Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Hyväksyykö Lowe’s Apple Payn?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hyväksyykö Lowe’s Apple Payn?

Lowe’s on amerikkalainen kodin rautakauppa ja Yhdysvaltain toiseksi suurin rautakauppaketju Home Depotin jälkeen. Ne tarjoavat myös lisäasennus- ja korjauspalveluita. Digitaalisten maksutapojen, kuten Apple Payn, Google Payn ja Samsung Payn, lisääntyessä monet kaupat ja ravintolaketjut ovat kuitenkin päivittäneet maksutietonsa pysyäkseen muuttuvien aikojen mukana.

Tässä artikkelissa sukeltamme hieman syvemmälle siihen, hyväksyykö Lowe’s Apple Payn ja muut hyväksyttävät maksutavat.

Omena vai vasara Lowelle?

Digitaalisten maksusovellusten integroituessa jokapäiväiseen elämäämme kauppa- tai ravintolaketju voi eristyä, jos ne eivät ota käyttöön uudempia maksutapoja. Lowe on kuitenkin eri mieltä.

Ei, Lowe’s ei hyväksy Apple Payta.

Lowe’s ei hyväksy Apple Payta, Samsung Payta tai Google Payta. Walmart Paylla sinulla ei myöskään ole omaa digitaalista maksutapaasi, kuten Walmart. Joten miten Lowe’s hyötyy maksutapojen rajoittamisesta?

Miksi Lowe’s ei hyväksy Apple Payta?

Muutamista yksinkertaisista syistä Lowe’s on kieltäytynyt tarjoamasta digitaalisia lompakoita vähittäismyyntituotteidensa maksamiseen. Jotkut syyt, miksi Lowes on päättänyt pitää Apple Payn loitolla, ovat seuraavat:

  • Koska Lowe’s ei hyväksy digitaalisia maksuja e-lompakoiden kautta, se on vapautettu maksamasta ylimääräisiä tapahtumamaksuja Applelle. Tämä auttaa Lowe’sia ylläpitämään voittoja ja pitämään kustannukset kurissa.
  • He eivät vielä halua investoida NFC (Near Field Communication) -tekniikkaan, sillä NFC-päätteiden perustaminen tulee olemaan osa lähimaksujen hyväksymistä e-lompakoiden kautta.
  • Lowe’s tarjoaa luottokortin tarjotakseen palkintoja ja erikoisvaihtoehtoja asiakkailleen. Siksi Lowe’s ei välttämättä hyväksy Apple Payta säilyttääkseen uskollisen asiakaskunnan ja lisätäkseen myyntiä, jottei se varastaisi kilpailijoita.

Muut hyväksyttävät maksutavat

Lowe’s hyväksyy edelleen joitain maksutapoja, käteisvapaata tai muita, auttaakseen monia myymälöissään vierailevia ihmisiä:

  • PayPal (vain verkkotapahtumiin heidän Sovelluksensa kautta)
  • Pankkikortit
  • Luottokortit, kuten American Express, Mastercard, Visa ja Discover
  • Tarkista
  • Lowen luottokortit
  • Lowen lahjakortit

nv-author-image

Sania Usmani

Aina utelias, rauhallinen ja hieman hullu, voit löytää minut haaveilemasta tai opiskelemasta. Innokkaana lukijana, matkustajana ja ilmailutieteen valmistuneena rakastan uusia kokemuksia elämässä ja tähtien katselemista. Voit ottaa heihin yhteyttä täältä: [email protected]