Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Katsaus kansainvälisen maisemakuvauskilpailun voittajiin

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Katsaus kansainvälisen maisemakuvauskilpailun voittajiin

Vuoden kansainvälinen maisemakuvaaja Vuodesta 2014 lähtien järjestetty kilpailu koostuu kahdesta osasta; Yhdessä osiossa kilpailevat yksittäiset valokuvat ja toisessa kokoelma aiheesta otettuja valokuvia, jotka kertovat tarinan kyseisestä aiheesta.

Menneiden tai nykyisten tapahtumien valokuvaaminen ja dokumentointi osoittaa paikallisen ympäristön suuren merkityksen. Suurin osa tapahtumista tapahtuu reaaliajassa alueellisissa ympäristöissä. Globaalin ilmastokriisin aikakaudella, jolloin yli 40 prosentilla maailman väestöstä on pääsy Internetiin, asenne “se tapahtuu jossain muualla” on usein yleinen todellisten ympäristövaikutusten edessä.

Valokuvaus voi tuoda ympäristökysymykset laajemmalle yleisölle; tavalla, joka kommunikoi heidän kanssaan nopeammin kuin tosiasiat ja luvut. Luultavasti luontoon jätetyn tupakka-askin valokuvan vaikutus on monta kertaa suurempi kuin lukemalla erilaisia ​​artikkeleita roskien tuhoisista vaikutuksista villieläimiin.

Voitko kuvitella tuhansia muuttolintuja lennossa? Valokuvat auttavat meitä ymmärtämään täysin mittasuhteet ja monimutkaiset luonnonilmiöt; Tästä syystä yhden valokuvan vaikutus voi olla suurempi kuin tuhansien artikkelien vaikutus.

Jokapäiväinen ilmastonmuutos on valokuvaajien Instagram-syöte maailmanlaajuisesti, ja se keskittyy vangitsemaan visuaalisia todisteita ilmastonmuutoksesta.

Tässä syötteessä ihmiset jakavat kuviaan ja tarjoavat sopivan pohjan haitallisten vaikutusten vähentämiseen ja jopa mahdollisen ratkaisun.

Kuvat, jotka otat kamerallasi ja esität maailmalle, voivat järkyttää toisella puolella asuvaa ihmistä. Ne voivat auttaa kaukana asuvia ihmisiä vertaamaan ympäristöään ympäröivään maailmaan. Koskaan ei tiedä, mutta tärkeintä on, että missä tahansa tällä maan päällä elämmekin, emme saa hylätä ympäristöämme ja huolehtia siitä.

Siksi luonnon ja maisemien valokuvaus on yksi valokuvauksen keskeisistä osa-alueista ja korostaa tarvetta suojella ja kunnioittaa ympäristöä.

Joskus meitä ihmisiä on muistutettava, että planeettamme on uskomaton. Tässä yhteydessä maisemakuvauskilpailun voittajat julkistetaan joka vuosi muistuttamaan meitä siitä, että maailmamme on upea.

Kansainvälinen Vuoden valokuvaaja ja Maisemavalokuva -kilpailu on julkistanut vuoden 2019 voittajat; Kuvia, jotka muistuttavat meitä yhä uudelleen, kuinka monimuotoinen ja kaunis maa on ja kuinka ainutlaatuista eleganssia sen jokaisella osalla on.

Vuonna 2019 tähän kilpailuun osallistui 3403 ehdotusta 840 osallistujasta.

Valokuvakilpailun kuusi tuomaria, mukaan lukien Adam Gibbs (viime vuoden voittaja), päätti tarkasteltuaan Huolellisesti kaikki lähetetyt maisemakuvat, että venäläinen Oleg Ershov tulisi valita vuoden 2019 kansainväliseksi maisemavalokuvaajaksi. Ranskalainen Magali Chesnel valittiin myös vuoden kansainväliseksi maisemakuvaksi.

Valokuvauspalkintoina jaetaan kymmenen tuhannen dollarin rahapalkinto vuoden parhaalle valokuvalle ja valokuvaajalle. Järjestäjät ilmoittivat myös, että jokainen yhdestätoista valokuvauskilpailun voittajasta saisi fyysisen kopion Momento Pron ylpeänä painamasta vuotuisesta palkintokirjasta.

Arvosteluun lähetetyt maisemakuvaukset on kuvattava kameralla. Kuitenkin, kun valokuva on otettu, ei ole rajaa.

Tämä tarkoittaa, että osallistujat saivat käyttää HDR:ää, simulaatiota, päällekkäisyyttä jne. Ainoa sääntö oli, että kaikkien jälkituotannon vaiheiden oli oltava kunkin valokuvaajan työtä. Et voi pakottaa ketään muokkaamaan tai muokkaamaan kuviaan.

Antornojärvi

 • Kuvan sijainti: Dolomiitit, Italia
 • Valokuvaajan nimi: Miller Yao

Antornojärvi on pieni, kahden kilometrin päässä kuuluisasta Misurina-järvestä ja henkeäsalpaavan kauneudellaan se on pääsyreitin varrella kolmelle Lavardon huipulle. Kesäisin tämä järvi on kalastuksesta kiinnostuneiden keskipiste. Monet vaellusreitit ympäri ulottuvat ympäröiville vuorille.

Itäinen Sierra

 • Kuvan sijainti: Kalifornia, Yhdysvallat
 • Valokuvaajan nimi: Carlos Cuervo

Itä-Sierra on Kalifornian alue, joka sisältää Sierra Nevadan itäpuolen sekä Monon ja Enon maakunnat. Bishop on tämän alueen suurin kaupunki. Harvaan asuttu kaupunki, joka tunnetaan monista nähtävyyksistä. Tämän kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Mono Lake, Mammoth Lakes, Manzanar ja osa Yosemiten kansallispuistosta ja Death Valleyn kansallispuistosta.

Arizonan sivu

 • Kuvan sijainti: Yhdysvallat
 • Valokuvaajan nimi: Craig Beale

Page on kaupunki Coconinossa (Arizona, Yhdysvallat). Kaupunki on lähellä Glen Canyonin patoa ja Powell-järveä. Vuoden 2005 väestönlaskennan mukaan tämän kaupungin asukasluku on 6 794. Arizona on yksi Yhdysvaltojen lounaisosavaltioista. Tämä osavaltio on osa Amerikan länsiosaa ja sen vuoristoaluetta. Arizona on kuudenneksi suurin osavaltio ja kuudenneksi suurin osavaltio Yhdysvalloissa, ja Phoenix on sen pääkaupunki ja väkirikkain kaupunki. Arizona on Yhdysvaltojen väkirikkain sisämaavaltio. Tässä osavaltiossa sijaitsee Grand Canyonin kansallispuisto, yksi maailman kuuluisimmista ekosysteemeistä. Arizonassa on useita kansallisia metsiä ja puistoja. Noin neljäsosa Arizonasta on julkista maata, ja siellä asuu useita intiaaniheimoja, kuten navajoja, hopeja, tohono odhameja, yumeja, apacheja, yavapaeja ja hualapaita.

Madeira

 • Kuvan sijainti: Portugali
 • Valokuvaajan nimi: Anke Botavich

Madeirasaaret ovat Portugalin autonominen alue Pohjois-Atlantilla. Tämä saari on yksi Portugalista kaukaisimpia Euroopan unionin alueita, ja se sijaitsee Karibianmeren, Pohjois-Amerikan ja Euroopan laivareiteillä. Funchalin satama on tärkeä satama tällä reitillä. Madeiran saaren pinta-ala on 801 neliökilometriä. Madeiralla on useita uimarantoja; Tämä saari ei kuitenkaan ole kovin tunnettu rantalomaa etsivien turistien keskuudessa. Yksi syy tähän voi olla se, että Madeiran tärkein vetonaula on mereen liittyvät kauniit kivet. Madeiran kaupunki on sanan varsinaisessa merkityksessä moderni kaupunki koskemattoman luonnon sydämessä; Näiden saarten sisäiset rakenteet on suunniteltu aiheuttamaan mahdollisimman vähän vahinkoa kasvillisuudelle ja luonnonvaroille.

Madeiran saari koostuu sarjasta merestä kohoavia tulivuorenhuippuja, ja valtamerellinen ilmasto varmistaa, että Madeiralla on kevät ympäri vuoden. Kun katsot merelle näiden saarten kallioiden huipulta, sumuseppele täyttää kuilun sinisen meren ja kukkuloiden vihreyden välillä, ja tämä luonnon taika on tehnyt tästä kaupungista magneetin monille matkailijoille vuosisatojen ajan. Tämän saaren kasveista ja hedelmistä peräisin olevien eksoottisten mehujen ainutlaatuinen maku on yksi turistien iloista.

Bonaire

 • Kuvan sijainti: hollantilainen Karibia
 • Kuvittajan nimi: Sundar Griffith

Alankomaiden Karibian saaret, Abhasia, Bonaire, Sint Eustatius ja Saba sijaitsevat Karibianmerellä. Tämä kompleksi tunnetaan myös nimellä Bonaire, Sint Eustises ja Saba tai BAS.

Badain Jaranin autiomaa

 • Kuvan sijainti: Kiina
 • Valokuvaajan nimi: Yang Guang

Badin Jaranin hiekkadyynit ovat Aasian korkeimmat dyynit ja sijaitsevat Badin Jadranin autiomaassa Mongolian ja Gobin autiomaassa Kiinassa. Badain Jaran kattaa osan Gansun, Ningxian ja Sisä-Mongolian maakunnista. Badain Jaranin aavikon pinta-ala on 49 000 neliökilometriä ja se on Kiinan kolmanneksi suurin aavikko. Tässä autiomaassa on joitain maailman korkeimmista kiinteistä dyynistä. Joidenkin niistä korkeus on yli 500 metriä. Tietenkin useimpien niiden keskikoko on noin 200 metriä.

Tässä autiomaassa dyynien keskellä on yli 100 pientä järveä, jotka saavat vettä lukuisista lähteistä. Joidenkin järvien vesi on makeaa, kun taas toisten vesi on erittäin suolaista. Näiden järvien läsnäolon vuoksi tätä aavikkoa kutsutaan myös “salaperäisten järvien autiomaaksi”. Ruo Shui (hidas vesi) -niminen joki virtaa tämän aavikon läpi muodostaen tulvatason.

Hangandifoss

 • Kuvan sijainti: Islanti
 • Valokuvaajan nimi: Kai Horan

Sharqiyan hiekka-aavikko

 • Kuvan sijainti: Oman
 • Valokuvaajan nimi: Peter Adam Hong

Tämä alue on nimetty Bani Wahiba -heimon mukaan, ja se on jaettu Omanin itäosan pohjoisten ja eteläisten provinssien kesken. Tämän alueen raja on 180 km pohjoisesta etelään ja 80 km idästä länteen, ja sen pinta-ala on 12 500 neliökilometriä. Tämä aavikko on saanut tieteellistä huomiota vuodesta 1986 lähtien, jolloin Royal Geographical Societyn maantieteellinen seura dokumentoi sen. Tässä autiomaassa on havaittu 16 000 selkärangatonta, 200 lajia muita villieläimiä ja 150 alkuperäistä kasvilajia. Tämä aavikko muodostui kvaternaarikaudella lounaisen monsuunin ja idästä tulevan tuulen vuoksi. Alueen dyynien tyypin perusteella se jaetaan korkeaan, korkeaan ja matalaan Wahibaan.

Huh sademetsä

 • Kuvan sijainti: Washington, Yhdysvallat
 • Kuvittajan nimi: Blake Randall

Hue Rainforest on yksi Washingtonin osavaltion luonnonihmeistä. Seattle tunnetaan sateisesta. Seattlessa sataa noin 3 jalkaa vuosittain. Tämä sademäärä tässä metsässä on saanut sen vihreän värin havaitsemaan eri tavalla ja ansainnut sille vihreimmän metsän tittelin. Vertailun vuoksi Hoh Rainforest saa 426 cm sadetta vuodessa, mikä tekee selväksi, miksi tämä kaunis metsä tunnetaan sademetsänä.

Hue Rainforest on yksi Olympian niemimaan neljästä sademetsästä. Hoh Forest on myös ensimmäinen Unescon rekisteröimä sademetsä. Tämän alueen ainutlaatuinen ekosysteemi, joka on pysynyt muuttumattomana tuhansia vuosia, on nyt yksi sen nähtävyyksistä. Tässä metsässä kasvaa erilaisia ​​reheviä puita, joista monet ovat sammaleen peitossa. Sammaleet ovat ilmakasveja, jotka voivat kasvaa nopeasti toisessa kasvissa vahingoittamatta sitä. Ilmakasvit saavat kosteutensa ilmasta, sumusta ja sateesta, ja sade tällä alueella saa ne vahvistumaan.

Vaikka useimpiin Washingtonin luonnonihmeisiin, niin sanottuihin “Washingtonin seitsemään ihmeeseen”, vieraillaan lämpiminä, aurinkoisina päivinä, tämä sademetsä on erilainen. Paras aika nähdä se on silloin, kun on vähän märkää ja sateista. Koska tällä hetkellä metsän vihreä väri on erilainen ja kauniimpi. Huen sademetsä on erittäin rauhallinen ja hiljainen. Monien tässä metsässä vierailevien ihmisten on vaikea pitää siitä; Koska sen rauha ja hiljaisuus ovat ainutlaatuisia. Kauniiden ja fantastisten maisemien lisäksi High Forest näyttää hyvin unenomaiselta ja saattaa olla yksi niistä paikoista, joista olet nähnyt esimerkkejä fiktiossa. Voidakseen nauttia tästä kauneudesta paremmin, jotkut ihmiset pystyttävät telttoja tiettyihin paikkoihin ja viettävät aikaa kyseisessä ympäristössä.

Slovenia

 • Kuvan sijainti: Slovenia
 • Valokuvaajan nimi: Jaka Ivancic

Slovenia sijaitsee Euroopan mantereen keskustassa ja rajoittuu Alpeihin. Tämä maa rajoittuu lännessä Italiaan, pohjoisessa Itävaltaan, etelässä ja kaakossa Kroatiaan ja koillisessa Unkariin. Slovenian tasavalta on maa Etelä-Keski-Euroopassa ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Ljubljana.

Grizzly-järvi

 • Kuvan sijainti: Yukon, Kanada
 • Kuvittajan nimi: Blake Randall

Badain Jaranin autiomaa

 • Kuvan sijainti: Kiina
 • Valokuvaajan nimi: Yang Guang

Barentsin meri

 • Valokuvan sijainti: Tribarka, Venäjä
 • Valokuvaajan nimi: Sergei Semenov

Keskiajalla Barentsinmeri oli viikinkien ja venäläisten maurienmeri. Mutta “William Barentsin”, hollantilaisen merimiehen ja Koillis-Euroopan Aasiaan suuntautuvien reittien löytäjän, kunniaksi tälle merelle annettiin hänen nimensä vuonna 1853. Barentsinmeri on Jäämeren haara, joka sisältää myös Huippuvuorten saariston, Franz Josef Landin ja Novaja Zemljan ja rajoittuu Pohjois-Euroopan rajoihin. Barentsinmeren pinta-ala on 1 424 000 neliömetriä ja syvyys 600 metriä.

Teriberka Bay sijaitsee Kuolan niemimaan pohjoisosassa lähellä Murmanskin rannikkoa. Tämä lahti ryömi sisämaahan 9 kilometriä ja loi toisen samannimisen niemimaan. Tässä paikassa on kylä, jonka läpi tästä lahdesta virtaava joki virtaa. Tuntuu kuin aika olisi polaarisella radalla. Kesällä aurinko ei laske; Talvella yöt ovat loputtomia. Kaikki tämä on osa pohjoisen ihmeitä, myös Venäjän nähtävyyksiä.

Tämä alue on meren aaltojen ja tuulien vallan alla. Tuulen nopeus Barentsinmeren rannikolla yltää 60 metriin sekunnissa, ja kaikki sitä vastaan ​​taisteleva on tuomittu epäonnistumaan. Pohjois-Venäjän meri on myrskyisä ja levoton, ja miellyttävä sää on harvinaista tällä alueella. Vaikka talvi on kylmän sään ja voimakkaiden tuulien aikaa, sitä pidetään parhaana ajankohdana Aurora Borealisin havaitsemiseen, ja valokuvaajat eivät voi ohittaa sitä.

Keski-Balkan

 • Kuvan sijainti: Bulgaria
 • Valokuvaajan nimi: Veselin Atanasov

Torres del Painen kansallispuisto

 • Kuvan sijainti: Chile
 • Valokuvaajan nimi: Yuikai Do

Torres del Paine on vuorten, jäätiköiden, järvien ja jokien kansallispuisto Etelä-Patagoniassa Chilessä. Bernardo O’Higginsin kansallispuisto rajaa tätä puistoa lännessä ja Los Glaciaresin kansallispuistoa Argentiinassa pohjoisessa. Pin tarkoittaa “sinistä” Tehuelchen äidinkielellä ja se lausutaan PIE-nay. Torres del Painen kansallispuisto on yksi suurimmista ja kauneimmista kansallispuistoista maailmassa, ja ratsastus, purjehdus ja nukkuminen vuoren sydämessä ovat vain osa viihdettä tässä kansallispuistossa.

SpaceX-raketin pakoputki

 • Kuvan sijainti: Sierra Nevada, Kalifornia, Yhdysvallat
 • Valokuvaajan nimi: Brandon Yoshizawa

Lençóis Maranhenses

 • Kuvan sijainti: Brasilia
 • Valokuvaajan nimi: Ignacio Palacios

Lines Maraincesin kansallispuisto on yksi Brasilian suosituimmista turistinähtävyyksistä ja se rekisteröitiin Brasilian kansallispuistoksi 2. kesäkuuta 1981. Tämä kansallispuisto sijaitsee Koillis-Brasiliassa ja Maranossa, Brasiliassa. 15 500 neliökilometrin pinta-ala, vaihtelevat etäisyydet, pehmeä valkoinen hiekka ja hopeavesi ovat antaneet tälle kansallispuistolle poikkeuksellista kauneutta. Tämä kansallispuisto kiemurtelevine hiekkateineen on houkutellut monia turisteja vierailemaan Brasiliassa ja tarkkailemaan tätä harvinaista ilmiötä läheltä.

Koska Linzweiß-Marais’n kansallispuisto sijaitsee Amazonin rannoilla, sen tulvivat vuoden alussa voimakkaat sateet näissä dyynissä. Tämä kansallispuisto ei ole täynnä vettä ympäri vuoden, ja vuoden toisena kuuden kuukauden aikana vesi kuivuu näillä kosteikoilla trooppisen auringon vuoksi; Tämän seurauksena näiden kosteikkojen syvyys pienenee 8 cm kuukaudessa ja muutaman kuukauden kuluttua tämä alue kuivuu kokonaan. Tämän Brasilian kansallispuiston vapaa-ajan aktiviteetteista mainittakoon maastoajo, nelipyöräisen moottoripyörän ajaminen, joen putket, jännittävät lentomatkat, veneajelut ja laskuvarjohypyt, joita pidetään erinomaisina ja jännittävinä vapaa-ajan aktiviteetteina Linsuisissa. Marlinsin kansallispuisto.

Wangun putoukset

 • Kuvan sijainti: Pohjois-Taiwan
 • Kuvittajan nimi: Ko Ziyang

Floe järvi

 • Valokuvan sijainti: Kootenayn kansallispuisto, Brittiläinen Kolumbia, Kanada
 • Valokuvaajan nimi: Matt Jackish

Flow Lake on järvi Kootenayn kansallispuistossa Brittiläisessä Kolumbiassa Kanadassa. Tälle järvelle pääsee vain kymmenen kilometrin pituista vaellusreittiä pitkin.

Madeira

 • Kuvan sijainti: Portugali
 • Valokuvaajan nimi: Anke Botavich

Bromo Volcanon kansallispuisto

 • Kuvan sijainti: Indonesia
 • Valokuvaajan nimi: Tony Wang

Yksi Indonesian kuuluisimmista tulivuorista, Mount Bromo, sijaitsee Jaavan saarella. Tämän aktiivisen tulivuoren kraatterista nousee aina savua ja satunnaisia ​​purkauksia tapahtuu. Tämän tulivuoren viimeinen purkaus tapahtui vuonna 2012. Bromovuoren huipulle on paljon helpompi päästä kuin Kamtšatkan tulivuorille, jotka ovat vain 2392 metriä korkeita. Tästä syystä tämä tulivuori on kuuluisa ja siellä vierailee satoja turisteja joka päivä.

Bromokartio sijaitsee vulkaanisessa hiekkameressä, jota ympäröivät korkeat kalliot kraatterin reunalla. Bromovuoren lisäksi on neljä muuta tulivuorta: Mount Batok (2 470 metriä), Mount Korsi (2 581 metriä), Mount Watangan (2 661 metriä) ja Mount Vidodarn (2 650 metriä); Bromo on kuitenkin ainoa aktiivinen tulivuori heidän joukossaan. Hieman kauempana tältä alueelta on monia huippuja, kuten Mount Semro (3676 metriä), Jaavan saaren korkein huippu ja aktiivinen tulivuori.

Flitwick Bay

 • Kuvan sijainti: Englanti
 • Valokuvaajan nimi: Oleg Ershov

Bronten ranta

 • Valokuvan sijainti: Sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia
 • Valokuvaajan nimi: George Rogli

Bronte Beach sijaitsee kahden kilometrin päässä Bondi Beachistä Sydneyn itäisellä esikaupunkialueella. Joulukuussa on pitkän matkan uinti Bronte Beachin ja Bondi Beachin välillä. Bondi, Coogee ja Bronte ovat kaikki kolme rantaa, joita yhdistää kivetty rannikkopolku, joka on yksi turistien, juoksijoiden ja kävelijöiden suosituimmista reiteistä. Sen lisäksi, että Bronte Beach on suosittu surffaajien keskuudessa, tämä kallioaltaiden ranta on myös hyvä paikka aloitteleville uimareille. Lomapäivinä puisto muuttuu kaaoksen mereksi. Kun meren aallot laskeutuvat kallioista ja kivistä rannalle, se antaa vierailijoille oudon tunteen.

Tumpak Sewun vesiputous

 • Kuvan sijainti: Indonesia
 • Valokuvaajan nimi: Tony Wang

Tampok Su on upea vesiputous, joka sijaitsee kolmen Pronojiwon, Lumajangin ja Ampelgadingin piirin välissä Jaavan itäosassa, joka sijaitsee Indonesiassa. Tampoksun vesiputous sijaitsee suuren Semeru-nimisen tulivuoren varjossa. Sana “Tampukso” juontaa juurensa indonesian kielestä ja jaavan murreesta ja tarkoittaa “tuhansia vesiputouksia”; Tuntuu kuin tuhannet vesiputoukset olisivat yhdistäneet voimansa ja tuoneet ne kaikki yhteen Tampoksulle.

Tampoksu on yksi Itä-Jaavan tärkeimmistä nähtävyyksistä, matkailukohde, joka houkuttelee paljon turisteja viikoittain, etenkin viikonloppuisin. Kun saavut Tampok Su -vesiputoukselle, näet useita erilaisia ​​vesiputouksia, jotka vierekkäin tarjoavat lumoavan näköalan. Tämän vesiputouksen upeiden osien saavuttaminen ja sieltä poistuminen vaatii fyysistä voimaa ja erilaisten esteiden voittamista.

Länsi-Mongolia

 • Kuvan sijainti: Mongolia
 • Valokuvaajan nimi: Ricardo Laconia

Kaohsiung

 • Kuvan sijainti: Taiwan
 • Valokuvaajan nimi: Peng Gang Nish

Kaohsiung on valtava satamakaupunki Etelä-Taiwanissa, joka tunnetaan monipuolisista puistoistaan.

Capitol Reefin kansallispuisto

 • Kuvan sijainti: Utah, USA
 • Valokuvaajan nimi: Armand Selangor

Capitol Reef on luonnonpuisto Utahin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Tämän puiston pinta-ala on 979 neliökilometriä.

Blafellsá

 • Kuvan sijainti: Islanti
 • Kuvan nimi: Oleg Ershov

Kimberly

 • Kuvan sijainti: Länsi-Australia
 • Valokuvaajan nimi: Matt Bateson

Kimberley on yksi Länsi-Australian osavaltion yhdeksästä piirikunnasta ja on siksi pohjoisin alue. Tätä aluetta rajaavat pohjoisessa Intian valtameri ja Timorinmeri sekä etelässä Sandin ja Tanamin autiomaa. Sivusto on nimetty Sir John Wedhousen, Kimberleyn ensimmäisen jaarlin mukaan. Toisen maailmansodan aikana japanilaiset joukot pystyivät laskeutumaan pienelle osalle tätä aluetta; mutta he lähtivät sieltä seuraavana päivänä (20. tammikuuta 1944). Tämä alue on yksi Australian kuumimmista alueista, ja sen keskilämpötila on 27 celsiusastetta. Keskimääräinen vuotuinen sademäärä tällä alueella on 50 tuumaa, josta 90 % kirjataan marraskuusta huhtikuuhun (kevät, syksy ja talvi).

Mount Baker

 • Kuvan sijainti: Washington, Yhdysvallat
 • Valokuvaajan nimi: Matt Jackish