Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram Kidsin kehitys keskeytettiin laajan kritiikin vuoksi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram Kidsin kehitys on keskeytetty laajan kritiikin vuoksi

Instagramin toimitusjohtaja Adam Mosseri ilmoitti maanantaina, että yritys keskeyttää Instagram Kidsin kehitystyön vanhempien, asiantuntijoiden ja aktivistien maailmanlaajuisen kritiikin vuoksi.

Yritys on työskennellyt alle 13-vuotiaiden Instagram Kids -palvelussa. Sovelluksen tavoitteena on tarjota lapsille Turvallisempi, mainoksia sisältämätön ympäristö ja auttaa vanhempiaan seuraamaan ja hallitsemaan kokemusta ilman, että heidän tarvitsee luottaa Instagramin pääsovellusten kykyyn vahvistaa ikää.

Verkkokritiikin ja vanhempien online-vastareaktion vuoksi Instagram kuitenkin pysäyttää nyt kaikki ponnistelut alustan rakentamiseksi, ja Mosseri sanoo, että he käyttävät nyt aikaa “työskentelyyn ensin vanhempien, asiantuntijoiden, päättäjien ja sääntelyviranomaisten kanssa”. aloita kehitystyö uudelleen.

Instagram pyrkii nyt integroimaan Instagram Kidsille kehitetyt vanhempien valvontatyökalut Instagramin pääsovellukseen.

Lapsille suunnatun Sovelluksen työskentely on tällä hetkellä keskeytettynä, mutta Instagram ottaa käyttöön valinnaiset lapsilukkotyökalut teini-ikäisille (yli 13-vuotiaille) Instagram-pääsovelluksessa.

“Instagram Kidsin kriitikot näkevät tämän tunnustuksena siitä, että projekti on huono idea. Näin ei ole. Tosiasia on, että lapset ovat jo verkossa, ja uskomme, että vanhemmille räätälöityjen ikäkohtaisten kokemusten kehittäminen on paljon parempi kuin nykyään”, Instagramin johtaja Adam Mosseri sanoo. ilmoitti maanantaina. “Vaikka olemme edelleen sitoutuneita tarpeeseen kehittää tätä kokemusta edelleen, olemme päättäneet keskeyttää tämän projektin.”

Instagramin emoyhtiö Facebook julkaisi sunnuntaina vastalauseen Wall Street Journal raportti Facebookin ja Instagramin kielteisistä vaikutuksista teinityttöjen mielenterveyteen ja kuinka sosiaalisen median jättiläinen vähättelee heidän rooliaan.

WSJ:n raportti perustui Facebookin omaan syvälliseen tutkimukseen. Vaikka Facebook jäi nopeasti jälkeen ja alkoi puolustaa itseään, he eivät ole vielä osoittaneet läpinäkyvää kättä yhtiön tutkimusdokumenttien julkistamisessa. Facebook on jälleen kerran vähätellyt rooliaan.

Uutisissa: Apple ei pysty korjaamaan kolmea nollapäivää; Exploit-koodi julkaistu