Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

JavaScript-varoitusviesti

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: JavaScript-varoitusviesti

Olet ehkä törmännyt sellaisiin tapauksiin, joissa ikkuna avautuu ja erityinen viesti, kuten tervetuloviesti, näytetään heti, kun siirryt verkkosivustolle tai muutaman sekunnin kuluttua verkkosivustolle siirtymisestä. Tai napsautit Painiketta ja selaimeen avautui ikkuna, jossa näkyy varoitus. Mutta miten se toimii HTML:n ja CSS:n kanssa?

Meidän on sanottava, että tätä ikkunaa ei ole toteutettu HTML Ja CSS. Pikemminkin se toteutetaan suositussa JavaScript Kieli. Haluamme tietää, kuinka tämä ikkuna näytetään. Seuraa meitä oppimalla koodi näyttääksesi varoituskoodiikkunan JavaScriptissä.

Seuraava kuva näyttää tervetuloviesti-ilmoitusikkunan:

Toteuta ikkuna, joka näyttää varoitusviestin JavaScriptissä

Sinun ei tarvitse suorittaa mitään Monimutkaisia ​​tehtäviä ottaaksesi käyttöön hälytysikkunan. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisella toiminnolla nimeltä Alert. Hälytystoiminto vastaanottaa parametrin. Tämä parametri voi olla mitä tahansa tietotyyppiä. Se voi olla muuttuja, tai voimme jopa kirjoittaa suoraan lauseen, jonka haluamme funktion näyttävän varoitusikkunassa.

Hälytyskomennon suora näyttö JavaScriptissä

Haluamme yllä olevan kaltaisen varoitusikkunan ja tervetuloviestin tulostuvan välittömästi sen jälkeen, kun käyttäjä saapuu verkkosivustolle. Tätä varten teemme seuraavan esimerkin:

Evästeasetukset