Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ilmoittaako Facebook, kun joku ottaa kuvakaappauksen?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ilmoittaako Facebook, kun joku ottaa kuvakaappauksen?

Facebook on yksi suurimmista ja suosituimmista sosiaalisen median alustoista, jolla on miljoonia käyttäjiä kaikkialta maailmasta. Se ei kuitenkaan ole ainoa siellä.

Useat muut kilpailevat alustat tarjoavat Ominaisuuksia, jotka erottavat ne Facebookista. Maailmassa, jossa jokainen sosiaalisen median alusta tarjoaa lähes kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet, turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Tässä artikkelissa tutkimme, ilmoittaako Facebook jollekin, kun otat kuvakaappauksen hänen profiilistaan.

Lue myös: Facebook-viesti lähetetty, mutta ei toimitettu: 7 korjausta

Useimmat suuret sosiaalisen median alustat, kuten Instagram, LinkedIn, Twitter ja Facebook, eivät ilmoita käyttäjille, kun heidän julkaisunsa, tarinansa tai profiilinsa on otettu kuvakaappauksella.

Facebook tarjoaa kuitenkin profiilikuvasuojauksen, joka ei salli kenenkään ottaa kuvakaappauksia muiden ihmisten profiilikuvista tai ladata niitä. Tietenkin tämä on käyttäjän käytössä oleva ominaisuus, mikä tarkoittaa, että se ei välttämättä ole käytössä kaikissa profiileissa, mutta se on käyttäjän valinta.

Kuitenkin mikä tahansa muu alustalla oleva sisältö, oli se sitten tilapäivitys, valokuva, video tai tarina, voidaan ottaa kuvakaappauksia viestin luojan tietämättä. Vaikka tarinat katoavat oletusarvoisesti 24 tuntia julkaisun jälkeen, on suhteellisen helppoa ottaa kuvakaappaus ja säilyttää se niin kauan kuin henkilö haluaa.

Tämä ominaisuus ulottuu myös Facebookin Messenger-viestisovellukseen. Voit ottaa kuvakaappauksia chatista tai chatissa lähetetystä mediasta Ilmoittamatta toiselle henkilölle. Toisin kuin Snapchatissa, jossa jokainen kuvakaappaus raportoidaan kuvan tai tarinan luojalle, Facebookissa on suhteellisen helppoa päästä eroon kuvakaappauksista.

Lue myös: Kuinka voin ilmoittaa kirjautumisongelmasta Facebookissa? 3 korjausta Facebook-kirjautumisongelmiin