Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Käyttäjätunnuksen vaihtaminen Threadsissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Käyttäjätunnuksen muuttaminen säikeissä

Metan uudesta sovelluksesta, Threads by Instagramista, on nopeasti tullut suosittu sovellus Android- ja iOS-käyttäjille julkaisunsa jälkeen. Instagramin uusi Threads-sovellus on valmis kilpailemaan Twitterin kanssa, ja on mahdollista, että joko sinä tai ystäväsi ovat jo rekisteröityneet siihen.

Nyt kun olet lopettanut ystävien ja suosikkisisällöntuottajien seuraamisen Threadsissa, saatat miettiä, onko mahdollista vaihtaa käyttäjänimeäsi myös Threadsissa.

Mielenkiintoista on, että on mahdollista vaihtaa käyttäjänimeäsi Threadsissa, mutta ei odotetulla tavalla. Tässä oppaassa opit vaihtamaan käyttäjänimesi säikeissä.

Miten voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi säikeissä?

Koska Threads käyttää Instagram-tiliäsi kirjautumiseen, Instagram ja Threads jakavat samat perustiedot. Jos haluat muuttaa Threads-käyttäjänimeäsi, sinun on vaihdettava käyttäjänimesi Instagramissa. Tässä on vaiheittainen opas käyttäjänimen vaihtamiseen iPhonen tai Android-älypuhelimen Threadsissa –

  • Instagram-Sovelluksessa sinun täytyy napauttaa profiilikuvaketta ennen kuin napautat “Muokkaa profiilia” -vaihtoehtoa
  • Napauta nyt “Käyttäjänimi” -kenttää ennen kuin annat haluamasi käyttäjätunnuksen
  • Napauta sitten “Valmis”

Kun vaihdat käyttäjätunnuksesi Instagramissa, se päivitetään automaattisesti myös Threads-sovelluksessa. Voit tarkistaa tämän menemällä profiiliisi Threads-sovelluksessa.

Vaikka et voi muuttaa Threads-käyttäjänimeäsi suoraan sovelluksessa, voit silti tehdä muutoksia profiilisi muihin perustietoihin. Tämä sisältää Threads-kuvauksen, linkit ja mahdollisuuden tehdä Threads-profiilistasi yksityinen tai julkinen. Voit tehdä nämä muutokset Noudattamalla alla lueteltuja vaiheita:

  • Sinun täytyy napauttaa Threads-sovelluksessa profiilikuvaketta ennen kuin napautat Muokkaa profiilia.
  • Täällä voit muuttaa profiiliasi ja lisätä linkkejä profiiliisi