Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

IP & Modeemin tai reitittimen Mac-osoite?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kytkeä modeemin tai reitittimen IP- ja MAC-osoite?

Tämä sisältää suojattujen siirtoprotokollien, kuten PPTP:n, käytön sekä osoitteiden ja IP-osoitteiden yhdistämisen.

IP- ja Mac-sidonta, nimeltään Address Resolution Protocol reitittimissä (ARP) antaa reitittimille mahdollisuuden liittää verkkoon kytkettyjen laitteiden IP-osoitteet osoitteisiinsa. Tämä lähestymistapa estää hakkereita suorittamasta ARP-protokollaväärennöshyökkäyksiä ja muita ARP:hen liittyviä hyökkäyksiä, koska mikä tahansa laite voi kommunikoida verkon kanssa vain, jos sen IP-osoite vastaa ARP-luetteloa ja jos IP-osoiteosoite estää reititintä yrittämästä muodostaa yhteyttä. verkkoon tuntemattomalla osoitteella.

Linkitä IP-osoitteet ja osoitteet

Voit tehdä tämän avaamalla ensin TipiLink-reitittimen asetussivun osoitteessa 192.168.1.1 ja syöttämällä vastaavan salasanan päästäksesi asetuksiin.

2. Siirry kohtaan IP- ja MAC-sidonta ja sitten Binding Settings.

3. Voit hallita laitetta ARP-luettelon avulla tarkastellaksesi laitteen osoitetta ja IP-osoitetta paikallisessa verkossa ja määrittää sitten kohteet. Tällä sivulla näkyy ARP-luettelo ja kaikki IP- ja MAC-sidosyksiköt.

Voit valita vaihtoehdon ja ladata kyseisen entiteetin ARP-luettelon napsauttamalla Lataa valinta -painiketta.

4. Valitse “Ota käyttöön” päästäksesi ARP-sidontaominaisuuteen.

5. Napsauta Tallenna-painiketta ja valitse sitten Lisää uusi -painike.

6. Kirjoita MAC-osoite ja IP-osoite, valitse “Bind”-valintaruutu ja napsauta “Save”-painiketta tallentaaksesi muutokset reitittimeen.

Määritä PPTP/L2TP-yhteys

Toinen käytännöllinen vaihtoehto, jonka TipiLink-reitittimet tarjoavat, on suojattu viestintä, joka perustuu yksityiseen lähiverkkoon. Tietenkin, jotta voit käyttää yllä olevaa ominaisuutta, sinun on kiinnitettävä huomiota kahteen kriittiseen kohtaan. Ensinnäkin asiakas tukee PPTP/L2TP:tä. Noudata myös alla olevia ohjeita hyödyntääksesi TP-Link-reitittimien PPTP/L2TP-ominaisuutta. Huomaa, että jotkut Internet-palveluntarjoajat tarjoavat PPTP/L2TP-pohjaista viestintää. Tässä tapauksessa voit käyttää PPTP/L2TP-asiakasyhteyttä viestintään. Avaa reitittimen hallintasivu, napsauta “Lisäasetukset” -välilehteä sivun yläosassa ja siirry sitten “Verkko -> Internet” -kohtaan vasemmassa ruudussa.

2. Valitse Internet-yhteystyypiksi PPTP.

3. Anna sitten kelvollinen salasana ja käyttäjätunnus.

4. Tässä vaiheessa sinun on syötettävä VPN-palvelimen/verkkotunnuksen IP-osoite. (Esimerkiksi 219.76.10.41 tai jos sinulla on VIP-palvelin, jolla on verkkotunnus, sinun on syötettävä verkkotunnuksen nimi tähän osioon. Huomaa, että tähän osioon antamasi IP-osoite on sinulle määritetty osoite, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Internetiin Turvallisesti.)

Napsauta Tallenna-painiketta ja napsauta sitten Yhdistä.

Voit nyt käyttää suojattua yhteyttä Yrityksellesi.