Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kaikki mitä sinun tulee tietää Twitteristä ja sen ehdoista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaikki mitä sinun tulee tietää Twitteristä ja sen ehdoista

Kaikki mitä sinun tulee tietää Twitteristä ja sen ehdoista

Twitter on a sosiaalinen verkosto ja mikroblogipalvelu. Näin vierailijat voivat lähettää 140 tekstiviestiä yhdessä tekstissä, jota kutsutaan twiitiksi.

Jack Dorsey perusti Twitterin maaliskuussa 2006, ja se Lanseerattiin heinäkuussa 2006. Vuonna 2012 mikrobloggauksessa oli yli 100 miljoonaa käyttäjää, jotka lähettivät 340 miljoonaa twiittiä päivittäin ja yli 1,6 miljardia hakua.

Twitter lanseerattiin Internetissä iskulauseella “Mitä sinä teet?” Twitter tarkoittaa kirjaimellisesti twiittaamista.

Monet julkkikset käyttävät Twitteriä nykyään, ja tietysti tämä kyberavaruus luotiin kaikkien käytettäväksi. Viestinnän ja joukkoviestinnän uuni on erittäin kuuma, mutta tiedon vapaasta liikkuvuudesta ja sen tavoittamisesta on tullut haaste yleisölle. Ja tämä on näiden virtuaalisten sosiaalisten verkostojen omistajille, koska näiden sosiaalisten verkostojen markkinat ovat hyvin monipuoliset ja kilpailukykyiset ja yleisö on todennäköisesti muiden sosiaalisten verkostojen suosima.

Tweettien sisältö

San Antoniossa toimiva markkinatutkimusyritys Pierre Analytics analysoi 2 000 twiittiä “amerikkalaisia ​​ja englanninkielisiä twiittejä” kahden viikon aikana klo 11.00–17.00. Nämä twiitit on jaettu kuuteen luokkaan:

 • turhat sanat 40%
 • Keskustelu 38 %
 • Arvokas 9 %
 • Itsemarkkinointi 6 %
 • Roskaposti 4 %
 • Uutiset 4 %

Kalifornian ja Indianan yliopiston uusi yhteinen tutkimus osoittaa, että noin 48 miljoonaa Twitterin 319 miljoonasta käyttäjästä on robotteja, eivätkä ihmiset ole suoraan hallitsemia. Tämä luku edustaa 15 % tähän sosiaaliseen verkostoon rekisteröityneiden vierailijoiden kokonaismäärästä.

Aiemmin, vuonna 2014, Twitter itse arvioi, että 5–8,5 prosenttia sen kävijöistä oli botteja; Noin 20 miljoonaa käyttäjää, ja nyt määrä on lähes kaksinkertaistunut.

Trends on yksi Twitterin laajimmin käytetyistä työkaluista, erityisesti Twitteriä koskevien tietojen tai uutisten saamiseksi. Yleensä päivän tärkeät trendit ja uutiset sekä otsikot näkyvät vain Google-haussa.

Botit Twitterissä oli kuuma aihe myös Yhdysvaltain presidentinvaalien aikaan, kun Kalifornian yliopisto raportoi, että 19 % kaikista vaalitviiteistä lähetettiin bottitilien kautta.

Joillakin roboteilla on monimutkainen rakenne, ja ensi silmäyksellä luulet olevasi tekemisissä tavallisen käyttäjän kanssa. Tästä syystä jopa 15 prosenttia on optimistisia.

Twitterin trendi

Trendit: Tietystä aiheesta tai aiheesta lähetetyt aiheet tai twiitit, joilla on eniten kirjoittajia päivittäistä yksikköä kohti, näkyvät Twitter-profiilin vieressä valitun osion mukaan. Trends on yksi Twitterin käytetyimmistä työkaluista. Varsinkin Twitterin kautta tapahtuvan tiedon tai uutisten alalla. Ja pääsääntöisesti tärkeät trendit, päivittäiset uutiset ja otsikot näkyvät vain Google-haussa.

Uutiset Beyoncen raskaudesta oli yksi suosituimmista trendeistä, joka rikkoi tietyn kappaleen Twitter-ennätyksen!!!

Laulaja ja näyttelijä ilmoitti raskaudestaan ​​ensimmäisen kerran lavalla Los Angeles Music Awards -gaalassa. Ja Twitterissä uutinen levisi välittömästi nopeasti, 8 868 twiittiä sekunnissa. Mielenkiintoista on, että tämän sivuston aiempi käyttö on sisältänyt naisten urheiluuutisten julkaisemista. Ja uutinen Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkueen putoamisesta Japanista MM-kisoissa tviitattiin 7 196 kertaa sekunnissa. 4 000 twiitillä tunnissa voi nousta 10 suurimman Twitter-trendin joukkoon maailmanlaajuisesti.

Fio tarkoittaa Twitterissä.

Twitter tarjoaa suosikki- tai tähdellä merkityn twiitin, mutta näyttää olevan epäselvyyttä siitä, mitä tarkoittaa tiettyjen asioiden aloittaminen. Tällä tavalla esitettiin seuraavat kysymykset: Onko mielenkiintoista sanoa, että haluat tallentaa tämän twiitin myöhempää käyttöä varten? Onko tähden muoto vain ilmaisu, että näit jonkun twiitin ja pidät siitä? Tarkoittaako twiitin merkitseminen rakastamista vai vihaamista?

“Fio” on hämmentävä, mutta “Tykkää” ei. Ihmiset tahdistavat puhelimiaan Instagram-Sovelluksessa; Liikuta vain sormiasi ylös ja alas ja kaksoisnapauta kuvia. He osoittavat pitävänsä näistä kuvista tai Facebookissa ihmiset selaavat sivuja ja painavat “tykkää”-painiketta samaan aikaan, ikään kuin he olisivat keskellä salaista kilpailua.

Facebookin ja Instagramin vierailijat kiinnittävät nyt huomiota siihen, kuinka usein muut ihmiset ovat vuorovaikutuksessa heidän sisältönsä kanssa. Tietysti voi olla vaikeaa jatkuvasti tarkistaa, kuinka moni pitää kuvistasi, mutta se on hauskaa ja mielenkiintoista.

Twitterin käyttöehdot

Tämän palvelun käyttäminen edellyttää Twitterin käyttöehtojen tuntemista. Twitterissä on myös tiettyjä termejä, joita et ehkä huomaa ja hämmennä muiden twiittejä, jos et niitä tunne:

 • Suora viesti
 • Hashtag
 • Lista
 • Vastaa / @vastaa
 • RT/Uudelleentwiittaa
 • Suositut aiheet

Suora viesti

Yksi tapa kommunikoida muiden ihmisten kanssa Twitterissä on lähettää henkilökohtaisia ​​viestejä. Tämän ominaisuuden avulla voit lähettää henkilökohtaisia ​​viestejä tilaajillesi, etkä myöskään voi lähettää suoraan ihmisille, jotka eivät ole samoja kuin sinä.

Hashtag

Tunniste on yhden tai useamman sanan lauseke, joka alkaa @:lla (kuten @iphone) ja jota käytetään eri aiheiden, keskustelujen, tapahtumien jne. järjestämiseen.

Lista

Käyttäjien luettelointi on uusi ja hyödyllinen ominaisuus Twitterissä. Tämän ominaisuuden avulla voimme luokitella vierailijat eri luokkiin (esim. IT-tekijät, ystävät, minimi jne.). Voit myös tarkastella muiden luomia listoja ja listata ne haluamallasi tavalla. Muut voivat myös luetella luomasi luettelon ja lukea vierailijoiden lähettämiä twiittejä.

Vastaa / @vastaa

Jos haluat vastata muiden twiitteihin tai kiinnittää heidän huomionsa omaan twiittiisi, voit laittaa @-merkin käyttäjätunnuksen eteen (jos haluat esimerkiksi vastata minulle, sinun on käytettävä @golshidgf).

Jos käytät @-merkkiä twiittisi alussa, vain samat ihmiset näkevät vastauksen.

RT/Uudelleentwiittaa

Toisen henkilön twiittausta kutsutaan “uudelleentwiittaukseksi”, ja se on pitkään ollut epävirallinen termi, jota Twitter on hiljattain tukenut virallisesti. Uudelleentwiitin ilmoittamiseen käytetään ns. RT-symbolia twiitin alussa.

Suositut aiheet

Twiiteissä käytetään usein kymmentä sanaa, ja ne näkyvät Trending Topics -sarakkeessa. Voit lukea kutakin lausetta koskevat twiitit napsauttamalla kutakin lausetta.