Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram testaa ominaisuutta, joka auttaa ihmisiä löytämään ja tarjoamaan tukea sosiaalisille liikkeille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram testaa ominaisuutta, joka auttaa ihmisiä löytämään sosiaalisia liikkeitä ja tarjoamaan tukea

Instagram on alkanut testata uutta ominaisuutta, joka on suunniteltu auttamaan ihmisiä löytämään ja tukemaan sosiaalisia liikkeitä Instagramissa.

Uuden Ominaisuuden tarkoituksena on helpottaa ihmisten tutkimista ja löytämistä kiinnostaviin sosiaalisiin liikkeisiin ja joko levittää sanaa tai aloittaa varainkeruu.

Metan omistama alusta, jossa on yli kaksi miljardia MAU:ta, esittelee hashtageja suosittujen sosiaalisten liikkeiden, kuten #BlackLivesMatter, #womensrights ja #climatecrisis, ympärillä.

Yritys konsultoi myös useita organisaatioita, mukaan lukien NAACP, GLAAD, AAJC, Hispanic Heritage Foundation ja Illuminative, valitakseen alkuperäiset hashtagit.

Ihmiset voivat löytää sosiaalisia liikkeitä Instagramissa liikkeisiin liittyvien hashtagejen avulla. Kun he ovat hashtag-sivulla, he näkevät uuden “Tuki”-painikkeen, joka vie heidät ponnahdusikkunaan, jossa he voivat joko “levittää sanaa” lähettämällä hashtagin suoran viestin kautta tai “luoda varainkeruu”. ” ” voi liikkua keräämällä rahaa asiaan liittyvälle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle. Yrityksen mukaan 100 % lahjoituksista menee näille kansalaisjärjestöille.

”Ihmiset tulevat usein Instagramiin saadakseen äänensä kuuluviin, lisäämään tietoisuutta ja tuomaan yhteisöjä yhteen. He ovat innokkaita tukemaan asioita, joista he kuulevat Instagramissa, ja etsivät jatkuvasti uusia tapoja toimia. Instagram ilmoitti Maanantaina.

Uutisissa: Josh Wardle on myynyt Wordlen välttääkseen kopioijien painostuksen