Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ilmoittaako OnlyFans sinulle, kun joku ottaa kuvakaappauksia?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ilmoittaako OnlyFans sinulle, kun joku ottaa kuvakaappauksia?

Onlyfans on Verkkosivusto, joka isännöi sisältöä eri alojen sisällöntuottajilta; Sitä käyttävät pääasiassa mallit, jotka luovat aikuisille suunnattua sisältöä. He mainostavat ainutlaatuista sisältöään erilaisilla sosiaalisen median alustoilla ja saavat seuraajia Onlyfansissa.

Sisällöntuottajat saavat rahansa seuraajilta, jotka ostavat kuukausijäsenyytensä ja saavat vinkkejä ainutlaatuisesta ja mielenkiintoisesta sisällöstään. Vain faneilla on pay-per-view-toiminto, ja mallit ansaitsevat myös paljon rahaa seuraajien yksittäisistä pyynnöistä.

Tässä artikkelissa keskustelimme siitä, ilmoittaako Onlyfans sisällöntuottajalle, kun joku ottaa kuvakaappauksen heidän sisällöstään.

Lue myös: Voitko ottaa kuvakaappauksen OnlyFansista?

Ei, Onlyfans ei ilmoita sisällöntuottajalle, kun joku ottaa kuvakaappauksen heidän sisällöstään.

Onlyfansissa ei ole ominaisuutta, joka ilmoittaa tekijälle, kun joku ottaa kuvakaappauksen. Vain fanit eivät salli kuvakaappauksen ottamista. Joten jos otat kuvakaappauksen suoraan, saat mustan näytön. Ainoa tapa ottaa kuvakaappaus on käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka voivat ohittaa Onlyfans-verkkosivustoominaisuuden.

Ei, sinua ei kielletä kuvakaappauksen ottamisesta Onlyfansissa, jos käytät sisältöä henkilökohtaiseen käyttöön.

Onlyfans on maininnut käyttöehdoissaan, että voit pitää sisällön, kun olet maksanut siitä. Voit tulostaa tai ladata kohtuullisen määrän sivuja henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Jos sinut kuitenkin todetaan syylliseksi sisällöntuottajan sisällön myymiseen tai käyttämiseen Sosiaalisessa mediassa tai kuvien tai videoiden isännöintisivustolla, sinut kielletään Onlyfans-sivustolta elinikäiseksi ja sinua vastaan ​​voidaan ryhtyä oikeustoimiin.

Lue myös: Kuinka korjata Victoria 3:n yleinen virhe?