Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ilmoittaako Twitter kuvakaappauksista?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ilmoittaako Twitter kuvakaappauksista?

Twitter on yksi maailman ainutlaatuisimmista ja suosituimmista sosiaalisen median alustoista, jolla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Vaikka se erottuu useimmista muista sosiaalisen median alustoista käyttäjien vuorovaikutuksen ja toiminnallisuuden suhteen, se ei ole aivan huippuluokkaa käyttäjien turvallisuuden ja Yksityisyyden suhteen.

Tässä artikkelissa puhumme siitä, ilmoittaako Twitter käyttäjille, kun otat kuvakaappauksen heidän twiiteistään, valokuvistaan ​​tai profiilistaan.

Lue myös: Mitä tapahtuu, kun mykisät jonkun Twitterissä?

Lähettääkö Twitter kuvakaappausilmoituksia?

Ei, Twitter ei ilmoita käyttäjille, onko joku tarkastanut heidän twiittejään, kuviaan tai profiiliaan. Vaikka kuvakaappausilmoitukset jäävät vain Snapchatin kaltaisille palveluntarjoajille, Twitterissä ei ole kuvakaappaussuojausta tai vastaavia Ominaisuuksia käyttäjän yksityisyyden suojaamiseksi.

Vaikka Twitterin vastaus Stories – Fleet -sovellukseen oli pitkään keskeytetty, sen kuvakaappausilmoituskäytäntö koski myös nyt poistunutta ominaisuutta. Tämä tarkoitti, että vaikka laivastosi olisi poissa 24 tuntia myöhemmin, kuka tahansa saattoi ottaa kuvakaappauksen twiitin kirjoittajan tietämättä ja pitää twiitin tai median mukanaan.

Mediasta puheen ollen, median lataaminen Twitteristä on myös erittäin helppoa, eikä, kuten olet varmaan jo arvannut, se ei kerro postauksen tekijälle ollenkaan. Jos se on yksinkertainen kuva, voit yksinkertaisesti ottaa kuvakaappauksen viestistä huolehtimatta hälyttävän ilmoituksen lähettämisestä. Jos olet kuitenkin tekemisissä videotiedoston kanssa, voit käyttää ulkoisia kolmannen osapuolen latausohjelmia sen tallentamiseen paikallisesti.

Twitter on suunniteltu houkuttelemaan muita käyttäjiä ja luomaan yleisöä. Siksi näkyvyys alustalla on erittäin tärkeää, koska se edellyttää, että jokainen käyttäjä yrittää olla mahdollisimman näkyvä. Vaikka alustoihin on sisäänrakennettu työkaluja, jotka voivat antaa sinulle paljon mittareita twiitteistäsi, kuvakaappausilmoituksia ei ole tarkoituksella, koska voi olla tylsää käsitellä satoja tai jopa tuhansia kuvakaappausilmoituksia, jotka täyttävät suositun Twitterin puhelimet. Tulvien käyttäjät.

Lue myös: Kuinka tilata Twitter Blue?