Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Instagram-viesti jumissa lähettämisen yhteydessä: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram-viesti juuttunut lähettämiseen: Pikakorjaus

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista, jolla on yli miljardi aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti. Voit aloittaa livelähetyksen Instagramissa, luoda ja tallentaa Insta-rullia, kommentoida suosikkivaikuttajasivuasi ja tallentaa muun muassa Instagram-tarinoita.

Monet Instagram-käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän Instagram-viestinsä on jumissa lähettämisessä. Joillekin ihmisille se voi olla turhauttava ongelma, ja siksi olemme täällä ratkaisujen kanssa. Lue artikkeli loppuun.

Instagram-viesti jumissa lähettämisessä: mahdollisia syitä

Tässä on joitain mahdollisia syitä Instagram-viestin juuttumiseen lähetysongelmaan:

 • Huono Internet-yhteys: Heikko tai huono Internet-yhteys voi aiheuttaa Instagram-viestin juuttumisen lähetykseen.
 • Vanhentunut sovellus: Jos et ole päivittänyt Instagram-sovellusta vähään aikaan ja käytät edelleen vanhaa versiota, saatat kohdata tällaisia ​​ongelmia.
 • Liian monta viestiä: Oletko lähettänyt liian monta Instagram-viestiä kerralla? Jos näin on, jotkin viestit ovat todennäköisesti jumissa.
 • Palvelinongelmat: Instagramin palvelimet saattavat olla poissa käytöstä, mikä voi aiheuttaa useiden sovellusten ominaisuuksien kaatumisen, mukaan lukien viestipalvelu.
 • Tilirajoitukset: Jos olet rikkonut Instagramin ohjeita, saatat kohdata ongelmia viestien lähettämisessä alustalla.

Kuinka kiinnitän kommentin Instagramiin?

Instagram-viesti jumissa lähettämisessä: mahdollisia ratkaisuja

Siirrytään nyt korjauksiin, jotta voit jatkaa keskustelujasi Instagramissa:

Tarkista Instagram-palvelimet

Ensimmäinen askel, jonka sinun pitäisi tehdä, on tarkistaa Instagram-palvelimet. Käy Downdetectorissa tai muilla kolmannen osapuolen verkkosivustoilla arvioidaksesi Instagram-palvelimen tilannetta. Jos palvelimet katkeavat jostain syystä, voit helposti havaita sen näiltä verkkosivustoilta.

Voit myös vierailla Instagramin sosiaalisen median sivulla pitääksesi silmällä palvelinhätätilanteita.

Käynnistä laite uudelleen

Joskus yksinkertaisimmat ratkaisut ovat parhaita. Mikä voisi tässä tapauksessa olla helpompaa kuin yksinkertaisesti käynnistää laite uudelleen virheen Korjaamiseksi? Kun käynnistät laitteen uudelleen, vioittuneet tiedot poistetaan RAM-muistista ja laite käynnistyy uudelleen. Joten kokeile sitä. Jos mitään ei tapahdu, poista ainakin vioittuneet RAM-tiedot.

Päivitä Instagram-sovellus

Sinun tulisi ottaa tapa päivittää sovelluksia, koska uudet korjaustiedostot yleensä korjaavat virheet. Tarkista siksi sovelluksen nykyinen versio ja päivitä se tarvittaessa. Voit päivittää sovelluksen seuraavasti:

 • Napauta Hampurilainen menu näytön oikeassa yläkulmassa ja siirry sitten kohtaan Asetukset > Tietoja.
 • Mene Ohje > Sovellus Päivitykset uusien päivitysten tarkistamiseksi.

Normaalisti sinun tulee ottaa Automaattinen päivitysominaisuus käyttöön, jos se on saatavilla sovelluksessa.

Korjaa internet

Maat, joissa Internetin latausnopeus on nopein (heinäkuu)Maat, joissa Internetin latausnopeus on nopein (heinäkuu)

Huono internetyhteys on usein syynä siihen, että sovellukset eivät toimi kunnolla laitteellasi. Syitä siihen, miksi kotonasi tai laitteessasi ei ole Internet-yhteyttä, voi olla monia. Alueellasi voi olla Internet-katkos tai ongelmia Internet-palveluntarjoajan kanssa.

Toinen syy huonoon Internet-yhteyteen on viallinen laitteisto – mukaan lukien reitittimet, modeemit ja Ethernet-kaapelit.

Tässä on joitain kohtia, jotka tulee pitää mielessä ja tarkistaa, kun yrität korjata Internetiäsi:

 • Varmista ensin, ettei alueellasi ole Internet-katkoksia. Voit saada tiedot Internet-palveluntarjoajaltasi tai vierailla heidän verkkosivustollaan.
 • Jos vikaa ei ole, on aika tarkistaa laitteisto varmistaaksesi, että se ei ole vaurioitunut. Tarkista kaikki Internet-yhteyteen kytketyt laitteet. Tämä sisältää, mutta ei rajoittuen, reitittimesi, modeemi, virtajohto ja päävirtalähde. Varmista, että kaikki laitteistot ovat ehjät ja toimivat oikein. Jos huomaat vaurioita, vaihda se mahdollisimman pian.
 • Jos laitteisto on kunnossa, on aika tarkistaa liitännät. Varmista, että kaapelit on kiinnitetty kunnolla oikeisiin liittimiin.
 • Joskus WLAN-verkon ja vastaanottavan laitteen välinen etäisyys on liian suuri. Varmista, että etäisyys on pienempi. Tai voit yhdistää Internetin suoraan tietokoneeseesi, koska se tarjoaa vakaamman nopeuden kuin WiFi.
 • Poista myös muut elektroniset laitteet, jotka voivat häiritä Wi-Fi-signaaleja. Aseta tällä välin Wi-Fi korotetulle alustalle, jotta laitteet vastaanottavat signaalit saumattomasti.
 • Jos verkkoosi on kytketty useita laitteita, poista ne ennen Internet-pelien pelaamista, koska laitteet jakavat suunnitelman rajoitetun kaistanleveyden. Voit myös harkita nykyisen Internet-liittymäsi päivittämistä.

Kannattaa yrittää ratkaista Internet-ongelmasi korjaamalla lähettämiseen juuttunut Instagram-viesti tai mikä tahansa muu Internetiin liittyvä ongelma.

Tyhjennä Instagram-sovelluksen välimuisti ja evästeet

Joskus vioittunut välimuisti voi aiheuttaa erilaisia ​​​​ongelmia sovelluksen kanssa. Siksi välimuistin tyhjentämisen pitäisi olla korjausluettelossasi. Kuinka tyhjentää Instagram-välimuisti Androidissa:

 • Mene puhelimeesi asetukset ja napauta Sovellukset.
 • Vieritä alas ja napauta sitten Instagram. Napauta sitten Sovelluksen tiedot.
 • Mene nyt siihen Muisti ja välimuisti > Tyhjennä välimuisti.

Vaihda VPN:ään

10 parasta ilmaista VPN-palvelua, joiden avulla voit surffata Internetissä ilman rajoituksia10 parasta ilmaista VPN-palvelua, joiden avulla voit surffata Internetissä ilman rajoituksia

Virtual Private Network tunneloi tietosi yksityisen verkon kautta, mikä lisää uuden tietosuojakerroksen. Voit vaihtaa IP-osoitteesi VPN:n avulla ja yrittää sitten lähettää kommentin uudelleen.

VPN-palvelut ovat yleensä maksullisia, mutta on myös joitain ilmaisia ​​VPN-palveluita. Muista kuitenkin, että ilmaiset VPN:t eivät täytä tietosuojastandardeja ja ovat täynnä mainosohjelmia.

Poista Instagram-sovellus ja asenna se sitten uudelleen

Tämä on askel, joka sinun pitäisi ottaa, jos mikään muu ei toimi. Mene Asetukset > Sovellukset > Instagram > Poista asennus. Kun olet poistanut sovelluksen, siirry Play Kauppaan tai App Storeen ja lataa sieltä sovelluksen uusin versio.

Toivomme, että seuraamalla yllä olevia vaiheita voit ratkaista lähetysongelman juuttuneen Instagram-viestin.

Instagram-linkit eivät toimi: Pikakorjaus

Usein vastatut kysymykset (FAQ)

Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä tästä aiheesta:

Miksi Instagram-viestini lähetetään, mutta sitä ei toimiteta?

Jos Instagram-viestiäsi ei toimiteta, se tarkoittaa, että toinen henkilö ei ole vielä verkossa. Kun olet verkossa, näet toimituksen tilan.

Miksi Instagramini on jumissa käsittelyssä?

Jos Instagram-videot ja -tiedot ovat jumissa käsittelyssä, sinun tulee ensin käynnistää matkapuhelimesi tai tietokoneesi uudelleen. Tarkista seuraavaksi Internet-yhteys tai Instagram-palvelin. Lisätietoja tästä ongelmasta on myös artikkelissamme Instagram Reels Stuck in Processing.

Kuinka korjaan Instagram-vankilaani?

Instagram Jail on samanlainen kuin FB Jail, ja se on ilmiö, jossa alusta estää sinua lähettämästä uusia viestejä. Voi olla turhauttavaa, jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka eivät voi kuvitella elämää ilman Instagramia. Ensimmäinen ja tärkein askel, jonka voit ottaa, on lukea ja noudattaa Instagramin ohjeita. Sinun tulisi myös poistaa useat kolmannen osapuolen Instagram-peilisovellukset. Saat lisätietoja Instagram-tilisi eston poistamisesta napsauttamalla tätä.

Mitä tapahtuu, kun mykisät jonkun Instagramissa?

Sisällysluettelo