Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram esittelee kolme uutta ominaisuutta väärinkäytösten torjumiseksi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram esittelee kolme uutta ominaisuutta väärinkäytösten torjuntaan

Instagram on julkistanut kolme uutta ominaisuutta, jotka on suunniteltu suojaamaan yleisöään väärinkäytöksiltä alustalla. Uusia Ominaisuuksia ovat kommenttien ja DM-pyyntöjen rajoittaminen, vahvemmat varoitukset lähetettäessä mahdollisesti loukkaavia kommentteja ja Hidden Words -ominaisuuden globaali käyttöönotto, jonka avulla käyttäjät voivat suodattaa loukkaavia DM-pyyntöjä.

Instagram kertoo saavansa jatkuvasti palautetta asiantuntijoilta ja yhteisöltä kehittääkseen uusia ominaisuuksia, joiden avulla ihmiset voivat hallita Instagram-kokemustaan ​​paremmin ja suojautua väärinkäytöltä.

”Meillä on velvollisuus varmistaa, että kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi vieraillessaan Instagramissa. Emme salli vihapuhetta tai kiusaamista Instagramissa ja poistamme ne aina kun löydämme sen.” selitti Adam Mosseri, Instagram-päällikkö tiistaina.

Uutisissa: Synology varoittaa NAS-omistajia mahdollisesta kiristysohjelmahyökkäyksestä

Uusi kommenttirajoitusominaisuus nimeltä Limits on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti, ja sen avulla käyttäjät voivat automaattisesti piilottaa kommentit ja DM-pyynnöt ihmisiltä, ​​jotka eivät seuraa niitä tai ovat äskettäin seuranneet niitä.

Ominaisuus on hyödyllinen sisällöntuottajille, jotka eivät halua sulkea kommenttejaan kokonaan, koska he saattavat silti haluta kuulla yhteisöjään ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, mukaan lukien pitkäaikaiset fanit ja seuraajat.

Ominaisuus voidaan aktivoida alustan tietosuoja-asetuksista. Yhtiö lisäsi, että se tutkii myös tapoja havaita, milloin henkilö saattaa kokea kommenttien ja DM-viestien lisääntymisen, jotta se voi kehottaa heitä ottamaan rajoituksia käyttöön.

Instagram näyttää jo varoituksen, kun joku yrittää lähettää Mahdollisesti loukkaavan kommentin, ja menee jopa niin pitkälle, että se poistaa toistuvien rikoksentekijöiden tilit.

Sen sijaan, että odotat jonkun toistavan saman rikoksen kaksi tai kolme kertaa, alusta antaa selkeän varoituksen ensimmäisellä kerralla. Varoitus muistuttaa kommentin lähettäjää yhteisön säännöistä ja varoittaa, että hänen kommenttinsa voidaan piilottaa tai poistaa, jos se julkaistaan.

Yhtiön mukaan tällaisia ​​kommentteja tehneet ihmiset ovat saaneet keskimäärin yli miljoona varoitusta päivässä viimeisen viikon aikana. Näistä noin 50 % kommenteista joko muokattiin tai poistettiin varoitusten seurauksena.

Äskettäin julkistetun Hidden Words -ominaisuuden jälkeen, jonka avulla ihmiset voivat automaattisesti suodattaa ja lähettää loukkaavia tai loukkaavia sanoja, lauseita tai hymiöitä piilotettuun kansioon, Instagram on vihdoin ilmoittanut maailmanlaajuisesta käyttöönotosta. Ominaisuus suodattaa myös DM-pyynnöt, jotka ovat todennäköisesti roskapostia tai heikkolaatuisia.

Vaikka ominaisuus oli saatavilla tietyissä maissa, se otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti tämän kuun loppuun mennessä. Yhtiö sanoo jatkavansa houkuttelevansa tilejä, joilla on melko suuri seuraaja ottaakseen ominaisuuden käyttöön.

Kommenttien suodattamiseen käytettävien mahdollisesti loukkaavien sanojen, hashtagejen ja emojien luetteloa on myös laajennettu ja sitä päivitetään säännöllisesti. Lisäksi on lisätty uusi opt-in-vaihtoehto, jolla voit piilottaa enemmän kommentteja, jotta loukkaavat kommentit voidaan piilottaa edelleen, vaikka ne eivät tarkalleen riko yhteisön sääntöjä.

Uutisissa: Samsung esittelee Exynos W920:n: alan pienimmän puettavan sirun