Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram tuo takaisin kronologiset syötteet uudessa testissä

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram tuo takaisin kronologiset syötteet uudessa testissä

Adam Mosseri on ilmoittanut, että Instagram on alkanut testata kahta uutta syöteasetusta, joista toinen tuo takaisin paljon toivotun kronologisen vaihtoehdon. Mosseri twiittasi videon, joka esitteli uutta kotivalikkoa, jossa on kolme vaihtoehtoa Instagram-viestien katseluun.

Uudessa syötteessä on “Home”-asetus – Instagramin nykyinen oletusasetus, joka näyttää julkaisut käyttäjän algoritmin avulla sijoittumien kiinnostuksen kohteiden perusteella. Kaksi uutta asetusta ovat “Suosikit” ja “Seurataan”.

“Suosikit”-syöte on täynnä sisältöä käyttäjän valitsemista suosikkitileistä, ja “Seuraavat”-syöte näyttää kaikki käyttäjän seuraamien tilien viestit kronologisessa järjestyksessä.

Uutisia: 13 yhteysominaisuutta Androidille, Chromebookeille ja muille

Instagramin algoritmista viestien lajittelua on kritisoitu siitä lähtien, kun se ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2016. Käyttäjät valittavat usein siitä, että joidenkin seuraamiensa tilien viestit eivät näy tai vanhemmat viestit näkyvät heidän syötteidensä yläosassa.

Tämä on myös johtanut paljon spekulaatioihin Instagram-tekijöiden keskuudessa siitä, miten algoritmi toimii ja päättää, mikä sisältö sijoitetaan käyttäjien syötteiden kärkeen. Mosseri on yrittänyt useita kertoja blogeissaan selittää käytettyjä menetelmiä. Ei-kronologisessa syötteessä on yhä enemmän suositeltuja viestejä, ja se toimii enemmän kuin uusien tilien etsintäkeskus, eikä syöte, joka pysyy käyttäjän seuraamien tilien kanssa.

Kronologisen syötteen Palauttaminen luvattiin senaatin alavaliokunnan kuulemisessa joulukuussa. Hän kertoi myös, että Instagram oli jo testannut suosikkisyötettä kysymys-vastausistunnon aikana joulukuussa.

Käyttäjät näkevät jo nämä uudet vaihtoehdot Sovelluksessa. Mosserin mukaan muutokset julkaistaan ​​jo ja ne otetaan laajalti käyttöön lähiviikkoina. Yhtiö aikoo julkaista lopullisen version vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

Uutisissa: Samsung esittelee The Freestylen, älykkäillä kaiuttimilla varustetun älyprojektorin