Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kaiken opas kumppanimarkkinointiin ilman rahaa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaikki opas tytäryhtiömarkkinointiin ilman rahaa

Affiliate-markkinointi on suorituskykyyn perustuvaa markkinointia, jossa yritys palkitsee yhden tai useamman tytäryhtiön jokaisesta vierailijasta tai asiakkaasta, jonka kumppaniyritys houkuttelee omilla markkinointitoimillaan.

Affiliate-markkinointi sekoitetaan usein viittausmarkkinointiin, koska markkinointimuodot käyttävät kolmansia osapuolia myynnin edistämiseen vähittäiskauppiaalle.

Ne ovat kuitenkin erilaisia.

Affiliate-markkinointi käyttää erityisiä linkkejä, seurantakoodeja ja bannereita lisätäkseen tuotteen tai palvelun myyntiä. Viittausmarkkinointi perustuu suusta suuhun ja henkilökohtaisiin suosituksiin myynnin lisäämiseksi.

Miksi affiliate-markkinointi on hyvä liiketoimintamalli?

Affiliate-markkinointi on tehokas työkalu, jota kaikki yritykset voivat käyttää myynnin ja tulojen kasvattamiseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että affiliate-markkinointi on maraton, ei sprintti, ja vaatii aikaa, vaivaa ja kärsivällisyyttä, jotta kumppanimarkkinoijat näkevät tulokset.

Aloittelijan vaiheet tytäryhtiömarkkinoinnin aloittamiseen ilman rahaa

Affiliate-markkinointiyrityksen perustaminen voidaan tehdä ilman rahaa, mutta sen saaminen liikkeelle vie aikaa ja vaivaa.

Ensimmäinen askel on löytää markkinarako, jolla voit edistää affiliate-markkinointia.

Kun olet tunnistanut markkinaraon, sinun on luotava verkkosivusto tai blogi tuotteiden ja palvelujen mainostamiseksi.

Affiliate-Markkinoinnin aloittamiseen on useita tapoja. Paras strategia riippuu ajasta ja asiantuntemuksestasi. Pienellä vaivalla kenestä tahansa voi kuitenkin tulla menestyvä tytäryhtiömarkkinoija.

Kirjoita ilmaisille blogialustoille

On monia syitä kirjoittaa ilmaisille blogialustoille. Ehkä olet uusi kirjoittaja, joka haluaa rakentaa työsalkun. Mutta tämä voi olla myös johdatus affiliate-markkinointiin.

Luo arvokasta sisältöä markkinarakollesi ja lisää liikennettä kumppanisivustollesi.

On olemassa muutamia asioita, jotka on otettava huomioon, jos päätät käyttää bloggaamista strategiana aloittaaksesi tytäryhtiömarkkinoinnin. Varmista, että valitsemasi alusta on hyvämaineinen ja sillä on hyvä näkyvyys.

Et halua tuhlata aikaasi kirjoittamiseen alustalle, jota kukaan ei koskaan näe. Ole valmis mainostamaan kumppanisivustoasi ja tarjoamaan ratkaisuja lukijoillesi.

Aloita kumppaniohjelma YouTubessa

Affiliate-markkinointi on loistava tapa ansaita rahaa YouTube-kanavallasi. Jos sinulla on jo vankka läsnäolo Sosiaalisessa mediassa, mainosta käyttämiäsi ja rakastamiasi tuotteita ja palveluita ja ansaitse palkkioita tytäryhtiömyynnistä.

Ensimmäinen askel YouTube-videoiden tytäryhtiömarkkinoinnin aloittamisessa on löytää mainostettava tuote tai palvelu. Kun löydät sen, sinun on luotava video esitelläksesi sen yleisöllesi. Muista sisällyttää videoosi linkki tuotteeseen tai palveluun, jotta katsojasi voivat ostaa sen.

Paranna mahdollisuuksiasi jakamalla sisältöäsi kaikilla sosiaalisen median alustoillasi. Varmista, että sisällytät aina kumppanilinkin.

Aloita affiliate-markkinointi TikTokissa

Noin 20,6 % TikTokin käyttäjäkaupasta. Jos pidät tästä alustasta, se lisää mahdollisuuksiasi tulla affiliate-markkinoijaksi. Yli miljardi aktiivista käyttäjää Tikkutakki on tehokas alusta tavoittaa suuri yleisö potentiaalisia asiakkaita.

Harkitse markkinarakoja, kuten henkilökohtaista rahoitusta, online-liiketoiminnan työkaluja ja ohjelmistoja, terveyttä ja hyvinvointia, elämänvalmennusta, henkilökohtaista organisaatiota, digitaalista markkinointia ja verkkokursseja ja mainosta tytäryhtiöiden tuotteita.

Aloita Instagram-kumppanimarkkinoinnin liiketoimintamalli

Instagram on tehokas alusta, jossa on yli 90% käyttäjistä Ainakin yhden yritystilin seuraaminen Instagramissa tarjoaa yhteistyökumppaneille markkinoijille loistavan mahdollisuuden myydä alustan kautta.

Instagram on täydellinen alusta affiliate-markkinoinnille, koska se on visuaalinen, sitoutuminen on korkea ja siinä on sisäänrakennettu kyky seurata myyntiä. Liity affiliate-ohjelmaan, mainosta affiliate-tuotteita tällä sosiaalisen median alustalla ja lisää tytäryhtiömyyntiäsi.

Ryhdy affiliate-markkinoijaksi Facebookin avulla

Yli kahdella miljardilla kuukaudessa aktiivisia käyttäjiäFacebook on edelleen suurin sosiaalisen median alusta, mikä tekee siitä loistavan tavan esitellä tytäryhtiösi tuotteita ja palveluita suuremmalle yleisölle.

Kun aloitat affiliate-markkinoinnin Facebookissa, sinun on oltava valmis luomaan säännöllisesti sisältöä ja löytämään uusia Facebook-ryhmiä yleisösi kasvattamiseksi ja menestyvän affiliate-markkinointistrategian rakentamiseksi.

Muutamia vinkkejä affiliate-markkinoinnin aloittamiseen Facebookissa

  • Kiinnitä huomiota visuaaliisiisi. Käytä houkuttelevia ja ammattimaisia ​​kuvia.
  • Ole tarkka biossasi. Sisällytä kaikki olennaiset tiedot itsestäsi, tarjouksestasi ja markkinaraostasi.
  • Olla läsnä. Julkaise sisältöä säännöllisesti ja varmista, että jaat arvokasta sisältöä yleisösi aktivoimiseksi ja kasvattamiseksi.

Epäilemättä Facebook voi olla paras valinta sosiaalisen median alustojen meressä!

Mainosta tytäryhtiöiden tarjouksia Twitterissä

Twitter on loistava tapa mainostaa affiliate-tarjoustasi. Luo ensin Twitter-tili ja seuraa asiaankuuluvia ihmisiä ja yrityksiä. Kun olet määrittänyt asetukset, ala twiitata mainostamiasi tarjouksia.

Kuten muissakin aiemmissa menetelmissä, muista liittää mukaan kumppanilinkki tuotteeseen tai verkkosivustoon, josta löydät lisätietoja. Voit myös käyttää hashtageja, jotta käyttäjien on helpompi löytää tarjoukset.

Usein kysyttyjä kysymyksiä affiliate-markkinointitoiminnasta

Jos olet valmis aloittamaan affiliate-markkinoinnin, mutta sinulla on edelleen kysymyksiä mielessäsi, olen koonnut luettelon usein kysytyistä kysymyksistä poistaaksesi kaikki epäilyksesi.

Miten affiliate-markkinointi toimii?

Affiliate-markkinointijärjestelmä on kumppaniverkosto, joka auttaa toisiaan mainostamaan tuotetta tai palvelua.

Kun asiakas napsauttaa kumppaniyrityksen linkkiä ja tekee ostoksen, kumppaniyritys saa palkkion myynnistä. Affiliate-markkinointijärjestelmiä on erilaisia, mutta yleisimmät ovat pay-per-click (PPC) ja pay-per-share (PPS).

PPC-affiliate-markkinoinnissa kumppaniyritys mainostaa tuotetta lisäämällä artikkelinsa tekstiin, kuvia tai linkin mainostajan verkkosivustolle. Mainostaja maksaa tytäryhtiölle aina, kun joku napsauttaa kumppanin linkkiä ja tekee jotain

Mitä hyötyä on affiliate-markkinoinnista ilman rahaa?

Jotkut ihmiset välttävät affiliate-markkinointia, koska se maksaa rahaa. Jotkin vaihtoehdot eivät kuitenkaan maksa lainkaan tai tuskin lainkaan rahaa. Affiliate-linkkien sijoittaminen sosiaalisen median tileillesi on yksi suosituimmista.

Affiliate-markkinoinnilla ilmaisten alustojen kautta on monia etuja. Voit esimerkiksi käyttää affiliate-markkinointia henkilökohtaisen verkkobrändisi rakentamiseen. Voit myös käyttää affiliate-markkinointia ansaitaksesi passiivisia tuloja. Voit myös käyttää affiliate-markkinointia mainostaaksesi omia tuotteitasi tai palveluitasi.

Kuinka paljon aloittelija voi ansaita affiliate-markkinoinnissa?

Se riippuu tekijöistä, kuten sitoutumisestasi, taidoistasi, käyttämiesi kumppaniverkostojen määrästä jne Truelist.co

  • Huippumarkkinoijat ansaitsevat jopa 119 000 dollaria vuodessa.
  • Keskimääräinen tytäryhtiömarkkinoija ansaitsee noin 78 282 dollaria vuodessa.
  • Matalan profiilin tytäryhtiömarkkinoijat tienaavat noin 41 500 dollaria vuodessa.

Mikä on paras tapa löytää kumppaniohjelma?

Aloita haku verkossa. Etsi kumppaniohjelmaluetteloita, tee tutkimusta ja löydät sopivan ohjelman aloittaaksesi kumppanimarkkinoinnin nopeasti ja tehokkaasti.

Ryhdy kumppaniksi ja puhu suoraan yrityksille. Kysy, onko heillä kumppaniohjelmaa ja työskentelevätkö he heidän kanssaan.

Voit myös tehdä yhteistyötä muiden omalla markkina-alueellasi olevien yritysten kanssa ja kysyä, tietääkö kukaan kumppanuusohjelmasta, johon voit liittyä.

Voivatko aloittelijat tehdä affiliate-markkinointia?

Jos olet aloittelija affiliate-markkinoinnissa, tässä on joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä.

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että affiliate-markkinointi on tuotteiden tai palveluiden myyntiä provisiota vastaan. Toiseksi sinun on ymmärrettävä, miten affiliate-markkinointi toimii. Ja lopuksi sinun on määritettävä, kuinka aloitat affiliate-markkinoinnin.

Mitä hyötyä affiliate-markkinoinnista on?

Affiliate-markkinointi on vähäriskinen, helposti skaalautuva liiketoimintamalli, jonka avulla voit ansaita rahaa verkossa luomalla mainossisältöä. Affiliate-markkinoinnin aloittaminen ei vaadi edistynyttä teknistä tietämystä tai suurta budjettia. Kun löydät markkinaraon ja alustan, tutki kumppaniohjelmia liittyäksesi.

Lopulliset ajatukset

Olen jakanut kanssasi parhaat strategiani affiliate-markkinoinnin aloittamiseen ilman rahaa. Heillä on myös laajempi käsitys tämän mallin liiketoiminnallisista eduista. Tee siis tutkimusta, määritä kohdeyleisösi ja etsi kumppaniohjelmia online-markkinointistrategioiden ja -tulojen lisäämiseksi.