Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kaikki uudesta Playstation Plus | Hinta, pelit ja julkaisuaika

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kaikki uudesta Playstation Plus | Hinta, pelit ja julkaisuaika

PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra ja PlayStation Plus Premium ovat Saatavilla pian. Eksklusiivisessa videossa tutustuimme Sonyn uuden PlayStation Plus -palvelun koko esittelyyn.

Tämä video esittelee uuden PS Plus -tilauksen kaikki kolme tasoa hinnalla ja kaikilla muilla yksityiskohdilla ja vastaa joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin uudesta PlayStation Plusista.

Kun olet katsonut videon, voit lukea artikkelin koko tekstin tutustuaksesi kolmiportaiseen PlayStation Plus -jakopalveluun.

SIE:n toimitusjohtaja Jim Ryan on virallisesti vahvistanut, että uusi PlayStation Plus -palvelu julkaistaan ​​Yhdysvaltain alueen tileillä 13. kesäkuuta (23. kesäkuuta). Palvelu, joka yhdistää vanhan PlayStation Plusin ja PS Nowin, antaa tilaajille mahdollisuuden kokea yli 700 peliä.

Nykyisen julkaisun mukaan tärkeimmät PlayStation-yksinoikeudelliset pelit eivät ole saatavilla suunnitellusti. “Uskomme, että jos teemme tämän PS Studiosilla tekemillemme peleille, arvokas tuotannon ja julkaisun kierre katkeaa.” sanoi PlayStation-pomo Games Industryn haastattelussa.

Nämä investoinnit studioihin eivät ole enää mahdollisia. “Emme usko, että pelaajat haluavat pelien Julkaisemisen palvelussa vaarantavan peliemme laadun julkaisupäivästä lähtien.”

Returns ja Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ovat uusia lisätilaus- ja Premium-tilauspelejä PlayStation Plussalle

Ryan selitti, että uusi PlayStation Plus on keskittynyt tarjoamaan erilaisia ​​huippuluokan pelejä. Osa Ubisoft Plus -palvelusta on saatavilla PS Plus Extra- ja PS Plus Premium -tilaajille ilman erillistä maksua. Tiedämme nyt, että monet Ubisoft-pelit, mukaan lukien Assassin’s Creed Valhalla ja remaster Far Cry 3, ovat saatavilla Plus Extra Plus Premium -tilaajille.

Alta löydät jokaisen uuden PlayStation Plus -tilaustason nimen sekä sen kuukausihinnan, vuosihinnan ja edut. Näiden palveluiden kautta saatavilla olevat ladattavat pelit ovat tilaajien saatavilla sekä PlayStation 4:llä että PlayStation 5:llä, lukuun ottamatta 9. sukupolven pelejä, joita ei julkaistu PS4-konsolille.

PlayStation Plus Premium -palvelun tilaajat voivat myös käyttää uutta PlayStation Plusia PC-alustalla pelien suoratoistoon verkossa.

PlayStation Plus Essential Service (Kuukausitilaus: 9,99 $ | Vuositilaus: 59,99 $)

  • Vähintään kaksi ladattavaa peliä kuukaudessa
  • Erikoisalennukset
  • Pilvitallennus tiedostojen tallentamiseen
  • Pääsy online-moninpelitilaan

PlayStation Plus -lisäpalvelu (kuukausitilaus: 14,99 dollaria | vuositilaus: 99,99 dollaria)

  • Kaikki Essential-tilauksen edut
  • Pääsy noin 400 ladattavaan PS4- ja PS5-peliin; Eksklusiivisista PlayStation Studios -peleistä muiden yritysten teoksiin

PlayStation Plus Premium/Deluxe -palvelu (kuukausitilaus: 17,99 $ | Vuositilaus: 119,99 $)

  • Kaikki Essential-tilauksen ja Extra-tilauksen edut
  • Pääsy noin 340 peliin PS1:lle, PS2:lle, PS3:lle, PS3:lle ja Sony PSP:lle (Mahdollisuus ladata ja suoratoistaa PlayStation-, PlayStation 2- ja PSP-pelejä yleisön valinnalla + mahdollisuus suoratoistaa PS3-pelejä)
  • Suoratoista ladattavia PS4-pelejä, jotka ovat saatavilla Extra- ja Essential-tilauksella
  • Koe joidenkin uusien pelien täysi versio tuntikausia ilman, että sinun tarvitsee ostaa niitä

Älä missaa

Death Stranding Director’s Cut, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11, Ghost of Tsushima Director’s Cut ja Returnal ovat vain joitain saman päivän tunnetuista teoksista.

Uuden PlayStation Plusin julkaisu on saatavilla Extra- ja Premium-tilaajille. Lisää pelejä lisätään uuteen PlayStation Plussaan kahden viikon välein.

Gaming Newsin ja virallisen PlayStation Blogin kuvauksen mukaan PS Now -tilaajana ilmaisesta tilauksestasi tulee Premium Plus, Sonyn uuden PlayStation Plusin korkein tilaustaso. Toisaalta, jos tilasit vain edellisen PS Plus -tilauksen, tilauksesi on nyt vain PlayStation Plus Essential -tilaus.

GamesIndustryn Christopher Dring, joka antoi laajan haastattelun Jim Ryanille, selitti Twitterissä, että PS Plus Premium -kuukausitilaus maksaa enemmän kuin Xbox Game Pass Ultimate -kuukausitilaus ja vuositilaus vähemmän.

Ryan sanoi, että useimmat PlayStation-palvelun tilaajat valitsevat vuositilauksen, joten 120 dollarin vuotuinen PlayStation Plus Premium -tilaus vaikuttaa houkuttelevalta.