksissä. Se oli trendikäs, koska sarja osoitti realistisen työväenluokan näkökulman ja yhdisti sen tarinan ihastuttavaan huumoriin ja voimakkaisiin hahmoihin.

Coronation Street yritti kuvata tämän kadun työläisten arkea ja näyttää heidän elämänsä ongelmat ja haasteet. Sarjan jokaisella jaksolla oli keskimäärin noin 6 miljoonaa katsojaa.

Sarjan Kaikki lapseni päähenkilöt

Kaikki lapseni

Sarja kaikista lapsistani

 • Releiden määrä: 42
 • Jaksojen määrä: 10755
 • Lähetysvuosi: 1970-2013

Tämän sarjan nimi viittaa ihmisten väliseen yhteyteen maan päällä. Kuten aiemmat historian pisimpien sarjojen luettelossa, “All My Children” alkoi puolen tunnin jaksoilla ja eteni sitten tunnin mittaisiin jaksoihin. All My Children oli kolmas laatuaan HD-laadulla tallennettu sarja, joka näytettiin televisiossa samalla tavalla. Tämä sarja nousi pian suosioon ja sitä pidettiin yhtenä aikansa parhaista sarjoista. Vuosina 1978-1979 sarja sijoittui ensimmäiseksi päiväsarjojen joukossa Nielsen Score -pisteissä.

Tietenkin suurimman osan 80- ja 90-luvuista kaikki lapseni sijoittuivat toiseksi tässä luokassa. Toisin kuin muut luettelon sarjat, sarja kärsi yhden 2000-luvun pahimmista kaatumisista. 2010-luvulle mennessä sarjasta oli tullut yksi vähiten katsotuista päivittäisistä sarjoista. Samoin vuonna 2011 ABC lopetti sarjan esittämisen 41 vuoden jälkeen alhaisten luokituksen vuoksi.

One Life to Live -sarjan hahmolla on tavoite kädessään

7 – One Life to Live -sarja

Sarja on elämä elettäväksi

 • Releiden määrä: 45
 • Jaksojen määrä: 11136
 • Lähetysvuosi: 1968-2012

Life to Live -sarja oli ensimmäinen päivittäinen draamasarja, jonka päähenkilöt ovat etnisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti erilaisia. Tarinan painopiste oli Sosiaalisissa ongelmissa. Kuten monet muutkin historian pisimpään jatkuneiden sarjojen luettelossa, sarja alkoi puolen tunnin jaksoilla, jatkettiin sitten suosion vuoksi 45 minuuttiin ja muuttui sitten tunnin mittaiseksi.

Tämän sarjan tarina keskittyi pääasiassa Herran perheenjäseniin ja heidän yhteyksiinsä. Tämän varakkaan perheen lisäksi siellä oli kaksi muuta perhettä nimeltä Welk ja Riley, jotka kuuluivat keskiluokkaan ja näyttelivät tärkeätä roolia tarinassa. Lähes 43 vuoden jälkeen ABC peruutti tämän sarjan vuonna 2011 sen sijaan, että se olisi menestynyt kuten monet muut sarjat.

Kaksi mustaa näyttelijää sarjassa The Young and the Restless

6- Nuoret ja levottomat -sarja

Nuori ja väsymätön sarja

 • Releiden määrä: 49
 • Jaksojen määrä: 12 000
 • Lähetysvuosi: 1973 tähän päivään

Yksi historian pisimpään jatkuneista televisiosarjoista, Young and Tireless aloitti viidellä puolen tunnin jaksolla viitenä päivänä viikossa. Mutta kun siitä tuli muotia, sen jokainen osa vaihtui puolesta tunnista tuntiin. Sarja keskittyi enemmän kahteen pääperheeseen: varakkaaseen Brooksin perheeseen ja työväenluokan Foster-perheeseen. Myöhemmin kaksi perhettä hajosi vähitellen ja tarinaan tuli kaksi muuta perhettä, Abbott ja Williams. Tietysti myös muita perheitä tuli historiaan näinä vuosina.

Silti kaikkien näiden muutosten keskellä Jill Abbottin ja Catherine Chancellorin välinen kilpailu jatkui neljän Vuosikymmenen jälkeen, yksi vanhimmista ja pisimpään jatkuneista kilpailuista amerikkalaisen vesisarjan historiassa. Sarja voitti Daytime Emmy Awards -gaalassa 11 palkintoa parhaan draamasarjan kategoriassa. Sarjalla on tällä hetkellä korkeimmat arvosanat amerikkalaisista päiväsarjoista ja se on pitänyt tätä asemaa 32 vuotta.

Kehys Kun maailma pyörii -sarjasta

5- Kuten maailma kääntyy -sarja

Sarja Kun maailma pyörii

 • Releiden määrä: 54
 • Jaksojen määrä: 13858
 • Lähetysvuosi: 1956-2010

Maailman kulkiessa sarjan spin-off ei ole majakka, vaan jotenkin hänen perheenjäsenensä; Sillä tavalla, että tämän kokoelman tarina tapahtuu samassa maailmassa. Sarjaa esitettiin televisiossa 54 vuotta ja se teki useita ennätyksiä omalla nimellään. On mielenkiintoista tietää, että tämä sarja oli yksi ensimmäisistä sarjoista, jotka kestivät 30 minuuttia; Koska ennen sitä kaikki sarjat olivat 15 minuutin jaksoja. Aluksi katsojat eivät kiinnittäneet paljon huomiota tähän sarjaan, mutta toisella kaudella pisteet kasvoivat ja saavuttivat lopulta korkeimman paikan tässä luokituksessa ajan myötä.

Sarja piti tätä korkeaa asemaa noin 12 vuotta keräten hyviä pisteitä joka viikko. Mutta vasta vuonna 1967 partituurien väri muuttui. Sarjan painopiste on korkea-arvoisessa Hughesin ja Stewartin perheessä ja heidän kohtaamissaan ongelmissa. Ajan myötä Stuart-perhe katoaa historiasta ja lopulta tilalle tulee toinen varakas perhe.

Tiimalasikuva Days of Our Lives -sarjan pääjulisteessa

4 Days of Our Lives -sarja

Elämämme päivät -sarja

 • Lukujen määrä: 56
 • Jaksojen määrä: 14 000
 • Lähetysvuosi: 1965 tähän mennessä

Jos kuuntelet Days of Our Livesia, muistat todennäköisesti Friends-sarjan suositun hahmon, Joey Tribianin. Mutta tosiasia on, että tällä sarjalla oli vaikutus television maailmaan kauan ennen “Friends” -sarjan alkamista.

Days of Our Lives on yksi maailman pisimpään näkyvistä televisiosarjoista, ja se esitetään lähes päivittäin vuodesta 1965 lähtien. Sarjan painopiste on tarinan pääperheissä, Hortonissa ja Bradyssa. Tätä sarjaa esitettäessä tarinaan lisätään useita perheitä, joista monet ovat edelleen mukana tarinassa.

Vuonna 1975 Our Days of Life -jaksojen pituutta nostettiin suosionsa vuoksi 30 minuutista 60 minuuttiin. Monet kutsuivat tätä sarjaa myös 70-luvun rohkeimmaksi draamasarjaksi; Koska se nosti esiin useita teemoja tarinassa, joita yksikään lajissaan ei uskaltanut tehdä.

Yleissairaalan hahmoja vierailemassa potilaan luona

3 – Yleissairaala-sarja

Yleissairaala-sarja

 • Releiden määrä: 58
 • Jaksojen määrä: 14 000
 • Lähetysvuosi: 1963 tähän päivään

“Yleinen sairaala” on yksi historian pisimpään jatkuneista sarjoista, ja se teki Guinnessin maailmanennätyksen jarruvalon jälkeen. Tästä sarjasta voi tulla kolmas pitkä sarja ympäri maailmaa. On huomattava, että tämä sarja on edelleen tuotannossa, eikä sen peruuttamisesta ole uutisia.

Sarja “General Hospital” voitti eniten parhaan draamasarjan palkintoja Daytime Emmy Awardsissa; Hän teki ennätyksen 14 palkinnolla omissa nimissään. Sarja alkoi John Berardinon ja Emily McLaughlinin kanssa, jotka olivat mukana projektissa kuolemaansa asti.

Kuten nimestä voi päätellä, pääjuoni pyörii kuvitteellisen kaupungin julkisen sairaalan ympärillä ja kertoo mitä sairaalassa tapahtuu. Sarjaan on mahtunut monia erilaisia ​​levyjä ja tilaa on vielä lisää levyille.

Guiding Light -sarjan näyttelijät yhdessä

2- Ohjausvalosarja

Katuvalaistussarja

 • Releiden määrä: 72
 • Jaksojen määrä: 18262
 • Lähetysvuosi: 1937-2009

Merkittävästä nimestä huolimatta Cheragh Rah on niin sanottu vetinen sarja radion ja television maailmassa. Sarja teki Guinnessin maailmanennätyksen ja sijoittui toiseksi Amerikan historian pisimpään kestäneiden draamasarjan joukossa. Liikennevaloa lähetettiin televisiossa 57 vuotta ja se vaihtoi kanavaa useaan otteeseen näiden vuosien aikana. Tietenkin, television maailman lisäksi tälle sarjalle oli myös erityinen radio-ohjelma.

Jos haluamme laskea tämän sarjan kokonaiskeston televisiossa ja radiossa, se olisi noin 72 vuotta. Maailmanlaajuisesti se on maailmanhistorian neljänneksi pisimmän televisiosarjan majakka.

Tämä sarja pyörii pastori John Routledge-nimisen hahmon ja hänen ympärillään olevien ihmisten elämän ympärillä. Nimi “Traffic Light” viittaa itse asiassa valoon Routledgen tutkimuksessa; Lamppu, jota ihmiset käyttivät aina, kun he tarvitsivat tätä pappia symbolina.

Lasten sarjan Sandman päähenkilö

1 – Sandman-sarja

Sandy Man -sarja

 • Lukujen määrä: 61
 • Jaksojen määrä: 22200
 • Lähetysvuosi: 1959 tähän mennessä

On 99 %:n todennäköisyys, ettet ole edes kuullut tämän sarjan nimeä. Mutta tämän yhden historian pisimmän sarjan vuoksi haluamme matkustaa Saksaan esitelläksemme sinulle yhden sen pisimmistä sarjoista. Sandman-sarja on saksalainen televisio-ohjelma, joka esitettiin öisin lapsille ja joka lähetettiin Mouse Stop -tyyliin.

Tämä sarja pyörii Sandmanin arjen, hänen poikkeuksellisten matkojensa ja seikkailujen ympärillä. Tämä hahmo esitti usein sosialistisia teknisiä saavutuksia; Mukaan lukien kauniiden ajoneuvojen käyttö, kuten tulevaisuuden autot ja lentävät koneet.

Sarjan päänukke perustuu yhteen Hans Christian Andersenin luomaan hahmoon, Ole Lukeen. Sandman-kokoelmasta luotiin kaksi versiota; Yksi lähetettiin Itä-Saksassa ja Länsi-Saksassa. Tässä sarjassa on enemmän jaksoja kuin muissa teoksissa, ja se on historian pisin animaatiosarja.

Usein Kysytyt Kysymykset

1- Mitkä ovat maailman pisimmät sarjat?

Joitakin historian pisimpään kestäneitä sarjoja ovat Guiding Light, General Hospital ja Days of Our Lives. Lue koko luettelo historian 17 pisimmästä sarjasta, joista et ehkä ole koskaan kuullut Zomjin verkkosivustolta.

2- Mikä on historian pisin animesarja?

Historian pisin animesarja on japanilainen sarja Sazae-san eli Mr. Sazan, jota on lähetetty vuodesta 1969 lähtien. Tässä sarjassa on 2547 jaksoa ja yli 7500 jaksoa.