Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram alkaa testata tilauksia 10 sisällöntuottajan kanssa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram alkaa testata tilauksia 10 sisällöntuottajan kanssa

Instagram on alkanut testata tilauksia 10 sisällöntuottajan kanssa Yhdysvalloissa, jolloin he voivat tarjota seuraajilleen yksinoikeudella tilaajille tarkoitettua sisältöä, mukaan lukien Lives and Stories.

Käyttääkseen vain tilaajille tarkoitettua sisältöään käyttäjien on maksettava kuukausittainen tilausmaksu, joka vaihtelee 0,99–99,99 dollarin välillä sisällöntuottajien määrittämänä. Tilaajat saavat myös violetin merkin, joka näkyy heidän käyttäjätunnuksensa vieressä, mikä auttaa sisällöntuottajia tunnistamaan heidät kommenteissa tai viesteissä.

Meta tapa Vähennä Instagram-tilausten ostamista ainakin vuoteen 2023 mennessä – aivan kuten Facebook-tilausten ostamista.

Metan omistama sosiaalisen verkostoitumisen yritys testaa tilauksia seuraavien 10 sisällöntuottajan kanssa:

Kuluneen vuoden aikana Meta on jatkuvasti paljastanut uusia tapoja, joilla YouTube-käyttäjät voivat ansaita rahaa Facebookissa ja Instagramissa. Viime kuussa he julkaisivat ammattimaiset Stars- ja Facebook Reels -pelit 20 maassa EMEA-alueella. He markkinoivat myös “Star Fest” -kuukautta, mikä mahdollisesti kaksinkertaisti YouTuberin tulot.

Vastatakseen Clubhouseen, joka on yksi vuoden 2021 viruksellisimmista äänipohjaisista Sovelluksista, Meta julkaisi kesäkuussa 2021 myös Facebookissa Live Audio Roomsin ja Podcastit, jotka tarjosivat myös kaupallistamisvaihtoehtoja. Samassa kuussa he ilmoittivat myös palkinnoista ja kumppanityökaluista Instagram-tekijöille.

Uutisissa: Crypto.comin toimitusjohtaja sanoo, että rikkomus vaikutti 400 tiliin