Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Järjestelmämuistia ei voi käyttää PS4:ssä: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Järjestelmämuistia ei voi käyttää PS4:ssä: Pikakorjaus

PS4 on yksi kaikkien aikojen suosituimmista konsoleista. PS5:n julkaisusta huolimatta se on edelleen yksi pelatuimmista konsoleista tällä hetkellä. Kuitenkin, kuten mikään tekninen, se ei ole täydellinen ja satunnaisia ​​​​virheitä ja häiriöitä tapahtuu ajoittain.

Tässä artikkelissa tarkastelemme PS4:n “Järjestelmämuistia ei voida käyttää” -virhettä ja näytämme sinulle x tapaa korjata ongelma.

Lue myös: Miksi PS4-ohjaimen punainen valo palaa? 5 korjausta

Kuten nimestä voi päätellä, virhe johtuu siitä, että konsoli ei voi käyttää tallennuslaitetta tai kiintolevyä/SSD-levyä, jota käytät pelien tallentamiseen. Virhe voi johtua useista syistä, mutta yleisimmät ovat seuraavat.

  • Vioittunut tai vioittunut kiintolevy
  • Konsolin fyysinen vaurio
  • Virheelliset sektorit asemassa.

Tässä on viisi korjausta, joita voit kokeilla.

Rakenna konsolisi tietokanta uudelleen

PS4:n vikasietotilassa on useita käteviä vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa ratkaisemaan erilaisia ​​konsolin ongelmia. Yksi tällainen vaihtoehto on tämä rakentaa tietokanta uudelleen, Vikasietotila-valikon vaihtoehto viisi.

Tämä järjestää asemasi uudelleen niin, että konsoli voi lukea sen uudelleen kuin uusi. Tämä vaihtoehto voi myös auttaa sinua kiertämään useita muita muistiin liittyviä ongelmia ja Mahdollisesti korjaamaan virheen.

Lue yksityiskohtainen opas oppiaksesi siirtymään PS4:n vikasietotilaan (tai poistumaan siitä).

Diagnosoi virheet Windowsissa

Jos sinulla on tietokone, voit poistaa aseman PS4:stä ja kytkeä sen Windows-tietokoneeseen suorittaaksesi Check Disk -apuohjelman. Tämä tarkistaa aseman virheiden varalta ja poistaa ne tarvittaessa.

Katso tästä yksityiskohtaisesta oppaasta, kuinka voit tarkistaa kiintolevyn Windowsissa.

Alusta ulkoinen tallennusasema

Jos mikään muu epäonnistuu, sinun on alustettava ulkoinen tallennusasema ja yritettävä uudelleen. Voit tehdä tämän kahdella tavalla.

  • PS4-liitännän käyttäminen
  • Irrottamalla ulkoinen asema ja alustamalla se tietokoneella.

Ero näiden kahden välillä on, että vaikka ensimmäinen menetelmä on selvästi helpompi, on mahdollista, että PS4-virhe ilmenee silti. Jotta tällaisia ​​ongelmia ei ilmene tulevaisuudessa, sinun on poistettava asema PS4:stä, liitettävä se tietokoneeseen ja suoritettava alustaminen siellä.

Alusta ulkoinen tallennusasema Noudattamalla näitä ohjeita.

Vaihe 1: Siirry PS4:lle Asetukset.

Vaihe 2: Vieritä alas kohtaan Laitteet.

Kuinka korjaan Kuinka korjaan

Vaihe 3: löytö USB-tallennuslaitteet Luettelossa.

Kuinka korjaan Kuinka korjaan

Vaihe 4: Valitse asema, jonka haluat alustaa.

Kuinka korjaan Kuinka korjaan

Vaihe 5: Valita Muotoile laajennettuna tallennustilana.

Kuinka korjaan Kuinka korjaan

Alusta PS4

Toinen todistettu tapa ratkaista lukuisia PS4:n ongelmia on konsolin alustaminen tai tehdasasetusten palauttaminen. Tämä asentaa uudelleen viimeisimmän ohjelmistoversion, joka sinulla oli konsolissasi, ja voit saada sen toimimaan suurelta osin ilman ongelmia.

Kuinka korjaan Kuinka korjaan

Muista, että sinun on käytettävä tätä varten PS4:n vikasietotilaa. Sinun tarvitsee vain käynnistää konsolin vikasietotilaan ja valita se Alusta PS4 Mahdollisuus.

Lue yksityiskohtainen opas oppiaksesi siirtymään PS4:n vikasietotilaan (tai poistumaan siitä).

Vaihda asemasi

Jos mikään muu ei auta, paras vaihtoehto on vaihtaa asema. Kiintolevyt ovat usein alttiita mekaanisille vioille ja huonoille sektoreille, ja jossain vaiheessa asema muuttuu täysin käyttökelvottomaksi. Tällaisissa olosuhteissa aseman vaihtaminen tai SSD-levyn päivittäminen on paras valinta.

Lue myös: Ps4 LAN-kaapelia ei ole kytketty: 6 vianmäärityskorjausta