Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Julkaistaanko Sons of the Forest PS4:lle, PS5:lle ja Xboxille?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Julkaistaanko Sons of the Forest PS4:lle, PS5:lle ja Xboxille?

Milloin Sons of the Forest julkaistaan ​​PS5:lle? Tämä kysymys on monien pelaajien mielessä, varsinkin kun peli on odotettu jatko-osa The Forestille, joka tunnetaan yhtenä parhaista selviytymispeleistä. Sons of the Forestissa löydät itsesi tutusta skenaariosta – selviydyt lento-onnettomuudesta saarella yrittäessäsi välttää lihaa syöviä mutantteja.

Useista lykkäyksistä huolimatta Endnight Games onnistui pitämään kiinni lopullisesta julkaisusuunnitelmastaan ​​ja julkaisemaan pelin Early Accessissa erityisesti PC-pelaajille. Tämä on herättänyt uteliaisuutta konsolipelaajien keskuudessa, erityisesti PS4-, PS5- ja Xbox-pelaajien keskuudessa, milloin he voivat odottaa pelin olevan saatavilla heidän alustoillaan.

Julkaistaanko Sons of the Forest PS4:lle, PS5:lle ja Xboxille?

Tällä hetkellä Sons of the Forest on saatavilla vain PC-käyttäjille, eikä pelistä ole ilmoitettu konsoliversiota. PC-versio on alkuvaiheessa, ja sen täydelle julkaisulle on suunniteltu 6–8 kuukauden ajanjakso. On epätodennäköistä, että konsoliilmoituksia tulee ennen lopullista julkaisua.

Uutisten puute pelin julkaisusta muille alustoille ei tarkoita, etteikö studio olisi kiinnostunut julkaisemaan sitä muilla alustoilla. Kehittäjät totesivat kehityshaastattelussa, että he haluaisivat julkaista pelin konsoleille tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi he keskittyvät tarjoamaan PC-käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen.

“Sons of the Forest” on viivästynyt jo useita kertoja. Pelin oli alun perin tarkoitus julkaista vuonna 2021, mutta se siirrettiin toukokuuhun 2022 ja sitten lokakuuhun 2022. Se julkaistiin vihdoin helmikuussa 2023. Lisäksi peli siirtyi täydestä julkaisusta Early Accessiin, joten luultavasti olisi parempi olla odottamatta konsolijulkaisua lähiaikoina.

Vaikka pelin odotetaan olevan käytössä enintään kahdeksan kuukautta ennakkoon, edellinen versio, The Forest, julkaistiin vuonna 2014 ennen kuin se julkaistiin kokonaan PC:lle huhtikuussa 2018. PS4-versio julkaistiin muutamaa kuukautta myöhemmin, marraskuussa 2018. Early Access on todennäköisesti ratkaiseva tekijä, kun peli tulee PlayStationille ja Xboxille.

Kuvasaldo – www.store.steampowered.com

Sisällysluettelo