Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ilmainen transkriptio-ohjelmisto

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ilmainen transkriptioohjelmisto

On monia syitä, miksi yritykset tarvitsevat kehittyneitä transkriptiopalveluita. Tuttuja ohjelmistoja tarvitaan kiireesti oikeiden asiakirjojen valmisteluun kokouksia ja muita liiketoimia varten. Lisäksi uusin Automaattinen transkriptioohjelmisto on avain virheettömien komentosarjojen saamiseen ilman, että sinun tarvitsee käsitellä aikaa vieviä transkriptioita.

Tietenkin ääni- ja videotekstien kopioiminen vie paljon aikaa. Jos sinulla on paljon valmisteltavaa sisältöä, tiedostojen litterointi voi kestää päiviä tai jopa viikkoja. Useimmissa tapauksissa sinulla ei ole tätä vapaa-aikaa. Lisäksi sinun ei tarvitse edes tehdä sitä itse.

Edistyneet automaattiset ja manuaaliset transkriptiopalvelut varmistavat tarkan tekstin toimituksen ajallaan. Aina on parasta keskittyä tärkeimpiin tehtäviin ja jättää tekstit ammattimaisille tekstikirjoittajille. Sinua pyydetään valitsemaan paras palvelu työn suorittamiseksi.

Uusimman puheen tekstiksi -tekniikan avulla voit saada kopioita tekstistäsi minuuteissa. Jos tarvitset asiantuntijoita tehtäviesi suorittamiseen, joudut odottamaan muutaman päivän. Kun olet tarkistanut parhaat verkkopalvelut, joista valita, sinun tulee kiinnittää huomiota hintaan, tarkkuustasoon, lisäkustannuksiin, hyödyllisiin lisäominaisuuksiin jne.

Sisällys

 • 1 Ammattimaisten transkriptiopalvelujen edut
 • 2 Top 2 -listaa parhaista transkriptiopalveluista
 • 2.1 1. Transkriptio
 • 2.2 2nd Rev
 • 2.3 3. Scribie
 • 2.4 4. GoTranscript
 • 2,5 5. GMR-transkriptio

Ammattimaisten transkriptiopalvelujen edut

Osaavat verkkopalvelut tuovat asiakkaille monia etuja. Saatat olla opiskelija, joka tarvitsee painetun version videoneuvottelusta, tai yrityksen omistaja, joka tarvitsee hyvän videoneuvottelutallenteen. Sillä ei ole väliä mikä tavoitteesi on. Ammattimaiset automaatioohjelmistot ja ihmisten tekstinkirjoittajat tuovat sinulle aina suuria etuja.

Säästät paljon aikaa, joka tarvittiin aiemmin pitkään ja aikaa vievään video- ja äänisisällön transkriptioon. Automaattinen transkriptioohjelmisto varmistaa, että saat tulostetut kopiot muutamalla napsautuksella. Sinun ei enää tarvitse tehdä muistiinpanoja konferensseissa ja liiketapaamisissa, sillä voit sitten ylikirjoittaa tallennetut tiedostot Palvelun avulla voit luoda tekstityksiä (usein vierailla kielillä).

Äänestä tekstiksi -ohjelmiston edut tekevät siitä olennaisen työkalun opiskelijoille, toimittajille, kirjailijoille, järjestelmänvalvojille, yritysten omistajille ja muille. Varmista vain, että valitset aina tehokkaimmat ja luotettavimmat palvelut verkossa.

Top lista parhaista transkriptiopalveluista

Löydät parhaat online-ohjeet tutustumalla alla olevaan parhaiden transkriptiopalvelujen luetteloon. Lue tärkeät tiedot kustakin listatusta palvelusta. He voivat aina olla paras apulainen varmistamaan tarkat ja oikea-aikaiset kopiot.

1. Transkriptio

Tämä palvelu on yksi tehokkaimmista ja tarkimmista nykyään. Tämä palvelu tarjoaa täsmällistä ja nopeaa automaattista ja erikoistunutta apua. Voit tilata automaattiset tekstitykset tai palkata asiantuntijoita litteroimaan video- ja äänitiedostosi. Transcriber on moderni palvelu, joka tarjoaa asiantuntevaa apua, kohtuulliset hinnat ja tehokkaat ohjelmistot.

Voit saada sekä automaattista että manuaalista apua. Yritys tarjoaa myös ulkomaisia ​​tekstityksiä ja käännöksiä. Yrityksen asiantuntijoiden takaama korkea tarkkuus tekee palvelusta yhden asiakkaiden suosituimmista palveluista. Voit saada manuaalista apua maksamalla 1,25 dollaria minuutilta. Automaattisen ohjelmiston käyttö maksaa 0,25 dollaria minuutissa.

2. Pappi

Tämä moderni palvelu tarjoaa korkean tarkkuuden ja erilaisia ​​transkriptiopohjaisia ​​palveluita. Saat tarkat litterointi- ja tekstityspalvelut milloin tahansa. Rev tarjoaa jopa tärkeitä Ominaisuuksia, kuten live-tekstitykset webinaareihin ja Zoom-konferenssiin. Tämä palvelu tarjoaa koulutusapua erilaisille video- ja äänitiedostoille.

Tämän yrityksen asiantuntijat tarjoavat nopeaa palvelua. Siksi voit saada valmiit skriptit muutamassa tunnissa. Sivustolta voi tilata myös ulkoisia tekstityksiä. Rev takaa virheettömät kopiot ja kohtuulliset hinnat. Maksat 1,25 dollaria asiantuntijakopioista ja 0,25 dollaria automaattisista kopioista.

3. Kirjoittaja

Juuri tämä palvelu tarjoaa sekä lisäominaisuuksia että lisäkustannuksia. Tämä sivusto tarjoaa automaattisia ja manuaalisia transkriptioita video- tai äänitiedostoistasi. Yritys takaa nopean käsittelyn. Siksi voit odottaa lähettäväsi skriptit alle 36 tunnissa. Jos et ole tyytyväinen lähetettyjen tekstien laatuun, tämä yritys tarjoaa ilmaisia ​​kommentteja.

Manuaalisista kopioista maksat 0,80 dollaria minuutissa ja automaattisista kopioista 0,10 dollaria. Tiedostoista, joissa on vaikeita aksentteja, pitkiä taustoja tai huono äänenlaatu, joudut maksamaan ylimääräisen 0,50 dollaria minuutilta. Lisäksi oikolukijat tarkastavat lopuksi kaikki asiakirjat.

4. GoTranscript

Tämä on loistava palvelu videolle ja äänelle vahvoilla korosteilla. Asiakkaiden käytettävissä on yli 48 kieltä. Yritys tarjoaa myös STEM-transkriptiot ja apua monimutkaisessa akateemisessa ja teknisessä työssä. Tämä brittiläinen palvelu sopii erinomaisesti tiedostojen transkriptioon brittiläisellä aksentilla.

Kierto on nopeaa ja hinnat edulliset. Äänen transkriptiosta maksat 0,90 dollaria minuutissa. Saat käsikirjoitukset aina ajoissa. Voit odottaa pidempään asiakirjojasi vain, jos aiheet ovat hyvin monimutkaisia.

5. GMR-transkriptio

Tämä palvelu toimii pääasiassa äänitiedostojen kanssa. Voit tilata ammattimaisia ​​transkriptiopalveluita. Voit käyttää tiedostoillesi manuaalista apua ja automaattista ohjelmistoa. Tarjottujen komentosarjojen laatu on korkea, mutta kierto on hitaampaa kuin muut tunnetut palvelut. Manuaalisesta transkriptiosta maksat 1,25 dollaria minuutissa. Hinta voi olla korkeampi, jos tiedosto sisältää useamman kuin yhden kaiuttimen, siinä on ääniongelmia jne.

Tehdäksesi lopullisen päätöksen voit tarkistaa kaikki tarjotut palvelut, pääominaisuudet, hinnoittelukäytännön ja tarkkuustason. Ehdottomasti kannattaa keskittyä enemmän tarjottaviin palveluihin ja kiinnittää huomiota asiakirjojen oikeellisuuteen. Muista, että sellaiset tekijät kuin voimakas aksentti, pitkä ympäristö ja huono tiedostolaatu voivat vaikuttaa tilauksesi lopulliseen hintaan.

Riippumatta siitä, minkä yrityksen valitset, voit aina nauttia monista eduista, joita automaattinen tekstinkirjoitusohjelmisto ja asiantuntijat tarjoavat. Asiantuntijan avulla tai automaattisesti saat täydelliset skriptit ääni- tai videotiedostoistasi muutamassa päivässä tai jopa tunnissa. Tässä tapauksessa et koskaan tuhlaa aikaasi aikaa vieviin ja täysin tavallisiin tekstikirjoihin. Tämä tarkoittaa, että voit aina keskittyä tärkeämpään liiketoimintaan.

5 parasta transkriptioohjelmaa Macille

Paras transkriptioohjelmisto Macille

1. Express Author

Express Scribe on yksi Macin suosituimmista transkriptiovaihtoehdoista. Voit kutsua sitä myös erinomaiseksi äänisoittimeksi. Express Scribe auttaa sinua suoratoistamaan ääni- ja videosisältöä, mikä virtaviivaistaa transkriptioprosessia. Tavalliseen mediasoittimeen verrattuna sinulla on enemmän hallintaa sisällön litterointinopeuteen ja -tapaan.

Saatat pitää muutaman ammattitason ominaisuuksista. Esimerkiksi Express Scribe tarjoaa laajan tuen jalkapolkimille. Voit ostaa yhden näistä polkimista ja käyttää sitä äänen toiston ohjaamiseen. Samoin voit ladata äänisisältöä useista lähteistä, mukaan lukien kannettavista äänitallenteista. Upea pikanäppäinsarja helpottaa myös äänen/videon hallintaa.

Express Scribe tarjoaa myös useita mukautusvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi ohjata helposti äänilähteitä ja kohteita. Lisäksi sisäinen tehtävänhallinta ja synkronointiasetukset tekevät useiden transkriptioprojektien kanssa työskentelystä erittäin helppoa. Emme kuitenkaan ole varmoja, onko mahdollista lähettää transkriboituja ääniä automaattisesti.

Tukija

 • Ammattimainen käyttöliittymä
 • Muokattavat ominaisuudet
 • Laaja tuki
 • Välitön avaintuki

Negatiivinen

 • Ei sovellu aloittelijoille

Kenelle

Express Scribe on paras macOS-transkriptioohjelmisto keskiverto- ja ammattikäyttäjille. Se tarjoaa riittävän transkriptioprosessin hallinnan ja mukauttamisen. Voit myös kiinnittää ulkoisia lisävarusteita parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tämän tarjouksen ominaisuudet huomioon ottaen 29 dollarin hinta ei vaikuta liian korkealta. Voit myös käyttää rajoitettua ilmaista versiota.

2. Transkriptio

Transcribe on transkriptioohjelmisto, joka priorisoi käyttöliittymän. Sen sanotaan olevan transkriptioprosessin alku. Tietysti on ammattikäyttöön tarkoitettuja ominaisuuksia, kuten poljinavustus, mutta Transcrivassa keskitytään yksinkertaiseen jäljitelmään. Tämä on suosittu vaihtoehto haastattelujen ja niihin liittyvän sisällön litterointiin.

Jos kysyt meiltä, ​​sanomme, että Transcriva on yksi helpoimmista tavoista litteroida videota tai ääntä. Joka tapauksessa on olemassa helppoja tapoja seurata edistymistäsi ja säätää prosessia. Esimerkiksi Transcribessa on minisoitin videon toistoa varten. Toisaalta voit säätää äänenvoimakkuutta ja nopeutta, kun käytät äänisoitinta lähteenä.

Standardin lisäksi Transcriva tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia. Esimerkiksi Follow-Along-toiminnolla voit etsiä transkriptiosisältöä. Samoin useiden äänilähteiden tuki ja täydellinen pikanäppäintuki varmistavat sujuvamman transkriptioprosessin. Express Scribeen verrattuna Transcriva tarjoaa myös paremman kopionhallinnan.

3. Puolustajat

Intuitiivinen käyttöliittymäAmmattiominaisuudetLisäominaisuudet, kuten seuranta

Negatiivinen

Äänentoisto voi olla parempi

Kenelle

Transcribe sopii kaikenlaiseen transkriptioon – tavalliseen, kiinnostuneeseen ja ammattimaiseen. Jos etsit ammattimaista työkalua yksinkertaisella käyttöliittymällä, Transcriva on paras valinta. Se tarjoaa parhaan yhteensopivuuden sekä tallennusvaihtoehdot. Voit kokeilla Transcrivaa ilmaiseksi rajoitetun ajan, mutta lisenssimaksu on 29,99 dollaria.

4. InqScribe

InqScribe tarjoaa itse asiassa molempien maailmojen parhaat puolet Mac-transkriptioon. Siinä ei ole suurta ammattikäyttöliittymää, kuten Express Scribe, mutta se ei myöskään ole niin minimalistinen kuin Descript. Tarkoitus on, että voit litteroida saumattomassa ympäristössä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia lisämuokkausvaatimuksista.

Yksinkertaiset säätimet ovat yksi parhaista asioista, joita olemme koskaan löytäneet InqScribestä. Voit lisätä äänilähteen ja aloittaa toiston. Ikkunan oikealla puolella on myös vaihtoehto litterointiin. Kuten mainittiin, InqScribe ei tarjoa täällä hienoja ominaisuuksia. Toisaalta se tarjoaa ympäristön rauhalliselle transkriptiolle.

Sertifioidut tekstinkirjoittajat käyttävät InqScribeä videoiden litteroimiseen. Tämän avulla voit lisätä aikaleimoja toiston aikana siirtääksesi niitä taaksepäin. Transkriptioprosessia on erittäin helppo hallita mukautetuilla näppäimistöillä. Ja kun olet valmis, voit käyttää InqScribea transkriptien viemiseen käyttökelpoiseen muotoon.

Tukija

Yksinkertainen käyttöliittymäHelppo pelata ja hallita

Negatiivinen

Ei mitään

Kenelle

Uskomme, että InqScribe on paras vaihtoehto aloittelijoille ja tavallisille ihmisille. Tämä toimii parhaiten, jos haluat kääntää häiritsevän ympäristön. Lisäksi, jos etsit yksinkertaista transkriptiotyökalua, joka ei pelottele sinua hienoilla ominaisuuksillaan, InqScribe on mahdollinen valinta. Voit ladata ilmaisen version, mutta täysi lisenssimaksu on 99 dollaria.

5. Transkriptio

Transcript ei ole patentoitu transkriptioohjelmisto Macille. Tämä on online-transkriptiotyökalu, joka toimii hyvin Macin kanssa. Tämän työkalun avulla voit litteroida ääntä ja videota, mutta se tukee myös erinomaisia ​​nimikirjoitus- ja sanelutoimintoja. Jos olet liian laiska kirjoittamaan, se näkyy ja transkriptio tekee tehtävänsä hyvin.

Kun käytät näppäimistöä kirjoittaessasi, voit säätää äänenvoimakkuutta, kuten: B. Käynnistä, pysäytä, hidasta, kelaa eteenpäin jne.

Kuitenkin, kun kyse on manuaalisesta transkriptiosta, transkriptio on hienoa. Audiosoitin ja tekstikentät on integroitu maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Toisaalta automaattinen transkriptio takaa myös korkean tarkkuuden eri kielillä. Voit jopa kiinnittää jalkapolkimen hallitaksesi äänen toistoa.

Jos et halua asentaa mitään tietokoneellesi, tämä on paras valinta. Sinun on kuitenkin ladattava video tai ääni, jonka haluat litteroida. Jos olet henkilö, joka haluaa työskennellä paikan päällä, emme suosittele tätä. Etuna on, että voit ladata YouTube-videon ja saada työ valmiiksi.

Tukija

Yksinkertainen käyttöliittymä Manuaaliset ja automaattiset transkriptiomenetelmätIntuitiivinen editori

Negatiivinen

Sinun on ladattava sisältöä joka kerta

Kenelle

Uskomme, että transkriptio on paras vaihtoehto kääntäjien siirtämiseen. Lisenssin ostamisen jälkeen voit litteroida milloin tahansa, missä tahansa. Se tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita olemme tottuneet odottamaan patentoiduilta työkaluilta, ja suosittelemme sitä melkein kaikille. Ainoa haittapuoli on, että sinun on oltava yhteydessä Internetiin. Transcribe-tilauslisenssisi maksaa 20 dollaria.

Mikä on paras transkriptioohjelmisto Macille?

No, nämä ovat joitain parhaista Macin transkriptioohjelmista. Kuten näet, kaikki nämä työkalut ovat maksullisia. Kokeilimme joitain ilmaisia ​​työkaluja, mutta useimmat niistä eivät olleet tehokkaita. Nyt kun meillä on vaihtoehdot, jos olet vasta aloittamassa, suosittelemme InqScribe tai Descript. Ammattimaisille tekstinkirjoittajille on kuitenkin järkevää käyttää rahaa ja ostaa jotain, kuten Express Scribe tai Transcribe. Jos tarvitset parempaa liikkuvuutta ja liiketukea, sanomme

Äänen transkriptioohjelma Androidille: mikä on parempi?

Androidissa on monia esteettömyysominaisuuksia, jotka helpottavat käyttöjärjestelmien ja sovellusten käyttöä liikunta-, näkö- tai kuuloongelmista kärsiville. Näitä ominaisuuksia voidaan kuitenkin käyttää paitsi heille myös muille käyttäjille, koska jotkut niistä voivat tehdä elämästäsi paljon helpompaa ja automatisoida tiettyjä tehtäviä, jotka voivat olla tylsiä. Esimerkiksi äänen transkribointiohjelmalla voit helposti muuntaa äänen puheesta tekstiksi.

Tämän tyyppisten sovellusten käyttötarkoitukset voivat vaihdella; Kuvittele esimerkiksi, että joku lähettää sinulle haastattelun julkaistavaksi tiedotusvälineissä. Joidenkin pikaviestisovellusten äänimuistiinpanot tarjoavat sinulle kaksi vaihtoehtoa: kuunnella ääntä ja litteroida se itse tai käyttää jotakin näistä sovelluksista, mikä tekee siitä nopean ja helpon. Lisää esimerkkejä? Kuvittele oppitunti, jossa on tallennettua ääntä ja haluat muuntaa sen tekstiksi tehdäksesi muistiinpanoja. Ehkä haluat litteroida puhelun? Tai äänisanettaessa voit kirjoittaa ostoslistan muistiin tekstinä äänelläsi. Mikä tahansa se on, tässä on joitain parhaista Android-mobiililaitteille saatavilla olevista sovelluksista.

saukko

Entä pilvipohjaiset palvelut, jotka käyttävät tekoälyä parantaakseen suorituskykyään? Tämän ominaisuuden ansiosta voit litteroida haastattelut tai muut puheet äänestä tekstiksi. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja nauttia tilauksista:

 • Ilmainen: Täysin ilmainen, yksittäiseen käyttöön rajoitetulla aikarajalla.
 • Ohjelmisto: 8,33 dollaria kuukaudessa yksilölliseen käyttöön, mutta minuutilla ja enemmän ominaisuuksia kuin ilmaiseksi.
 • Yritys: Pienyrityksille ja organisaatioille, joissa on useita käyttäjiä, 20 $ per henkilö kuukaudessa.
 • Yritys, projekti: Suuremmille organisaatioille tai yrityksille.

Rev audio ja ääninauhuri

Tämä ääninauhuri on yksinkertainen mutta tehokas. Lisäksi se voi toimia äänen transkriptio-ohjelmana, koska voit helposti sanella ja litteroida. Ja kaikki ilmaiseksi, vaikka maksullinen versio on ilman mainoksia. Löydät sen erittäin hyödylliseksi haastattelujen, lukujen, kokousten, sanelujen, muistiinpanojen ja muiden tallentamiseen. Sen avulla voit myös jakaa tallenteita ja se on hyvälaatuista.

Välitön transkriptio

Tämä äänen transkriptio-ohjelma on myös yksi parhaista mobiililaitteille, joissa on Android-käyttöjärjestelmä. Se mahdollistaa välittömän sanan tekstin -toiminnon, joten kuurot tai vammaiset voivat käyttää sitä keskustelu- ja tekstinkäyttötyökaluna. Kaikki kiitos Googlen välittömän puheentunnistusteknologian. Tallennat yksityiskohdat ja kontekstin tarkasti ja voit valita yli 80 saatavilla olevasta kielestä ja murteesta. Voit tallentaa kopiot kolme päivää. Ne poistetaan sitten automaattisesti.

Escribe vos poz

Toinen käytettävissäsi oleva vaihtoehto on tämä äänen transkriptio-ohjelma – tapa sanella äänellä ja litteroida tekstiä johdonmukaisesti ja nopeasti. Sen avulla voit litteroida luentoja tekstiksi, tehdä muistiinpanoja, kirjoittaa tekstejä, kun et voi käyttää kättäsi jne. Lisäksi voit luoda rajattoman määrän asiakirjoja, jotka tallentuvat automaattisesti. Voit myös määrittää puheentunnistuksen ja valita eri kieliä. Ja sitä voidaan käyttää ilman internetyhteyttä, eli offline-tilassa. Tämä tapaus perustuu myös Google-moottoriin.

SpeechTexter

SpeechTexter on toinen tehokas sanasta tekstiksi -ohjelma, jota voidaan käyttää jatkuvaan saneluun, mukaan lukien välimerkit, puhelinnumerot, osoitteet jne. Täydellinen erilaisille teksteille, sisäisellä sanakirjalla, yli 70 yhteensopivalla kielellä. ja erittäin tarkka puheentunnistus, erityisesti englanniksi, jossa se voi saavuttaa jopa 95 % tarkkuuden

Ääni tekstiksi

Tämä sovellus on hyvin yksinkertainen ja siinä on houkutteleva ja intuitiivinen käyttöliittymä. Jatkuvan ja rajoittamattoman äänentunnistusjärjestelmän avulla voit helposti vaihtaa äänestä toiseen. Voit käyttää sitä pitkiin muistiinpanoihin, saneluihin, artikkeleihin, julkaisuihin, luentoihin, kursseihin, raportteihin ja kaikkeen muuhun. Siinä on myös jakamisvaihtoehtoja, ja se sisältää mukautetun sanakirjan sanojen korvaamiseksi puheentunnistuksessa. Voit valita useita kieliä, automaattisen välilyönnin, sisäänrakennetun tekstieditorin, mahdollisuuden viedä tekstitiedostoja ja paljon muuta.

Lisää vaihtoehtoja äänen transkriptiosovellukselle

Muita vaihtoehtoja ohjelmalle äänitiedostojen transkribointiin ovat palvelut, kuten puhe tekstiksi ja transkriptio, sekä pilvipalvelut että nykyaikaisimmat tietotekniikat, joiden avulla pääset tekstistä tekstiin silmänräpäyksessä. , Jopa tekstitykset haluamillesi videoille. Ensimmäinen palvelu on osa Google Cloud -toimintoa ja toinen on AWS (Amazon Web Service).

Kuten näet, vaihtoehdot eivät ole rajoitettuja, ja sinun on päätettävä, mikä niistä sopii sinulle, koska kaikki eivät voi olla tyydyttäviä jokaiseen tarkoitukseen.