Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kaikki jumalista valloilleen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: All About Gods Unleashed

Pelaaminen ja lohkoketju ovat kaksi täysin erilaista maailmaa ja niiden välinen etäisyys pienenee päivä päivältä. Nämä teollisuudenalat kehittyvät ja laajenevat jatkuvasti, ja nyt näillä kahdella kiehtovalla teknologialla on jotain yhteistä. Viime vuosina monet pelit ovat nousseet blockchain-alustalle ja tulleet digitaalisten valuuttojen maailmaan. Kehittäjät käyttävät lohkoketjua luodakseen ainutlaatuisen talousjärjestelmän pelimaailmaan. Tässä tapauksessa pelaajat voivat käyttää digitaalista omaisuuttaan pelin esineiden ostamiseen, myymiseen ja vaihtamiseen. Tässä artikkelissa Tarkastellaan yhtä lohkoketjuteollisuuden suosituimmista peleistä, Gods Unchained. Pysy kanssamme.

Esittelyssä Gods Unchained -peli

Gods Unchained on yksi lohkoketjuteollisuuden suosituimmista peleistä. Tässä ilmaisessa ja tuottoisassa pelissä pelaajat ovat peliesineiden todellisia omistajia. Tämän pelin tyyli on yhdistelmä Hearthstonea ja MTG:tä. Gods Unchained on edistynyt korttipeli, jonka avulla pelaajat voivat hankkia kortteja ja esineitä, joilla voidaan käydä kauppaa avoimilla markkinoilla. Jotkut pelin esineet ja kortit ovat erittäin harvinaisia ​​ja kalliita. Äskettäin yksi tämän pelin korteista myi noin 146,3 Atrium-ekvivalenttia (noin 26 000 dollaria).

Gods Unchained, jota pidetään yhtenä pelialan suurimmista kryptovaluutta- ja lohkoketjuprojekteista, myy korttinsa pelaajille NFT-muodossa. Näiden korttien omistaminen on arvokkaan ja tietysti kiinteän omaisuuden omistamista. Tämä tarkoittaa, että God’s Unchained myy sinulle tavaroita, jotka todella omistat. Ramirez tarjoaa peliyrityksille, kuten Gods Unchained, arvokkaan mahdollisuuden kasvattaa rahakkeitaan. Gods Unchainedin onnistunut kokemus voi saada pelaajat käyttämään digitaalisia valuuttoja ja NFT-valuuttoja enemmän lähitulevaisuudessa.

Gods Unchained on samanlainen kuin Blizzardin kuuluisa peli Hearthstone: Heroes of Warcraft. Gods Unchained -pelissä käyttäjät yrittävät tuhota vastustajansa käyttämällä yksittäisiä hahmoja ja hienoja kortteja. Joten ihmisten, jotka ovat jo tunteneet Warcraftin, on helpompi käyttää tätä peliä.

Kuinka pelata Gods Unchained

Tämän pelin aloittamiseksi sinun on ensin luotava tili. Alla käydään läpi vaiheet tilin luomiseksi ja peliin osallistumiseksi:

Sinulla on ensin oltava oikea sähköposti, jossa Metamask-lompakkosi on yhdistetty Atriumin pääverkkoon. Kun olet asentanut pelin, syötä peli sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Voit voittaa palkintoja, kun peli on liitettävä Metamsk-lompakkoosi. Liitä lompakkosi peliin käymällä Gods Unchained -pelisivulla; Napsauta profiilikuvaasi ja valitse lompakon hallintavaihtoehto avattavasta valikosta.

God’s Unchained juoksee Immutable X -ketjussa. Joten kaikki pelissä saamasi palkinnot tallennetaan lompakkosi Immutable-X-verkko-osoitteeseen. Voit lisätä sen Manuaalisesti, jos tämä verkko ei ole oletusarvoisesti sisällytetty Metamsk-lompakkoon. Voit tehdä tämän napsauttamalla “Linkitä lompakko X” -vaihtoehtoa. Kun vaiheet on suoritettu, lompakkosi yhdistetään peliin.

Gods Unchained on ilmainen pelata. Tämä tarkoittaa, että jokainen pelaaja saa sarjan alkuperäisiä kortteja pelin alussa, joten he voivat silti pelata, jos he eivät halua käyttää rahaa peliin. Pelaamalla kortteja nouset rankingissa, ja kun nouset rankingissa, voitat uusia korttipaketteja. Kun tasosi pelissä nousee, korttisi saldo kasvaa nopeasti.

Pelin ohjeet? Peli Kuvaus Gods Unchained

Eri pelitilat

Gods Unchained -pelissä on tällä hetkellä kolme eri tilaa:

 • Solo-tila: Yksinpelitila tai yksinpelitila on tila, jossa harjoittelet yksilöllisesti tekoälyn avulla.
 • Ranked Mode: Tämä tila on pelin päätila. Tässä tilassa kilpailet muiden pelaajien kanssa asemasta ja useista pelin sisäisistä palkinnoista.
 • Suora haastetila: Tässä tilassa voit luoda henkilökohtaisen pelin ja kilpailla ystäviesi kanssa ystävyysottelussa.

Valitse muutama kortti

Kun aloitat pelin ensimmäisen kerran, sinulle annetaan 70 eri korttia (2 jokaisesta kortista; yhteensä 140). Voit käyttää näitä kortteja korttien järjestämiseen. Jokaisessa pakassa on 30 korttia. Pelissä 6 on kuusi erilaista valon, kuoleman, sodan, luonnon, magian ja petoksen jumalaa, ja sinun on yhdistettävä pakka yhteen näistä kuudesta jumalasta.

Muita korttien järjestämisen sääntöjä ovat seuraavat:

 • Kädessäsi voi olla vain 2 korttia
 • Pakassasi voi olla vain yksi määrä legendaarisia kortteja

Valitse jumala

Voit valita yhden pelijumalista ennen pelin alkua. Jokaisella jumalilla on omat neljä voimaa; Voit valita vain yhden kohteen kunkin pelin alussa, eikä valintasi muutu koko pelin aikana. Tehostaan ​​ja tehokkuudestaan ​​riippuen jokainen jumala vaatii oman energiamääränsä, jota kutsutaan pelissä manaksi.

Käyttämättömien korttien vaihto

Riippuen tilanteesta ja vastustajasta kunkin pelin alussa, voit vaihtaa neljä korttia. Suosittelemme vaihtamaan alhaisemman tehon kortit sellaisiin, jotka vaativat enemmän manaa.

Aloita kaksintaistelu

Jotta voit pelata eri olentojen korteilla, sinun on nostettava heidän kortit ja asetettava ne ruudun keskelle. Eri olentojen kortit tulevat näkyviin, kun pudotat ne kentälle. Loitsu- ja voimakorttien käyttäminen edellyttää, että pidät haluamaasi korttia ja vedä se kohdettasi kohti. Voit käyttää jumalien voimaa vain kerran per kierros.

Jokainen kortti vaatii tietyn määrän “manaa” tai energiaa, joka näkyy halutun kortin vasemmassa yläkulmassa. Jokaisen kortin vahvuus ja kunto on myös lueteltu alla. “Power” on korttisi vastustajaan hyökkäyksen tai puolustuksen aikana aiheuttamien osumien määrä, ja “Terveys” on osumien määrä, jonka kortti voi kestää ennen kuin se tuhoutuu.

Peliolosuhteet Gods Unchained

Alla käsittelemme lyhyesti joitakin pelin ehtoja:

 1. Mana: Jotta voit käyttää jokaista korttia, sinun on käytettävä tietty määrä energiaa. Tämä erityinen energiamäärä, nimeltään mana, sijaitsee jokaisen kortin vasemmassa yläkulmassa. Muista, että manaa ei siirretä seuraaville kierroksille, joten sinun tulee yrittää ottaa siitä kaikki irti joka kierros. Mana Stones tarjoaa korttien tarvitseman energian.
 2. Teho: Teho on korttisi vastustajallesi aiheuttamien osumien määrä sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä.
 3. Terveys: Terveys on osumien määrä, jonka kukin kortti voi kestää ennen kuin se tuhoutuu.
 4. Bag of Tricks: Bag of Tricks on tapa, jolla peli tasapainottaa pelattavuutta. Tämä epätasa-arvo, joka syntyy pelaajien aloitusliikkeistä pelissä, eliminoidaan käyttämällä temppuja. Ensimmäinen pelaaja saa yhden pussin ja toinen pelaaja kolme laukkua, joista jokainen ansaitsee yhden manan käytettynä.
 5. Vaihtoilmaisin: Näytön oikealla puolella näkyvän nuolen suunta osoittaa, milloin on pelaajan vuoro. Voit napsauttaa tätä merkkiä ohittaaksesi vuorosi ja ohittaaksesi sen.
 6. Tyhjyys: Kiirastuli on paikka, johon korttisi ja loitsusi siirretään sen jälkeen, kun ne on tuhottu. Tätä paikkaa kutsutaan myös karttahautausmaaksi. Ei ole paha tietää, että jotkut Kiirastulokortit voidaan palauttaa kentälle.
 7. The Health of the Gods: Jokaisen pelaajan jumalakortissa on enintään 30 HP, johon vastustaja saavuttaa vetämällä korttinsa siihen. Gods Unchained -pelissä pelaaja, joka kasvattaa vastustajansa God-arvon nollaan aikaisemmin, voittaa.

Pelin tehosteet

Gods Unchainedissa, kuten muissakin korttipeleissä, kohtaat erilaisia ​​tehosteita. Tässä on joitain näistä vaikutuksista:

Hulluus (Salama)

Tämän tehosteen aktivoivat olennot tai kortit alkavat hyökätä heti, kun ne ilmestyvät taistelukentälle, eikä sinun tarvitse pysähtyä käyttämään niitä.

1 – Polttaminen

Tätä tehostetta käytetään joihinkin kortteihin jokaisen kierroksen jälkeen. Kaikille korteille, joille tätä vaikutusta käytetään, taataan vahinko.

2 – Hämmennys

Kun tämä tehoste aktivoidaan jollakin kortilla, sen mahdollisuus osua kohteeseen pienenee 50 % ja aiheuttaa toisen kortin hyökkäyksen vahingossa.

3 – Tappava

Tehosta riippumatta kortit, joilla on tämä vaikutus, tuhoavat kaikki muut kortit, joita he hyökkäävät. Tämän tehosteen vaikutusta kutsutaan kertaheitoksi.

4- Piilota

Tämä vaikutus estää vastustajaa kohdistamasta suoraan korttiisi ja osumasta siihen.

5- Regenerointi tai jälleenrakennus

Kortit, joilla on tämä vaikutus, palauttavat tietyn määrän kadonneita HP:ita.

6- Karjuuta tai karjuuta

Joka kerta kun tämä tehoste aktivoidaan, muita tehosteita voidaan aktivoida satunnaisesti.

Ansaitse rahaa pelissä Gods Unchained

God’s Unchainedissa on kaksi tapaa ansaita rahaa.

 1. Päihitä vastustajasi ranking-osiossa ja voita korttipaketti.
 2. Liity kanssamme $GODS-osion siunaukseen. Tässä osiossa eri pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan ​​ja saavat palkintoja, kuten $GODS-merkin. Näitä rahakkeita voi ostaa ja myydä useilla markkinoilla.

Ranking-tila

Voittaminen tässä pelitilassa vastaa arvon nousua, ja arvon nousu vastaa useiden palkintojen voittamista. Näiden palkintojen voittaminen antaa sinulle uusia kortteja pelikaupassa. Voit siirtyä pelikauppaan napsauttamalla “Star Store” siirtyäksesi “Market”-osioon. Tässä osiossa voit käyttää resurssejasi saadaksesi haluamasi kortit. Tässä tapauksessa sinun on tiedettävä, että tässä osiossa saamasi kortit, kuten pelin alussa saamasi 140 korttia, eivät ole myynnissä.

Kuinka myyn korttini God’s Unchainedissa?

Sinun on käytettävä Fluxia korttien myymiseen. Mutta mikä on flux? Fluxin avulla voit yhdistää kaksi samanlaista korttia meteoriittikortiksi. Meteoriittikortit rekisteröidään pelien lohkoketjuverkkoon NFT-muodossa ja niitä voi ostaa ja tallentaa.

Tutustu Fluxiin täällä! Fluxin avulla voit yhdistää kaksi samanlaista korttia meteoriittikortiksi. Meteoriittikortit on rekisteröity NFT:nä (Non-Fungible Token) pelin lohkoketjuverkostoon, joten niillä voidaan käydä kauppaa.

JUMALAN merkki

GODS-merkki on ERC-20-merkki. Pelaajat voivat käyttää tätä merkkiä ostaakseen ja myydäkseen pelikaupassa, luodakseen NFT:itä ja ansaitakseen palkintoja. Tätä merkkiä voidaan käyttää myös hallituksen tunnuksena. Käyttämällä tätä merkkiä hallituksen tunnuksena pelaajat voivat äänestää asioista, jotka vaikuttavat pelin tulevaisuuteen. Tärkeintä näillä rahakkeilla ansaitsemisessa on, että pelaajat voivat tallentaa GODS-rahakkeita ja NFT-korttinsa Metamsk-lompakkoon.

Diplomi

Gods Unchained, joka tarkoittaa “hylättyjä jumalia”, on tullut monimutkaiseksi peliksi kryptovaluuttojen ansiosta. Vaikka Atriumin korkeat palkkiot voivat pitää pelaajat poissa pelistä, Immutable pyrkii diagnosoimaan ongelman nopeasti. Peli on tällä hetkellä erinomaisessa kunnossa ja Immutable voi tehdä Gods Unchainedista loistavan digitaalisen pelikilpailijan.