Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram-rullat eivät toimi: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram-kelat eivät toimi: Pikakorjaus

Jos olit kiireinen pyyhkäisemällä Instagram-kelojasi viisi minuuttia sitten ja nyt sinulla on ongelmia, ympärilläsi oleva maailma saattaa olla aluksi hämmentynyt. Ongelma voi olla joko puhelimessa tai Instagram-sovelluksessa, se voi olla virhe tai uusi päivitys. Laitteesi Instagram-sovelluksessa voi olla valtava välimuisti tai puhelimesi voi olla täynnä suuria määriä kuvia ja videoita, joita ei ole vielä ladattu Instagramiin.

Useilla syillä on omat ratkaisunsa, jotka selitetään tässä artikkelissa seuraavien vaiheiden kautta. Tässä artikkelissa autamme sinua eristämään ja korjaamaan ongelmat, joita kohtaat tällä hetkellä Instagram Reelsin kanssa.

Instagram-linkit eivät toimi: Pikakorjaus

Korjausrullat

Reels lanseerattiin vuonna 2019, ja siitä lähtien Instagram Reels on jakanut kaikenlaista sisältöä hauskoista, informatiivisista lyhyistä videoista mainos- tai markkinointituotteisiin. Jokainen, jolla on julkinen tili, voi jakaa keloja seuraajilleen tai muille ihmisille, joilla voi olla tai ei ole tiliä Instagramissa katseltavaksi. Jos et ole varma mistä löytää rullia, voit tehdä sen täällä:

Sovelluksessa: Kela-kuvake on näytön alareunassa, kun avaat Instagram-sovelluksen. Löydät Asetukset-välilehden oikeasta alakulmasta läppälevykuvakkeen, joka näyttää kelat toiseksi.

PC:llä: Löydät Kelat näytön vasemman reunan vaihtoehtosarakkeesta.

Alla on joitain korjauksia, joita voit kokeilla laitteellasi nähdäksesi, toimivatko Instagramin kelat uudelleen:

Kirjaudu ulos kirjautuminen

Kirjaudu ulos Instagram-tilistä, jossa et näe keloja. Poista sovellus avoimista välilehdistäsi ja kirjaudu takaisin tilillesi avaamalla sovellus uudelleen. Jos sinulla on edelleen ongelmia tilisi rullien avaamisessa, voit myös tarkistaa toisen tilisi kautta, onko sinulla sellainen, jotta näet, onko sinulla sama ongelma.

Päivitä laite ja sovellus

Voit päivittää puhelimesi poistaaksesi kaikki virheet tai häiriöt, jotka saattavat aiheuttaa kelojen lakkaamisen. Vanhentuneen ohjelmiston vuoksi puhelimesi ei ehkä pysty toistamaan lyhyitä ja teräviä videoita. Puhelimen päivittäminen uusimpaan ohjelmistoon saattaa auttaa. Näin voit tarkistaa, onko puhelimeesi jo asennettu uusin ohjelmistoversio.

Voit myös päivittää Instagram-sovelluksesi. Voit tehdä tämän menemällä Google Play Kauppaan tai App Storeen ja etsimällä Instagramia. Jos päivitys on saatavilla, napsauta painiketta ladataksesi päivityksen.

ChatGPT-virhekoodi 1020: Pikakorjaus

Tarkista verkko

Jos yhteys katkeaa kelojen valvonnan aikana, kelasi lakkaa latautumasta, ja jos jatkat pyyhkäisemistä ylöspäin, kaikki rullat ovat puoliksi ladattuja. Siksi on tärkeää tarkistaa, onko verkkoyhteytesi esteetön ja toimiva. Voit myös tarkistaa nopeuden nähdäksesi, tukeeko nykyinen Internet-nopeutesi vierittämistä tai kelojen katselua Instagramissa. Voit katkaista WiFi-yhteyden ja yhdistää sen uudelleen minuutin kuluttua nähdäksesi, palautuuko yhteys. Voit myös laittaa laitteesi lentokonetilaan muutamaksi sekunniksi ja sitten irrottaa sen nähdäksesi, auttaako se.

Tyhjennä välimuisti

Voit tyhjentää välimuistin ja kaikki virheen saastuttamat tai vioittuneet tiedostot yhdellä napautuksella Noudattamalla alla olevia ohjeita:

  • Siirry puhelimesi asetuksiin ja napauta Sovellukset.
  • Etsi Instagram ja siirry sinne Napauttamalla sitä Sovelluksen tiedot.
  • Löydät Tyhjennä välimuisti vaihtoehto sisään Tallennus ja välimuisti.

Jos välimuistin tyhjentäminen ei riitä, voit myös tyhjentää sovelluksen tiedot varmistamalla, että kaikki on varmuuskopioitu pilvipalveluun.

Poista / asenna uudelleen

Voit kirjautua ulos Instagram-tililtäsi ja poistaa sovelluksen. Myöhemmin voit asentaa sen uudelleen tarkistaaksesi, onko sillä ollut vaikutusta. Tämä vaihe voi olla hyödyllinen tai ei, riippumatta siitä, poistaako se sovelluksessa jäljellä olevat virheet, jotka auttavat keloja toimimaan jälleen normaalisti.

Käynnistä laite uudelleen

Voit käynnistää puhelimesi tai laitteen, jolla käytät Instagramia uudelleen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on ongelmia puhelimen etkä sovelluksen kanssa. Tämä prosessi auttaa poistamaan laitteeltasi kaikki vioittuneet tiedostot, jotka ovat saattaneet vaikuttaa toisen sovelluksen, kuten Instagramin, toimintaan.

Kelamainosten saatavuus

Voit tarkistaa täältä, oletko Maa on tällä listalla missä Instagram Reels -mainosten sijoittelua tuetaan ja se on saatavilla. Jos maasi ei ole tässä luettelossa, kuten: Esimerkiksi Pohjois-Koreassa et voi katsella keloja Instagramissa maasi ohjeiden mukaisesti, eikä Instagram välttämättä toimi kunnolla.

raportin lähettämiseen

Jos mikään yllä olevista korjauksista ei toimi, ota yhteyttä Instagramin asiakastukeen. Voit ottaa yhteyttä tukeen seuraavasti:

  • Siirry profiiliisi, napauta kolmea vaakaviivaa oikeassa yläkulmassa ja valitse asetukset.
  • Näpäytä auta.
  • Näpäytä Ilmoittaa ongelmasta Ilmoita ongelmasta valitsemalla ongelmasi seuraavassa kehotteessa.

UPS-seurantanumero ei toimi: Pikakorjaus