Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram “Lisää omasi” -tarra ei toimi: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagramin “Lisää omasi” -tarra ei toimi: Pikakorjaus

Jos katsot taaksepäin muutaman viime kuukauden ajalta, olet saattanut huomata Instagramissa uuden ominaisuuden nimeltä Add Yours, tarravaihtoehto, joka tulee näkyviin tarinaa ladattaessa. Sen avulla voit kirjoittaa kehotteen ja ladata tarinasi siihen. Tämän uuden ominaisuuden avulla he voivat lisätä oman versionsa valokuvista tai videoista.

Jos et kuitenkaan voi osallistua hauskanpitoon, koska tämä tarra ei toimi sovelluksessasi, tässä on syy, miksi Lisää tarra -ominaisuus ei toimi sinulle ja kuinka voit korjata “Lisää tarrasi ei toimi” -ongelman Instagram toimii .

On useita syitä, miksi tämä tarraominaisuus ei välttämättä toimi mobiilisovelluksessasi. Jotkut niistä ovat:

  • Ominaisuutta ei ole vielä otettu käyttöön maassasi.
  • Et ole päivittänyt Instagram-sovellustasi.
  • Tilissäsi voi olla ongelma.
  • Saatat olla hämmentynyt siitä, missä tämä ominaisuus sijaitsee.

Lue myös: Kuinka keskeyttää Instagram-rullat?

Jos sinusta tuntuu, että jäät paitsi kaikesta hauskasta tai et osaa käyttää tätä ominaisuutta, älä huoli. Sinun on suoritettava useita vaiheita päästäksesi takaisin hauskaan vaunuun:

Kokeile päivittää sovellus Google Play Storesta tai Apple App Storesta uutena ominaisuutena. Kun olet päivittänyt sovelluksen, voit yrittää etsiä sitä tarinastasi.

Jos sovelluksen päivittäminen ei auta, voit myös yrittää poistaa Instagram-sovelluksen ja asentaa sen uudelleen.

Jos et ole varma tämän ominaisuuden sijainnista Sovelluksessa, toimi seuraavasti:

  • Napauta Instagram-sovelluksessa profiilikuvaasi vasemmassa yläkulmassa ja valitse valokuva tai napsauta sitä lisätäksesi sen tarinaasi.
  • Napauta neliöruutua, jossa on hymynaama, vaihtoehto vasemmassa yläkulmassa. Tämä avaa sarjan tarroja.
  • Napauta “Lisää oma” -vaihtoehtoa.
Instagram Add Yours -tarra ei toimi: 5 korjaustaInstagram Add Yours -tarra ei toimi: 5 korjausta
  • Kirjoita sitten kehote, johon kaikkien lisättyjen tarinoiden aihe tulee lisätä.
  • Napauta Lisää tarinaasi tai Läheisiä ystäviä mieltymyksesi mukaan.

Lue myös: Valitettavasti tämä sivu ei ole saatavilla Instagramissa: 6 korjausta

Jos et edelleenkään voi käyttää ominaisuutta, se saattaa johtua siitä, että sitä ei ole vielä otettu käyttöön maassasi. Instagram testasi tätä tarraa ensimmäisen kerran Japanissa ja Indonesiassa. Muita tapoja ratkaista tämä ongelma on kohdassa Ota yhteyttä Instagram apua.

Monille tämä ominaisuus saattaa olla vielä tuntematon. Yritä puhua siitä ystävillesi ja siitä, voivatko he käyttää tätä ominaisuutta.

Kokeile vaihtaa toiseen tiliin muita vaihtoehtoja varten, jos sinulla on useampi kuin yksi. Joskus tilissäsi voi olla ongelmia. Ainoa tapa korjata tämä ongelma on ottaa yhteyttä Instagram-ohjekeskukseen.

Jos olet lisännyt tarran toiselta tililtäsi, voit yrittää myöhemmin uudelleen edelliseltä tililtäsi.

Voit ladata tämän Virtual Private Network -sovelluksen Play Kaupasta tai App Storesta tai ladata sen ilmaiseksi selaimestasi. Avaa VPN ja yritä sitten käyttää Instagram-sovellusta. Jos ominaisuus toimii, sovelluksesi käyttö on suojattua ja turvallista.

Tiedät, että Lisää omasi -tarra toimii, kun seuraaja lisää kehotteen tarinaansa. Tässä tapauksessa Instagram lähettää sinulle ilmoituksen ja voit tarkastella tarinoita.

10 parasta ilmaista VPN-palvelua, joiden avulla voit surffata Internetissä ilman rajoituksia10 parasta ilmaista VPN-palvelua, joiden avulla voit surffata Internetissä ilman rajoituksia

Lue myös: Kuinka poistaa ääntä videoista Google Kuvissa?