Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

IELTS-puheesimerkki: IELTS-kokeen puheosion esimerkkikysymysten tutkiminen vastauksilla

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: IELTS-puheesimerkki: IELTS-testin puheosion esimerkkikysymysten tutkiminen vastauksilla

Tässä muistiinpanossa muutama Esimerkkejä IELTS:stä Aiemmissa testeissä käytettyjä puheita käsitellään.

IELTS-puhekysymykset on suunniteltu arvioimaan puhetaitojasi. Tämä IELTS:n osa kestää 11-15 minuuttia. Sinun tulee keskustella IELTS-haastattelijan kanssa erilaisista aiheista, kuten säästä, henkilökohtaisista ongelmista, muistoista, kirjoista ja elokuvista.

Tämä osa kokeesta tapahtuu hiljaisessa huoneessa haastattelijan kanssa ja tapahtuu yleensä ennen kirjallista koetta. Haastattelijan tehtävänä on ymmärtää aksenttisi ja välittää rauhallisen tunteen.

IELTS puhuu yhdellä silmäyksellä

Puhuttu osa IELTS-testi koostuu 3 osasta, joita tarkastellaan kunkin osan kuvauksen jälkeen ja jokaiseen osaan liittyvät esimerkit IELTS-puheesta.

  • Osa 1: Tutkinnon Vastaanottaja kysyy yleisiä kysymyksiä henkilökohtaisesta elämästäsi ja yleisistä aiheista, kuten koti, perhe, työ, koulutus ja kiinnostuksen kohteet. Tämä IELTS-testin osa kestää 4–5 minuuttia.
  • Osa 2: Sinulle annetaan kortti ja kokeen vastaanottaja pyytää sinua puhumaan siitä. Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua ja 2 minuuttia keskustella siitä. Haastattelun jälkeen kokeen vastaanottaja kysyy sinulta yhden tai kaksi aiheeseen liittyvää kysymystä suorittaaksesi tämän testin osan.
  • Osa 3: Tässä testin osiossa sinulta kysytään lisäkysymyksiä, jotka liittyvät osion 2 aiheeseen. Tässä osiossa sinun tulee kuvata ideat ja teemat annettujen kysymysten mukaisesti. Tämä testin osa kestää yleensä 4–5 minuuttia.

Esimerkki osaan 1 liittyvästä IELTS-luennosta

IELTS Speaking -osio alkaa kokeen vastaanottajalla, joka pyytää sinua tunnistamaan itsesi ja todistamaan henkilöllisyytensä.

Seuraavassa vaiheessa sinulta kysytään yleisiä kysymyksiä, esim. B. missä tällä hetkellä asut tai työskentelet, tai jos olet opiskelija, koulutuksestasi.

Tutkimalla yhtä IELTS Siitä puhuen Näyte, Tulet huomaamaan, että yleisten kysymysten jälkeen tutkija perehtyy moniin tuttuihin aiheisiin, kuten suosikkimusiikkiisi, ruoanlaittoon, säähän tai seuraamiisi elokuviin ja sarjoihin. Yleensä tässä testin osassa kysytään kysymyksiä kahdesta aiheesta.

Jos vastauksesi on lyhyt tutkijan näkökulmasta ja sisältää sanoja, kuten “Miksi?” Ja miksi ei?” Kannustaa sinua puhumaan. Tämä osio arvioi ensisijaisesti päivittäisiä tietojasi ja tapaa, jolla ne ilmaistaan. Alta voit ladata PDF-näytteen IELTS Speaking -kysymyksistä ja vastaukset ensimmäiseen osaan, jotta voit tutustua paremmin sisältöön. On huomattava, että vastaus on malli IELTS-puhuva haastattelu ja mukana teksti.

Lataa IELTS Speaking Sample Part 1

Lataa haastattelukopio

Osa 2 IELTS puhuminen

Osan 1 lopussa kokeen vastaanottaja antaa sinulle aiheen ja pyytää sinua keskustelemaan siitä yhdestä kahteen minuuttia.

Aihe kerrotaan sinulle kortilla ja sinulle annetaan myös paperi ja lyijykynä muistiinpanoja ja valmistautumista varten. Paperilla sinun on selitettävä minuutissa, mitä aiot sanoa ja mihin sinun on kiinnitettävä huomiota.

Minuutin lopussa tutkija pyytää sinua aloittamaan puhumisen. Cucardin vinkit auttavat sinua miettimään, mistä puhut, ja kattavat kaiken kahdessa minuutissa.

Lopuksi, 2 minuutin kuluttua, tutkija kysyy sinulta kaksi hyvin lyhyttä kysymystä aiheesta varmistaakseen, ettet ole muistanut mitään.

Tämä testin osa on suunniteltu testaamaan kykyäsi puhua yksityiskohtaisesti tietystä aiheesta ja käyttää asianmukaista kielioppia ja sanastoa. Tässä on yksi lisätietoa tästä kielitaitoarvioinnin osasta Näyte IELTS Puhu esimerkkihaastattelusta, jonka voit ladata ja tarkistaa.

Lataa IELTS Speaking Sample Part 2

Lataa haastattelukopio

Esimerkki osaan 3 liittyvästä IELTS-luennosta

Kuten näet IELTS Siitä puhuen Esimerkki Kaikki tämän osion kysymykset liittyvät osiossa 2 olevaan aiheeseen, josta puhuit. He keskustelevat aiheesta yleisemmin. Ne osoittavat haastattelijalle, kuinka hyvin osaat ilmaista ja perustella näkemyksiäsi ja ideoitasi. Lisäksi osoitat analyysin, syvällisen keskustelun ja dialogin voiman.

Jos aiheesi koskee esimerkiksi kaunista paikkaa kaupungissasi, jossa voit vierailla, tämä Speaking IELTS:n osa voi alkaa keskustelulla kauniista paikoista, ja ensimmäinen kysymys voisi olla, onko mielestäsi tärkeää vierailla kauniissa paikoissa kaupungeissa. vastaanottaa. ?

Tässä testin osassa kokeen vastaanottaja puhuu sinulle enemmän ja voi pyytää sinua puolustamaan itseäsi. Tarkoituksena on testata kykyäsi kommunikoida ideoita ja mielipiteitä. Siksi sinun on odotettava puheesi keskeyttämistä ja kyseenalaistamista. Itse asiassa sinun on puolustettava näkemyksiäsi tässä vuoropuhelussa sanallisella voimallasi.

Tässä osiossa, kuten huomautuksen kahdessa edellisessä osiossa, on Mahdollisuus ladata PDF-esimerkki IELTS-kysymyksistä ja vastauksista. Vastaus tässä osiossa on myös audiotiedoston muodossa, jossa on kopio.

Lataa IELTS-puhenäytteen osa 3

Lataa haastattelukopio

IELTS-puhenäyte (pisteet 8-9)

Seuraava video on esimerkki IELTS Speaking -haastattelusta, joka näyttää prosessin tämän testin osan alusta loppuun. The IELTS Siitä puhuen Näyte, Noin 13 minuutin keskustelu auttaa sinua tutustumaan tilaan ja sen sisältöön. Epäilemättä stressi vähenee, kun tutustut testin jokaiseen osaan, erityisesti suulliseen.