Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Internetin sulkemista jatkettiin Punjabissa; Amritpal Singh pakenemassa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Internetin sulkeminen laajennettu Punjabissa; Amritpal Singh pakenemassa

Tunnetun Khalistanin kannattajan Amritpal Singhiin kohdistuvan tukahdutuksen jatkuessa Intiassa on herännyt huoli hallituksen langattomien Internet-palvelujen laajentamisesta, mikä pyyhkii 27 miljoonaa ihmistä pois maailmasta.

Punjabin kotiministeriön virallisen määräyksen mukaan kaikki mobiili-internet-palvelut (2G, 3G, 4G, 5G, CDMA, GPRS), kaikki tekstiviestipalvelut (paitsi pankki ja matkapuhelimen lataus) ja kaikki dongle-palvelut ovat Saatavilla mobiiliverkoissa paitsi puhetta. puhelut Punjabin alueellisella lainkäyttöalueella keskeytetään edelleen sunnuntain keskipäivästä maanantaista puoleenpäivään perjantain määräyksen mukaisesti.

Ihmiset voivat kuitenkin edelleen käyttää laajakaistayhteyksiä toimistoissa ja kodeissa.

Määräyksessä todetaan lisäksi: “Punjabin poliisipäällikkö on kiinnittänyt huomioni siihen, että tietyt yhteiskunnan osat todennäköisesti vaarantavat yleisen järjestyksen yllyttämällä väkivaltaan ja turvautumalla myös laajaan väkivaltaan lietsoakseen ja aiheuttaakseen sosiaalisia jännitteitä. , henkilöiden estäminen tai vahingoittaminen, ihmisten hengen ja omaisuuden vaara, yleisen rauhan ja hiljaisuuden häiriintyminen, mikä vaarantaa yleisen turvallisuuden ja järjestyksen Punjabin osavaltiossa.”

Määräyksen mukaan tällä askeleella on pyritty hillitsemään tiettyjen yhteiskunnan osien yllyttämistä väkivaltaan, joka aiheuttaa vaaraa ihmisten hengelle ja omaisuudelle sekä häiritsee yleistä rauhaa ja hiljaisuutta. Intian viranomaiset ovat viime vuosina määränneet internetin sulkemista enemmän kuin mikään muu hallitus.

Tammikuussa 2020 Intian korkein oikeus antoi päätöksen Anuradha Bhasin -tapauksessa että tiedon saanti Internetin kautta on perusoikeus ja päätti, että kaikkien Internetiä koskevien rajoitusten tulee olla tilapäisiä, laajuudeltaan rajoitettuja, laillisia, tarpeellisia ja oikeasuhteisia.

Intialla on pitkä historia kybertaisteluista, ja pisin Jammussa ja Kashmirissa kesti yli 144 päivää. Internetin sulkemiset Intiassa maksoivat 174,6 miljoonaa dollaria vuonna 2022. Vuonna 2020 maan internet-seisokkien aiheuttamat tappiot muodostivat yli 70 prosenttia maailmantalouden kokonaistappioista.

Tällä hetkellä Amritpal Singh on edelleen karkuteillä, ja hallitus on julistanut hänet pakolaiseksi.

Korjattu pikselivirhe mahdollisti muokatun kuvakaappauksen osittaisen Palauttamisen