Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

iPhone hotspot; Kuinka ottaa käyttöön ja korjata yleisiä ongelmia

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: iPhone-hotspot; Kuinka ottaa käyttöön ja korjata yleisiä ongelmia

Tämä artikkeli näyttää, kuinka tätä ominaisuutta käytetään ja määritetään iPhonessa.

Onneksi elämme historian aikaa, jolloin tiede ja teknologia ovat tunkeutuneet elämäämme enemmän kuin koskaan ennen, ja melkein kaikki ne ammentavat voimansa suoraan ja epäsuorasti Internetistä; Siksi ei ole kohtuutonta sanoa, että Internet on viime vuosisadan tärkein inhimillinen saavutus, joka on määritellyt uuden tarpeen.

Internetin tärkeyden vuoksi on valitettavaa, että tämän ihmeellisen teknologian laaja käyttö on niin tärkeää. Juuri tässä hotspot-ominaisuus voi tehdä älypuhelimestasi perustan Internetissä jakamiselle.

Tämä ominaisuus on käytettävissä lähes kaikissa älypuhelimissa. Asennus, aktivointi ja käyttö voivat kuitenkin olla hieman erilaisia ​​iPhoneissa; Pääkirjoituksessa käsittelemme siksi tätä iPhone-toimintoa.

Personal Hotspot ylittää hämmentävän kirjan määritelmät ja on ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi jakaa Internetiä. Ymmärtääksesi tämän paremmin, oletetaan, että olet jumissa tilanteessa, jossa tarvitset Internet-yhteyden, mutta lähelläsi ei ole yhteyspistettä. Tässä älypuhelimesi on hyödyllinen hotspot-ominaisuuden ansiosta, joka muuttaa puhelimesi Internet-jakoresurssiksi.

Hotspotin käyttöönotto iPhonessa

Kuten edellisessä osiossa mainittiin, Hotspotin käyttöönotto iPhone-puhelimissa on hieman erilainen kuin Android-puhelimissa. Ensimmäinen huomioitava asia on, että oletusarvoisesti iOS:llä ei ole mahdollisuutta käyttää hotspotia Asetukset- tai Ohjauskeskus-valikossa. Joten sinun on ensin määritettävä ja aktivoitava tämä vaihtoehto. Ota hotspot käyttöön Noudattamalla alla olevia ohjeita:

 • Alla olevan kuvan mukaanavaa asetukset -osio ja kirjoita Solu Välilehti ensimmäisessä vaiheessa. Etsi matkapuhelindataverkko -vaihtoehto avautuvalla sivulla ja napauta sitä. Selaamalla sisään Henkilökohtainen hotspot osiossa näet kolme vaihtoehtoa: APN, käyttäjätunnus, Ja Salasana.
 • Sinun tarvitsee vain kirjoittaa viestintäpalveluntarjoajasi nimi ensimmäisen vaihtoehdon eteen, APN. Tässä vaiheessa ensimmäisen matkapuhelinoperaattorin käyttäjien on syötettävä koneRytl-operaattorin käyttäjä Oikea, ja Irancellin käyttäjät Mtn Irancell halutussa osiossa.

Kuinka käyttää iPhone-hotspotia

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, Personal Hotspot -vaihtoehto otetaan käyttöön ja näkyy Asetukset-osiossa. Voit käyttää tätä ominaisuutta seuraavasti:

 • Vuonna “Asetukset”-osio, Syötä se Solu -välilehti ja aktivoi Matkapuhelindata Mahdollisuus.

 • Palaa nyt Personal Hotspotiin Napsauta “Pääasetukset” -välilehteä siirtymällä “Pääasetukset” -sivulle. Sinun on aktivoitava ensimmäinen vaihtoehto, Salli muiden liittyäja jakaa iPhonen internet muiden puhelimien ja kannettavien kanssa. Seuraavassa osiossa voit muuttaa WiFi-oletussalasanan.

Yhdistä iPhonen hotspotiin Bluetoothin kautta Windows-kannettavassa

Ainoa tapa muodostaa yhteys iPhonen hotspotiin on olla käyttämättä Wi-Fiä. Koska voit käyttää tätä toimintoa jopa Bluetoothin tai USB-kaapelin kautta. Bluetooth-tekniikan rajoituksista johtuen tiedonsiirto on kuitenkin paljon hitaampaa kuin Wi-Fi- tai USB-kaapeli. Esimerkiksi Bluetoothin neljäs versio pystyy siirtämään dataa yhden megatavun sekunnissa, kun taas viides sukupolvi nostaa siirtonopeuden kahteen megatavuun sekunnissa.

 • Ota Personal Hotspot käyttöön toiminto iPhonessasi. Mene asetukset -osio, mene kohtaan Henkilökohtainen hotspot, ja kytke se päälle Salli muiden liittyä Mahdollisuus.

 • Liitä seuraavaksi iPhone tietokoneeseesi Bluetoothin kautta ja varmista, että Bluetooth on päällä.

 • Siirry tietokoneesi Bluetooth-asetuksiin. Ota Bluetooth-painike käyttöön, jotta tietokoneesi näkyy muille laitteille.

 • Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, yhdistä tietokoneesi Internetiin käyttämällä Bluetooth-yhteyttä iPhonea. Klikkaus Lisää Bluetooth tai muu laite ja anna tietokoneesi tunnistaa iPhone. Tämän prosessin odotetaan vievän jonkin aikaa. Viimeistele lopuksi pariliitos PC:n ja iPhonen ohjeiden mukaan.

 • Mene nyt siihen Verkkoyhteydet. Valitse sitten oikealta Muuta sovitinasetuksia. (Voit tehdä tämän käyttämällä Windows + X -pikanäppäintä ja valitsemalla Verkkoyhteydet-vaihtoehdon.)
 • Etsi vaihtoehto nimeltä Bluetooth-verkkoyhteys.

 • Tässä vaiheessa, jos olet yhteydessä iPhoneen Bluetoothin kautta, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta. Muussa tapauksessa kaksoisnapsauta näyttääksesi aktiivisen Bluetoothin. Jos iPhonesi Bluetooth ei näy automaattisesti täällä, napsauta lisää laite ja lisää se.

 • Napsauta lopuksi Yhdistää Napsauta yllä olevaa painiketta ja valitse Tukiasema. Windows määrittää yhteyden Verkko Xja voit vihdoin nauttia Internet-yhteydestä.

Yhdistä iPhonen hotspotiin Bluetoothin kautta iPadilla ja Macilla

Yhteyden muodostaminen hotspotiin Bluetoothin kautta toimii samalla tavalla kuin muissa Apple-laitteissa olevissa Windows-tietokoneissa.

 • Siirry ensin osoitteeseen Henkilökohtainen hotspot -välilehti asetukset osiosta ja varmista se Salli muiden liittyä Vaihtoehto on aktivoitu.

 • Palaa Asetukset ja Bluetooth -osioon, Ota Bluetoothiin liittyvä vaihtoehto käyttöön ja pidä näyttö auki.

 • Avaa iPadissa Asetukset ja ota Bluetooth käyttöön. Napauta hotspotin tarjoavaa laitetta, vahvista näkyviin tuleva koodi ja napauta sitten Yhdistä molemmat laitteet.

 • Mac-tietokoneissa napsauta Apple-logoa () valikkorivillä ja valitse Järjestelmäasetukset. Napsauta sitten Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä. Valitse hotspot-palveluntarjoajasi ja napsauta Yhdistä.

Yhdistä iPhonen hotspotiin USB:n kautta Macissa

Kolmas tapa jakaa Internet iPhonen ja tietokoneen välillä on käyttää kaapelia ja suoraa yhteyttä puhelimen ja tietokoneen välillä, mikä voi olla erittäin hyödyllistä joissakin tilanteissa. Jotta voit käyttää tätä menetelmää, sinun on tehtävä seuraavat:

 • Liitä ensin USB-kaapeli iPhoneen ja Maciin.

 • Varmista, että iPhonesi on näkyvissä iTunes tai Finder (Jos Mac ei tunnista laitettasi, kokeile toista USB-kaapelia.)
 • Siirry Mac-valikkopalkkiin ja napsauta Apple-logoa ()ja valitse Järjestelmäasetukset. Syötä nyt se verkkoon -osio ja valitse sitten iPhone USB.

 • Kun olet suorittanut edelliset vaiheet, napsauta Lisää Napsauta painiketta alla olevan kuvan mukaisesti ja valitse Tee palvelu epäaktiiviseksi vaihtoehto ja napsauta Käytä.

 • Paina sitä Lisää paina uudelleen, valitse Aktivoi palveluja napsauta Käytä. Nyt riittää, että noudatat selittämiämme vaiheita Hotspotin käyttämiseksi. Palaa iPhoneen ja siirry sitten Asetukset; in Ota Personal Hotspot -osiossa käyttöön Salli muiden liittyä -vaihtoehto. Mahdollisuus. Mac tunnistaa sitten automaattisesti USB-kaapelin ja muodostaa yhteyden.

Yleisiä iPhone-hotspot-yhteysongelmia ja -ratkaisuja

Joissakin tapauksissa iPhonen hotspot ei ehkä toimi kunnolla. Olettaen, että ongelma ei liity laitteistoon, voimme voittaa tämän haasteen muutamalla yksinkertaisella temppulla.

 • Pysy hotspotin aktivointisivulla.

Kun jaat iPhone-hotspotin, muista pysyä hotspotin aktivointinäytössä muutaman sekunnin ajan muodostaaksesi yhteyden kolmannen osapuolen laitteeseen.

 • Ongelma älypuhelimen tietojen yhdistämisessä

Datayhteyden tarkistaminen on ensimmäinen asia, joka voi häiritä iPhonen hotspotin asianmukaista toimintaa. Siksi tällaisissa tapauksissa on parempi kytkeä datayhteys päälle ja pois kerran. Sinun on syötettävä se Solu -välilehti asetukset -osio ja poista valinta Cellulan data vaihtoehto pudotusvalikosta.

Voit myös aktivoida sen Lentokonetila Pysähdy kerran ja lopeta kerran voi auttaa ratkaisemaan mahdollisia verkko-ongelmia ja valitsemaan nopeamman ja tiiviimmän verkon.

 • Kytke hotspot päälle ja pois päältä.

Aivan kuten datayhteyden tarkistaminen, hotspotin kytkeminen päälle ja pois voi olla toinen yksinkertainen mutta tehokas temppu. Sinun on siirryttävä asetusosioon ja napsautettava Henkilökohtainen hotspot Välilehti Lopuksi avautuvalla sivulla voit poistaa toiminnon käytöstä ja aktivoida sen uudelleen. Salli muiden liittyä.

 • Päivitä käyttöjärjestelmäsi

Jotkut hotspot-ongelmat voivat johtua käyttöjärjestelmän virheistä. iOS-päivitys julkaistaan ​​maailmanlaajuisesti OTA:n kautta, ja sen voi ladata ilmaiseksi. Yhteensopivat iPhone-käyttäjät voivat ladata uusimmat päivitykset siirtymällä osoitteeseen “Asetukset” ja “Yleiset”-osiot. Välilehti ja valitse Ohjelmistopäivitys Mahdollisuus.

Artikkelin alussa selitimme, että Hotspotin aktivoimiseksi sinun on syötettävä matkapuhelinoperaattorisi nimi APN osio. Joskus käyttäjä ei ehkä ole kirjoittanut oikeaa lausetta tähän osioon, mikä voi johtaa hotspot-yhteysongelmaan. Siksi on parempi palata artikkelin alkuun ja lukea aktivointivaiheet uudelleen ja aktivoida.

Internet-yhteys on ratkaisevan tärkeä monille iPhonen ominaisuuksille ja toiminnoille. Jos sinulla on edelleen ongelmia yhteyden muodostamisessa hotspotiin edellisten vaiheiden jälkeen, sinun on ehkä nollattava verkkoasetukset. Huomaa, että verkkoasetusten nollaaminen poistaa kaikki laitteellesi tallennetut internet- ja verkkotiedot. Tämä sisältää Wi-Fi-verkkojen nimet, salasanat, Bluetoothin, aiemmin pariksi liitetyt laitteet, matkapuhelinverkon asetukset ja VPN-asetukset.

On kuitenkin tärkeää huomata, että verkkoasetusten nollaaminen ei poista tiedostoja, sisältöä, verkkoselaimen tietoja eikä teleyritystietoja. Voit nollata verkkoasetukset seuraavasti:

1. Avaa asetukset sovellus. Napauta “Yleistä”. Tab.

2. Vieritä avautuvalla sivulla luettelon alaosaan ja napauta Palauta oletusarvo.

IOS-nollaussivu

3. Napauta Palauta verkkoasetukset. Anna salasanasi tarvittaessa ja napauta sitten Palauta verkkoasetukset vahvistaaksesi valinnan.

Kuinka nollata iPhonen verkkoasetukset

 • Nimeä laitteen tai hotspotin salasana uudelleen

Joskus yhteyttä hotspotiin ei voida muodostaa, koska laitteen nimi on nimellisesti samankaltainen muihin laitteisiin tallennettujen tukiasemien kanssa. Tällaisissa tapauksissa sinun tulee vaihtaa laitteesi nimi tai poistaa tallennettu tukiasema, jolla on sama nimi kuin laitteesi, tallennettujen kohteiden luettelosta. Jos haluat muuttaa puhelimesi nimeä, avaa Asetukset ja siirry kohtaan Yleisesti, ja sitten Noin. Muuta lopuksi laitteen nimi Napauttamalla Sukunimi.

On myös mahdollista, että määritetty salasana on syy siihen, miksi yhteys hotspotiin ei ole mahdollista. On parempi käyttää kahdeksannumeroista salasanaa, jossa on englanninkielisten numeroiden ja merkkien yhdistelmä. Siitä Henkilökohtainen hotspot Napauta osiosta WiFi salasana ja vaihda salasana ratkaistaksesi tämän ongelman.

Joissakin tapauksissa yhteyden muodostaminen puhelimen VPN-verkkoon estää muita laitteita muodostamasta yhteyttä hotspotiin. Varsinkin jos VPN-yhteys on epävakaa tai palvelin ei vastaa, tällaisessa tilanteessa on ikään kuin puhelimesi ei ole yhteydessä mihinkään verkkoon ja puhelimen hotspot ei vaihtaisi tietoja vastaanottavan laitteen välillä. Joten sinun on poistettava VPN käytöstä sen sovelluksen kautta tai sammuttamalla se VPN vaihtoehto asetuksissa.

Puhelimen kytkeminen päälle ja pois päältä on aina tapa korjata tilapäisiä virheitä. Joten jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia menetelmiä ja sinulla on edelleen ongelma, ettet muodosta yhteyttä hotspotiin, tämä ongelma on mahdollista ratkaista.

Tämä artikkeli on yrittänyt antaa täydelliset tiedot iPhonen hotspot-ominaisuuden määrittämisestä, käyttöönotosta ja käytöstä. Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua. Jos sinulla on ongelma tai parempi ratkaisu, jaa se kanssamme kommenttiosiossa.