Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kaikki mitä sinun tulee tietää kryptovaluuttalompakoista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaikki mitä sinun tulee tietää kryptovaluuttalompakoista

Tämän artikkelin jatkossa olemme yrittäneet tarjota sinulle perustietoja kryptolompakoiden luonteesta, niiden toiminnasta ja tyypeistä.

Mitä tarkoittaa lompakko tai lompakko kryptossa?

Kryptovaluuttalompakot ovat paikkoja, joissa kauppiaat tallentavat suojattuja digitaalisia koodeja, joita tarvitaan vuorovaikutukseen lohkoketjun kanssa. Lompakot eivät tallenna kryptovaluuttojasi fyysisesti, vaikka nimi voisi vihjata.

Kryptolompakoiden on löydettävä ja toimittava vuorovaikutuksessa osoitteeseesi liittyvän kryptovaluutan kanssa Lohkoketjussa. Kryptolompakot ovat enemmän kuin lompakoita: ne toimivat omistajan identiteettinä ja tilinä blockchain-verkossa ja tarjoavat pääsyn tapahtumahistoriaan.

Kuinka kryptolompakot toimivat?

Kun joku lähettää Bitcoin, Ether, Dogecoin tai muu kryptovaluutta kryptolompakkoosi, et siirrä kryptovaluuttaa. Allekirjoitat omistusoikeuden siirron lompakkoosoitteeseesi. Tämä tarkoittaa, että he vahvistavat, että lohkoketjun kryptovaluutta ei enää kuulu heidän osoitteelleen, vaan sinulle. Tämä prosessi vaatii kaksi digitaalista koodia: julkisen ja yksityisen avaimen.

Julkinen avain on kirjaimia ja numeroita sisältävä merkkijono, jonka salauslompakon tarjoaja luo automaattisesti. Julkinen avain voi esimerkiksi näyttää tältä: B1fpARq39i7L822ywJ55xgV614.

Yksityinen avain on toinen numero- ja kirjainsarja, mutta vain lompakon omistajan tarvitsee tietää se.

Ymmärtääksesi sitä paremmin, voit ajatella kryptolompakkoa kuten sähköpostitiliä. Sähköpostin vastaanottamiseksi sinun on kerrottava ihmisille sähköpostiosoitteesi, joka lompakoissa on julkinen avaimesi, ja osallistuaksesi lohkoketjutapahtumaan sinun on jaettava se muiden kanssa. Älä kuitenkaan anna kenellekään salasanaa sähköpostitilillesi pääsyä varten. Tämä salasana vastaa yksityistä avaimesi kryptovaluuttalompakoissa, jota sinun ei tule jakaa kenenkään kanssa.

Digitaaliselle lompakolle määritetyn julkisen avaimen on vastattava yksityistä avaimesi vastaanotettujen varojen todentamiseksi. Kun olet vahvistanut molemmat avaimet, kryptolompakkosi saldo kasvaa tai pienenee vastaavasti. Näitä kahta avainta käyttämällä lompakon käyttäjät voivat osallistua tapahtumiin vaikuttamatta tapahtumavaluutan oikeaan syöttämiseen tai itse kauppaan.

Kryptolompakkotyypit

Kryptolompakot jaetaan yleensä kahteen ryhmään: kuuma ja kylmä. Suurin ero on, että kuumat lompakot ovat aina yhteydessä Internetiin, kun taas kylmät lompakot pidetään offline-tilassa.

Olen usein kysynyt kryptovaluuttalompakoista kysymyksiä.

Mikä lompakko on paras kryptolompakko?

Paras kryptolompakko on helppokäyttöinen ja tukee suurta määrää kolikoita ja rahakkeita. Kylmien lompakoiden tulee olla kohtuuhintaisia ​​ja niitä tuetaan erilaisilla hot-lompakoilla kryptovaluuttakaupan helpottamiseksi. Hot-lompakoiden tulee sisältää vankat suojaustyökalut, kuten kaksi- tai monivaiheinen todennus ja tuki useille allekirjoituksille, samalla kun ne ovat ilmaisia ​​tai veloittaa minimaalisia maksuja.

Tutkimuksemme mukaan Coinbase Wallet, Ledger Nano S Wallet, Exodus ja Trust Wallet ovat eräitä parhaista kryptolompakoista.

Kuinka saan kryptolompakon?

Ensimmäinen askel on oppia erityyppisistä lompakoista selvittääksesi, mikä niistä sopii kaupankäyntitarpeisiisi. Jos haluat käyttää “kuumaa lompakkoa” tai ohjelmistolompakkoa, sinun on ladattava ja asennettava sen ohjelmisto mobiililaitteellesi tai työpöydällesi. Jos haluamasi lompakko on säilytyslompakko, jolla käydään kauppaa pörssissä, viimeistele rekisteröintiprosessi. Jotta sinulla olisi kylmä kryptolompakko, sinun on ostettava fyysinen tuote. Näistä tunnetuimpia merkkejä ovat laitteistolompakot Trezor ja Ledger Nano S.

Mitä lompakkoa minun tulisi käyttää kryptovaluuttojen tallentamiseen?

Se, mitä lompakkoa sinun tulee käyttää kryptovaluutojesi tallentamiseen, riippuu siitä, miten käytät kryptovaluuttojasi. Esimerkiksi jotkut kokeneet sijoittajat ovat kiinnostuneita vain tiettyjen kolikoiden kaupankäynnistä, ja siksi heidän tulisi etsiä lompakko, joka on räätälöity juuri kyseiselle valuutalle. Jos olet aloittelija kryptomarkkinoilla, suosittelemme käyttämään Coinbase-lompakkoa, paras lompakko aloittelijoille, tai Trust Wallet, paras kryptovaluuttalompakko mobiililaitteille.

Mikä on turvallisin kryptolompakko?

Turvallisin kryptolompakko on lompakko, joka tarjoaa korkeimman suojan julkisille ja yksityisille avaimillesi, mukaan lukien tekniikat, kuten kaksivaiheinen todennus ja tuki usean allekirjoituksen tileille sekä ohjelmistokeskittimessä että verkkoversioissa. Jos välität turvallisuudesta, suosittelemme parasta laitteistolompakkoa, Ledger Nano S:tä, sillä kylmävarastolompakot ovat luonnostaan ​​turvallisempia kuin kuumalompakot.

Diplomi

Blockchain-teknologia on mahdollistanut kryptovaluuttoja käyttävän rahoitustapahtuman. Kuitenkin, kun krypton käyttäjien määrä on kasvanut, myös Digitaalisiin valuuttoihin liittyvien kybervarkauksien määrä on lisääntynyt. Siksi on tärkeää oppia kryptolompakoista, niiden toiminnasta ja mitä etsiä mistä tahansa digitaalisesta tai fyysisestä lompakosta, jotta saat kaiken irti kryptovaluutoistasi. suojella