Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram ja Facebook saavat uusia lapsilukkotyökaluja

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram ja Facebook saavat uusia lapsilukkotyökaluja

Kuva: mundissima / Shutterstock.com

Meta on julkistanut uudet lapsilukkojärjestelmät Instagramiin, Facebookiin ja Messengeriin, joiden tarkoituksena on rajoittaa teini-ikäisten vuorovaikutusta tuntemattomien kanssa ja antaa vanhemmille mahdollisuus seurata, kuinka paljon aikaa heidän lapsensa viettävät sosiaalisen median alustoilla ja kuinka paljon teini-ikäiset liikkuvat pitääkseen tauon. rullaamisesta.

Nämä ohjaimet ovat saatavilla Meta Family Centerissä, ja ne otetaan aluksi käyttöön Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Mitä tulee Messengeriin, huoltajat voivat nähdä lastensa yksityisyys- ja suojausasetukset, muutokset Messengerin yhteystietoluettelossa ja Sovelluksessa viettämän ajan.

Myös huoltajat voivat saada ilmoituksen, kun heidän hoidettavanaan lapsi ilmoittaa jostain, mutta lapsen on ensin aktivoitava asetus. Muita asetuksia ovat, kuka voi lähettää viestejä lapsilleen ja tarkastella heidän tarinoitaan – olivatpa sitten ystävät, ystävien ystävät tai ei kukaan. Jos jotakin näistä asetuksista muutetaan, huoltajalle ilmoitetaan asiasta.

Jäljelle jäämisen välttämiseksi Meta on alkanut lähettää ilmoituksia teini-ikäisille Instagramissa, jotta heidän vanhempansa tai huoltajansa voivat seurata heidän tilejään. Vanhemmat voivat nyt tarkastella keskinäisiä tilejä, joita teini seuraa tai seuraa. Pitkittyneen käytön estämiseksi Instagram testaa nyt “tauko tauko” -ominaisuutta, joka kehottaa käyttäjiä pitämään tauon, kun sovellusta on käytetty tietyn ajan.

Tämä ominaisuus laajenee nyt Facebookiin, mikä kehottaa käyttäjiä pitämään tauon 20 minuutin välein. Teini-ikäiset, jotka viettävät koko yön keloja selaillessa, eivät pidä tästä, sillä Instagram sulkee heidät nyt tehokkaasti sovelluksen ulkopuolelle yöksi, vaikka he voivat hylätä ilmoituksen ja siirtyä eteenpäin, jos haluavat.

Uutisissa: Baidu väittää, että Ernie ylittää kilpailijan AI ChatGPT:n tärkeimmissä testeissä