Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Hyödynnä uusimmat ominaisuudet ja lisää suojaustasoa. Miten päivität reitittimesi laiteohjelmiston?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hyödyntämään uusimpia Ominaisuuksia ja lisäämään suojaustasoa. Miten päivität reitittimesi laiteohjelmiston?

Tämän vaiheet ovat erilaisia ​​eri reitittimissä, mutta ne kaikki käyttävät samaa prosessia päivittämiseen Laiteohjelmisto. Saadaksesi selville yksityiskohdat, sinun tulee vierailla reitittimesi valmistajan verkkosivustolla laitteen mallin etsimisen jälkeen ja lukea vaiheittaiset ohjeet.

Jotkut reitittimet päivittävät laiteohjelmistonsa automaattisesti, mutta tämä ominaisuus on käytettävissä vain uudemmissa älykkäissä reitittimissä, kuten mesh-reitittimissä. Jos omistat jonkin näistä uusista reitittimistä ja olet kuullut, että reitittimesi tarvitsee laiteohjelmistopäivityksen, tarkista Sovelluksen Päivityshistoria-osiosta ja katso, onko tämä uusi laiteohjelmisto asennettu laitteeseesi.

Päivitä reitittimen laiteohjelmisto manuaalisesti seuraavasti:

Vaihe 1. Lataa laiteohjelmistotiedosto hyvämaineisesta lähteestä. On parasta mennä laitteesi valmistajan verkkosivustolle ja ladata laiteohjelmisto suoraan sieltä. Jos esimerkiksi haluat päivittää Linksys E1000 -reitittimen laiteohjelmiston, siirry Linksysin verkkosivuston lataussivulle ja etsi laiteohjelmisto kyseiseltä sivulta ja lataa se. Älä unohda, että sinun on ladattava tiedosto, joka vastaa reitittimesi laitteistoversiota.

Vaihe 2. Kirjaudu reitittimesi verkkosivuston hallintaan.

Kirjoita IP-osoite siirtyäksesi reitittimen asetusten hallintasivulle verkkoselaimen osoiteriville. Useimmat reitittimet käyttävät osoitetta 192.168.1.1.

Alla on luettelo suosittujen WiFi-reititinmerkkien oletus-IP-osoitteista:

Apple: 10.0.1.1

Asus: 192.168.1.1

Buffalo Tech: 192.168.1.1

D-Link: 192.168.0.1 tai 10.0.0.1

Cisco/Linksys: 192.168.1.1 tai 192.168.0.1

NETGEAR: 192.168.0.1 tai 192.168.0.227

Anna järjestelmänvalvojan käyttäjätunnus ja salasana, kun olet avannut reitittimen asetusten kirjautumissivun. Oletustunnistetiedot koostuvat käyttäjänimestä ja järjestelmänvalvojan salasanasta (pienillä kirjaimilla).

Vaihe 3. Etsi laiteohjelmisto-osio reitittimen asetuksista. Tämä vaihtoehto löytyy usein Lisäasetukset- tai Hallinta-osiosta. Mutta reitittimen mallista riippuen se voi olla jossain muualla.

Varmista, että jo lataamasi laiteohjelmisto on uudempi kuin reitittimesi tällä hetkellä käyttämä versio. Vertaa reitittimeen asennettua laiteohjelmiston versionumeroa lataustiedoston numeroon.

Vaihe 4. Siirrä laiteohjelmistotiedosto reitittimeen. Jotkut reitittimet saattavat vaatia USB-porttiin liitetyn flash-aseman, jossa on laiteohjelmistotiedosto. Toiset sallivat kuitenkin tiedoston lataamisen laitteeseen reitittimen asetussivun kautta.

Tärkeä muistiinpano:

Älä keskeytä laiteohjelmiston asennusta; Virtakatkot tai muut laiteohjelmiston asennusprosessin häiriöt voivat aiheuttaa reitittimen pysyvän toimintahäiriön. Siksi älä koskaan sammuta reititintä päivityksen aikana.

Vaihe 5. Kun asennus on valmis, reitittimesi käynnistyy yleensä uudelleen kerran saadakseen uuden version Condition Control -laiteohjelmistosta.