Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

IELTS Vaihtoehtoinen Testi: Muiden englannin kielen testien tarkastelu ja esittely

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: IELTS Alternative Test: Review and Introduction of Other Englanti kielitestit

Syitä olla suorittamatta IELTS-testiä

Jotkut opiskelijat saattavat etsiä vaihtoehtoinen IELTS-testi eri syistä. Esimerkiksi koronaepidemian ja IELTS-kokeiden perumisen vuoksi jotkut opiskelijat joutuvat nykyään suorittamaan vaihtoehtoisia kokeita, jotta he eivät menetä mahdollisuuttaan.

Lisäksi joissain tapauksissa on havaittu, että ehdokkaat eivät ajanpuutteen vuoksi pysty saavuttamaan osallistumisen edellyttämää valmistautumistasoa. IELTS-testi ja saada haluttu pistemäärä. Siksi he suosivat vaihtoehtoisia testejä, jotta he eivät vaarantaisi asemaansa.

Koska englanninkielisten kokeiden tulokset ovat niin tärkeitä, ehdokkaiden huolenaiheet ovat ymmärrettäviä. Tästä syystä tämä muistio esittelee ja tarkastelee vaihtoehtoiset IELTS-testit .

IELTS-indikaattori

Koronaviruksen puhkeamisen ja IELTS-testien lakkautumisen myötä IELTS-suunnittelijat ja -järjestäjät ovat tilapäisesti tarjonneet hakijoille vaihtoehdon IELTS-indikaattoritestille korvaamaan ongelman.

IELTS-indikaattori on uusin vaihtoehto Vastaanottaja IELTS joka järjestetään väliaikaisesti joissakin maissa 23. toukokuuta 2016 alkaen.

Sisällön, rakenteen, toteutustavan ja pisteytyksen osalta tämä testi ei eroa alkuperäisestä IELTS-testin versiosta. Ainoa ero tämän testin ja alkuperäisen IELTS-version välillä on, että kaikki yliopistot eivät hyväksy sitä.

Älä siis tuhlaa aikaasi, energiaasi ja rahaasi tarkistamalla tämä ongelma yliopistosi viralliselta verkkosivustolta ennen kokeen varaamista.

Testiä varten tarvitset tietokoneen tai kannettavan tietokoneen, hyvän nettiyhteyden, kuulokkeet, mikrofonin ja web-kameran. Huomioithan, että tähän testiin ei ole tällä hetkellä mahdollista osallistua puhelimitse. Tässä kokeessa ei ole taukoa ja sen kokonaisaika on 2 tuntia ja 40 minuuttia. Tulos ilmoitetaan sinulle 7 päivän kuluttua testistä.

Dolingo on arvostetuin vaihtoehtoinen online-IELTS-testi

Dolingo-testi on informatiivisin vaihtoehtoinen IELTS-testi joka tapahtuu verkossa. Tällä hetkellä tämän testin tulos on tunnustettu yli 500 yliopistossa ympäri maailmaa.

Toisin kuin IELTS-indikaattoritestissä, sinun ei tarvitse tehdä varausta ennen koetta, koska voit rekisteröityä Dolingoon alle tunnissa. Tämä testi kestää 1 tunnin ja tulos esitetään alle 48 tunnissa.

Dolingo-testi on adaptiivinen testi. Mukautuvassa testissä jokainen kysymys määritetään sen perusteella, miten suoriudut edellisissä kysymyksissä. Itse asiassa testikysymykset muuttuvat yhä vaikeammiksi, kun vastaat kysymyksiin oikein.

Jos et osaa vastata kysymyksiin, kysymykset ovat riittävän yksinkertaisia, jotta voit vastata. Dolingo-testi on siksi tehokas Vaihtoehto IELTS-testille joka suunnittelee taitoihin perustuvia kysymyksiä, jotka arvioivat taitojasi tarkasti.

Tämän testin pisteet ovat 10–160, mikä on useimpien yliopistojen hyväksymä vähimmäispistemäärä 110–130.

Ymmärtääksesi paremmin tämän testin tuloksia, sinun tulee tietää, että pistemäärä 110–130 vastaa IELTS-testin pistettä 6,5–7,5.

Sen tarkoitus Testi on tarkoitettu korvaamaan IELTS Testaa yksinkertaisella, nopealla ja edullisella testillä. Dolingo-testi maksaa vain 49 dollaria. Lisäksi voit suorittaa testin milloin tahansa vuorokauden aikana ilman rajoituksia. Toinen tämän testin etu IELTS:ään verrattuna on, että tulos lähetetään ilmaiseksi mihin tahansa yliopistoon ympäri maailmaa.

TOEFL-testi IELTS:n sijaan

TOEFL-testi Vanhin vaihtoehtoinen testi IELTS:lle

TOEFL-testi tulee pitää IELTS-testin pääkilpailijana, jonka monet opiskelijat suorittavat tullessaan ulkomaille.

TOEFL-testi suoritetaan kolmessa muodossa: paperipohjainen (PBT), tietokonepohjainen (CBT) ja online (iBT). Ja TOEFL-testi on suositumpi Yhdysvaltain yliopistoissa. Jos teet tämän testin verkossa, testitulos on voimassa enintään kaksi vuotta.

Vaikka paperikoe on helpompi kuin IELTS-koe, koska ehdokkaan puhetaitoja ei ole arvioitu, verkkokoe on paljon vaikeampi kuin akateeminen IELTS-koe, koska siihen on lisätty ehdokkaiden kokemukseen perustuva puhetaitojen arviointiosio. . TOEFL Online Test (iBT) kestää neljä tuntia ja koostuu neljästä 60 minuutin jaksosta.

Jokainen osa Vaihtoehtoinen IELTS-koe Arvioi yhtä neljästä viestinnän ja oppimisen ydinosaamisesta kampuksella.

Muista, että voit suorittaa IELTS-yleisen kokeen saadaksesi työ- tai maahanmuuttoviisumin. Tässä tapauksessa et kuitenkaan voi käyttää TOEFL-testitodistusta.

Keskimääräisen pistemäärän kannalta 88 on hyvä pistemäärä online-TOEFL-testissä. Arvot yli 95 ovat kuitenkin todennäköisempiä. Ymmärtääksesi tämän pistemäärän paremmin ennen tämän tekemistä IELTS-korvauskoe, Sinun pitäisi tietää, että pistemäärä 75–95 vastaa arvoa 6,5–7 IELTS.

Huomaa, että ennen kuin valitset TOEFL Onlinen, varmista, että ohjelma on hyväksytty valitsemiesi yliopistojen virallisella verkkosivustolla.

Korvaava PTE-testi IELTS:lle

PTE testi

PTE-testi, Kuten IELTS- ja TOEFL-testit, sillä on hyvä maine maailmanlaajuisesti, erityisesti Australiassa. Tämä johtuu arvosanojen nopeasta esittämisestä ja niiden välittämisestä yliopistoihin IELTS:n korvaava testi on viime vuosina herättänyt monien ihmisten huomion, etenkin niiden, joilla ei ole tarpeeksi aikaa tehdä muita testejä.

Vaikka IELTS- ja TOEFL-verkkotestien (iBT) kustannukset ovat lähes samat eri maissa, PTE-testin kustannukset vaihtelevat suuresti maittain.

Esimerkiksi PTE-testin hinta Azerbaidžanissa on 170 dollaria, kun taas Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa testin hinta on 255 dollaria.

PTE:n akateeminen kielikoe kestää 3 tuntia kaikkien neljän ydintaidon arvioimiseen.

Tämän testin hyväksyvät tällä hetkellä monet yliopistot ympäri maailmaa. Lisäksi tämän testin hyväksyntä lisääntyy merkittävästi Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Yleinen PTE-koe koostuu kahdesta osasta, joista toinen on kirjallinen ja yksi suullinen. Tämän testin pisteet perustuvat yhteisen eurooppalaisen kielten viitekehyksen (CEFR) tasoihin. Toisin kuin Pythagoraan akateemisen kokeen ja IELTS:n kahden vuoden voimassaoloaika, tämän testin tulos on pysyvä.

Lisäksi eräänlainen testi (Young Learners) on tarkoitettu 6–13-vuotiaiden lasten taitojen arvioimiseen.

Huomaa, että tätä testiä ei tällä hetkellä suoriteta Iranissa ja osallistuaksesi sinun tulee matkustaa naapurimaihin, kuten Irakiin, Turkkiin, Azerbaidžaniin ja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin.

PTE-pistetesti korvaa IELTS:n

Useimmissa yliopistoissa hyväksytty pistemäärä on 66, mikä lisää mahdollisuuksiasi vanhetessasi. Ymmärtääksesi tämän tuloksen, sinun tulee tietää, että PTE-testin pistemäärä 66 vastaa IELTS-testin pistettä 7. Vaikka IELTS-kirjoitusosiossa on erittäin vaikea saada arvosanaa 7, PTE-puhekokeen pistemäärä on paljon helpompi saada 66.

Siksi näin on ollut viime vuosina IELTS:n korvaava testi on erittäin suosittu muiden maiden yliopistohakijoiden keskuudessa.