Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram ei ole enää valokuvien jakamissovellus: Adam Mosseri

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram ei ole enää valokuvien jakamissovellus: Adam Mosseri

Instagramin johtaja Adam Mosseri sanoo, että Instagram ei ole enää valokuvien jakamissovellus ja siirtyy videoon tulevien kuukausien aikana. Twitteriin lähetetyssä videossa Mosseri sanoi, että Instagram kehittää työkaluja tekijöille, ostoksille, viestien lähettämiselle ja Erityisesti videoille alustan pyrkiessä kilpailemaan TikTokin ja YouTuben kanssa.

Instagram työskentelee “videon parissa laajemmin” tulevina kuukausina testaamalla koko näytön ja mukaansatempaavia mobiilivideoita muiden videomuotojen ja työkalukokeilujen ohella.

Facebookin omistama sosiaalinen verkosto työskentelee myös suositusten parissa, jotka näyttävät ihmisille syötteensä asioita, joita he eivät normaalisti etsi tai seuraa. Myös aihesuosituksia testataan.

Instagram haluaa monipuolistaa ominaisuusluetteloaan ja houkutella suurempaa yleisöä, josta suuri osa kuluttaa enemmän videosisältöä viihteeseen. Kuten Mosseri sanoo videossa, ne “eivät ole valokuvien jakamissovellus tai neliönmuotoinen valokuvien jakosovellus”.

Facebook ja Instagram ovat työstäneet kaupallistamistyökaluja tekijöille alustalla, ja Mosseri sanoo, että lisää on tulossa. Viime kuussa he esittelivät palkintoja, kumppanityökaluja ja kauppapäivityksiä sisällöntuottajille ja tekivät yhteistyötä Shopifyn Shop Payn kanssa helpottaakseen ihmisten myyntiä ja maksamista.

“Pääasiallinen syy, miksi ihmiset sanovat käyttävänsä Instagramia, on viihde. Siksi ihmiset odottavat meitä. Siksi olemme viime viikolla keskustelleet paljon sisäisissä käsissämme siitä, mitä haluamme tehdä tämän trendin Korjaamiseksi – viihteen ja videon osalta”, Adam Mosseri sanoi videolla.

Uutisissa: Slack esittelee Huddles-, Atlas- ja tallennus- ja ajoitusominaisuudet