Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

HP Power Server -ostoopas – Palvelimen ostaminen yritykselle

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: HP Power Server -ostoopas – Palvelimen ostaminen yritykselle

HP:n tehopalvelimet

Yksi komponenteista, jotka sinun on toimitettava palvelimelle, on virtalähde tai virtapalvelin. HP Power Server -palvelimia on saatavana eri malleina, joissa on laaja valikoima Ominaisuuksia, joita käyttäjät voivat mukauttaa tarpeidensa mukaan.

Tämä artikkeli käsittelee tärkeimmät seikat, joita vaaditaan valittaessa ja ostettaessa palvelintyypille sopivaa tehopalvelinta.

Online-työkalut voivat esitellä palvelimen virtalähteen, jos etsit HP- tai DELL-palvelinta. Käytä HPE Power Advisor -palvelua HP-palvelimille ja DELL OFFERS -palvelua DLEE-palvelimille.

Jos kuitenkin tiedät, mikä tehopalvelin sopii järjestelmään ja mitä etuja ja ominaisuuksia se tarjoaa, nautit HP:n tehopalvelimen ostamisesta.

Mitä ovat HP Power Servers?

HP:n hakkurivirtalähde on metallikotelo, joka säätelee sähköä ja sähköenergiaa. Koska tämä laitteisto toimii eri jännitteillä ja virroilla, sen käyttöikä on yleensä lyhyempi kuin muilla palvelinkomponenteilla.

Pohjimmiltaan sen tärkein tehtävä on tuottaa kuormitusvirtaa ja -jännitettä, tarkistaa lähtöjännitteen tai -virran vakaus ja tarjota tasajännitettä verkosta.

Itse asiassa tämä laitteisto käyttää jännitteenkytkentätekniikkaa tulo- tai vaihtovirran muuttamiseksi alhaisemmiksi ja vakaammiksi jännitteiksi (DC). 500, 800 ja 1400 watin HP Power Server on yksi myydyimmistä palvelimen virransyöttöjännitteistä.

Yleisesti ottaen mitä tehokkaampi tehopalvelin, sitä pienempi virrankulutus, varsinkin jos käytät useita telinepalvelimia. Huomaat sähkökustannusten pienenemisen vuoden kuluessa. Sähköä voidaan käyttää palvelimen virtalähteenä.

HP:n tehopalvelimien tyypit

HP:n tehopalvelimet, kuten muutkin HP:n suunnittelemat ja valmistamat palvelinlaitteistokomponentit, jaetaan useisiin luokkiin Suorituskyvyn, jännitteen ja yhteensopivuuden perusteella HP:n palvelimien kanssa, mukaan lukien:

P.S Yleiset Slot Power -palvelimet:

Yhteinen paikka HP Power Serverin tekniikan avulla käyttäjä voi vaihtaa virtalähteiden välillä palvelimen ollessa käynnissä. Tämän tekniikan avulla voit myös asentaa HOT SWAPin nopeasti ja ilman työkaluja.

Yleisellä slot-tekniikalla varustettu Power Server tarjoaa laajan valikoiman lähtö- ja syöttötehoa, jolloin käyttäjä voi maksaa HP Power Serverin hinnan tarpeidensa mukaan.

– HP Flex -paikka Virtapalvelin: Flex Slot -tekniikalla varustettu HP Power Server tarjoaa erilaisia ​​virransyöttövaihtoehtoja Common Slot -tekniikan ominaisuuksien lisäksi, jolloin käyttäjät voivat tehdä tarvittavat asetukset palvelimen perusteella.

HP Power Server on myös jaettu kolmeen malliin tehokkuuden ja suorituskyvyn mukaan:

HP Titanium Virtapalvelin: HP Power Server kuuluu Titanium-mallien luokkaan, kun se tarjoaa käyttäjille jopa 96 % tehokkuuden ja tehokkuuden.

– HP Platinum Model Server: Jos HP Power Server tarjoaa jopa 94 ​​% tehokkuutta ja tuottavuutta, se kuuluu Platinum-malliluokkaan.

HP:n kulta Palvelimen tehopalvelin: HP Gold Palvelin Power Server on nimeltään Power, ja sen tehokkuus ja tehokkuus on 92%.

HP:n tehopalvelintyypit, jotka perustuvat eri jännitteisiin

HP:n tehopalvelimet luokitellaan niiden tarjoamien jännitteiden perusteella, koska jokaisella näistä jännitteistä on erilainen sovellus, jonka olemme maininneet alla:

Jännite 5+ volttia: Tätä jännitettä, joka on merkitty punaisella virtapalvelimen kaapeliin, voidaan käyttää kaikissa piireissä, emolevyissä ja tietokoneiden oheislaitteissa.

Jännite 12+ volttia: Tämä jännite on merkitty keltaisella tehopalvelimella ja sitä käytetään enimmäkseen kiintolevyille tai jäähdyttimille (tuulettimille).

5 ja 12 voltin jännitteet; Tämän tyyppisen virtalähteeseen asennetun jännitteen virta on alle yksi ampeeri.

3/3 volttia: Prosessorit käyttävät tätä jännitettä, joka ilmaistaan ​​oranssilla johdolla.

Valitse oikea suorituskyky HP-palvelimellesi.

HP:n eri sukupolvien palvelimet käyttävät sähköä eri toiminnoineen ollakseen tehokkaita, lisäävät työn tehokkuutta ja vähentävät energiankulutusta. Siksi HP:n palvelintehon ostamisen tulee perustua alla mainittuun palvelinsukupolveen. :

– Yleisellä paikkamallilla varustettu tehopalvelin sopii G9-sukupolvelle, erityisesti DL500-, ML110- ja ML30-sarjoille.

– Flex Slot -mallin tehopalvelin sopii G9-sukupolven ProLiant ML350-sarjaan, DL300- ja Apollo 2000-, 4000- ja 6000-malleihin sekä Synergy- ja BladeSystem-sarjoihin.

Virtalähde HP-palvelimien eri sukupolvissa

HP Power Serverin ostamista tulee harkita sen tehokkuuden kannalta. Seuraavia virtalähteitä käytetään kuitenkin pääasiassa eri sukupolvien HP-palvelimissa:

– G5-sarjan virtalähteet, joiden teho on 800–1000 wattia HP:n viidennen sukupolven palvelimille, kuten DL380 G5 tai HP DL580 G5

– 460, 750 ja 1200 voltin teho Platinum- tai GOLD-mallilla ProLiant G6- ja G7 DL -sarjojen palvelimille – HP 750W tehohinta

– 1500 watin teho G8-sukupolvelle ja DL ProLiant -sarjalle

– HP Power Server virrankulutuksella 500, 800 ja 1400 wattia ja Platinum-malli G9-sukupolven DL-sarjalle – tehon hinta 500 wattia

– Tehopalvelin matalahalogeenitekniikalla, teho 500, 800 ja 1600 wattia ja titaanimalli G10-sukupolvelle

Osta HP:n tehopalvelimia

Kuten tässä artikkelissa mainittiin, jokainen HP-palvelimien virtalähdemalli voi sisältää erilaisia ​​ominaisuuksia, joten jokaisella virtalähteellä on erilainen toiminto. Tämä ero saa HP Power Serverin hinnan nousemaan ja laskemaan. Siksi HP Power Serveriä ostaessasi sinun tulee ottaa huomioon palvelimen tehokkuus, tehokkuus ja yhteensopivuus.

Muista ostaa HP Power Server ja käyttää kaikkia tietoja ja oppaita. Voit myös ottaa yhteyttä Parseh Server Trading Companyn asiantuntijoihimme ja konsultteihimme.

Diplomi

Ilmaston lämpenemisen ja ympäristövaroitusten myötä tehokkaampien laitteistokomponenttien valitseminen on iso askel eteenpäin. Virtalähde tuottaa lämpöä muuntaessaan vaihtovirtaa tasavirraksi, mikä vaikuttaa myös tehopalvelimen tehokkuuteen. Mitä tehokkaampi tehopalvelin on, sitä vähemmän se tuottaa lämpöä, mikä vaikuttaa energiankulutukseen.

Älä myöskään unohda, että vaikka tehopalvelimen pitäisi toimia, sinun ei pitäisi valita palvelimellesi kevyintä tyyppiä. Jos haluat hyväksyttävän tehokkuuden ja suorituskyvyn palvelimelta ja virtalähteeltä muille palvelimen laitteistokomponenteille, sinun tulee olla erittäin varovainen ostaessasi tätä laitteistokomponenttia.