Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ketä kutsutaan Bitcoin-maksimalistiksi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ketä kutsutaan Bitcoin-maksimalistiksi?

Jos olet digitaalisessa valuuttatilassa, olet luultavasti kuullut nimen Bitcoin Maximalist. Maximalistit uskovat radikaalisti vain Bitcoiniin ja ajattelevat, että ainoa jäljellä oleva kryptovaluutta tulevaisuudessa on Bitcoin ja muut digitaaliset valuutat katoavat. He sanovat, että kaikki yhteiskunta tarvitsee on Bitcoinissa. Seuraa meitä tämän artikkelin loppuun saadaksesi tietää heidän tarkan mielipiteensä ja tutkia heidän mielipiteensä syitä sekä Bitcoinin kohtaamia esteitä ja ongelmia.

Mikä on digitaalinen valuutta Bitcoin?

(Bitcoin) Bitcoin on virtuaalinen valuutta, joka saavutti suosiota ja vaurautta, kun sen hinta saavutti 13 000 dollaria vuoden 2018 alussa. Tämä digitaalinen valuutta oli yhdistelmä luovuutta, oikeudellisten esteiden ylittämistä ja välittäjien eliminoimista erilaisissa rahoitus- ja pankkiasioissa, mikä mahdollisti rahansiirrot kansainvälisellä tasolla. Siksi hän herätti paljon huomiota lyhyen ilmestymisajan aikana.

“Bitcoinin” jälkeen syntyi monia kryptovaluuttoja, joilla oli samanlaiset ominaisuudet. Kryptovaluutoilla on upeita Ominaisuuksia ja ominaisuuksia, minkä vuoksi niistä on tullut niin suosittuja viimeisen vuosikymmenen aikana.

Kryptovaluutat toimivat suurten verkostojen yhteydessä, joita kutsutaan “lohkoketjuiksi”. Tällä verkossa on monia käyttäjiä, eikä sen tietoja ole mahdollista käyttää ja kerätä.

“Skaala”, “suuri määrä käyttäjiä”, “ei mahdollisuutta verkkopetoksiin ja petoksiin” ja “verkkovalvonnan puute” tekevät siitä ilmaisen ja tehokkaan ympäristön viestintätoiminnalle eri aloilla.

Tarkemmin sanottuna “Bitcoin” toimii kiinalaisen lohkoketjun hajautetun verkon yhteydessä.

Bitcoinin määritelmä

Bitcoin ja muut kryptovaluutat ovat tietokonesalasanoja, joilla on rahallista arvoa. Tehokkaat tietokoneet luovat näitä kryptovaluuttoja suurella virrankulutuksella. Kryptovaluuttoja kutsutaan myös “digitaalisiksi valuutoiksi”.

Nämä valuutat ovat digitaalisen valuutan muoto, joka on luotu monimutkaisten matemaattisten laskelmien avulla. Saatat ihmetellä, mitä “crypto” tarkoittaa sanassa kryptovaluutta ja mistä se tulee? Sana on johdettu sanasta “salaus”.

Kryptografia on prosessi, joka suojaa uusien kolikoiden luomista.

Tärkeintä digitaalisissa valuutoissa on keskitetyn valvonnan puute. Yksinkertaisesti sanottuna mikään hallitus, laitos tai yhteisö ei valvo näitä valuuttoja ja toimii täysin ilmaisessa, sensuroimattomassa ja esteettömässä verkossa.

Useat hallitukset eivät vieläkään tiedä, kuinka vastata digitaalisiin valuuttoihin.

Jotkut yrittävät rajoittaa sen vaikutusta kieltämällä sen, kun taas toiset yrittävät ymmärtää sitä paremmin ja saada siitä kaiken irti tunnistamalla sen ominaisuudet ja ominaisuudet.

Lyhyt matka Bitcoinin historiaan

Bitcoin on ensimmäinen digitaalinen valuutta. Kukaan ei tiedä kuka sen teki. Tämä ei tietenkään ole mitään uutta, sillä useimmat digitaaliset valuutat tuotetaan hiljaa.

Bitcoinin luojan sanotaan olevan mies nimeltä “Satoshi Nakomoto”. “Ei ole selvää, onko Satoshi Nakomoto henkilö vai ryhmä ihmisiä tällä nimellä, joka loi “Bitcoinin”.

Kryptovaluuttojen syntymän jälkeen Satoshi Nakomotosta ei ollut uutisia. Joskus myös muita kryptovaluuttoja, kuten “Lightcoin Ethereum”, esitellään maailmalle.

Yksi Bitcoinin tärkeimmistä eduista on, että se voidaan tallentaa offline-tilaan tietylle laitteistolle. Tätä kutsutaan “kylmävarastoksi”. Kylmäsäilytyksestä huolimatta varastettujen kryptovaluuttojen mahdollisuus on pienentynyt nollaan.

Kylmäsäilytys on “kuumavaraston” vastakohta. Kuuma Tallennustila on tallennustyyppi, joka tallentaa tietoja Internetiin, mikä johtaa varkauksiin.

Mikä on Bitcoin Maximalist?

Bitcoin-maksimalistit uskovat, että Bitcoin, maailman suosituin digitaalinen valuutta, on ainoa digitaalinen omaisuus, jota tarvitaan tulevaisuudessa. Maximalistit uskovat, että muut digitaaliset valuutat ovat huonompia kuin Bitcoin. Maximalistit uskovat, että muut digitaaliset valuutat eivät vastaa Bitcoinin vuonna 2009 luoneen Satoshi Nakamoton toiveita.

Toisin kuin valtion liikkeeseen laskemat valuutat, niin kutsutut fiat-valuutat, joita hallinnoi keskusviranomainen, Bitcoin on hajautettu. Sen lohkoketju on julkinen hajautettu pääkirja (DLT); Tapahtumat jaetaan osallistujien kanssa ja ne ovat läpinäkyviä.

Maximalistinen Bitcoin-filosofia

Vaikka Bitcoin ei ehkä ollut ensimmäinen yritys luoda hajautettu digitaalinen valuutta, se oli epäilemättä tähän mennessä menestynein. Bitcoin-maksimalistit uskovat, että Bitcoin-verkosto tarjoaa kaiken, mitä sijoittajat haluavat digitaalisesta valuutasta.

Ethereumin kehittäjä Vitalik Butrin kommentoi Maximalistista Bitcoinin ideaa vuonna 2014. Butrin kuvaili edelleen maksimalistien näkemyksiä:

Heidän ideansa (maksimalistit) on, että useiden kilpailevien digitaalisten valuuttojen ympäristö ei ole toivottavaa ja toisen kryptovaluutan perustaminen on väärin.

Syitä olla Bitcoin Maximalist

Maximalistit ovat äänekäs ryhmä Bitcoinin kannattajia, jotka pitävät Bitcoinia muita digitaalisia valuuttoja parempina. Alla on joitain syitä, miksi maksimalistit uskovat Bitcoinin poistavan käytöstä kaikki muut kryptovaluutat.

Bitcoin-verkko

Monet Bitcoin-maksimalistit kannattavat nykyään ajatusta, että digitaalisen valuutan menestys riippuu taustalla olevasta lohkoketjuverkostosta. Koska Bitcoin-infrastruktuuriverkko on niin vahva ja toinen digitaalinen valuutta voi valita kunkin digitaalisen valuutan ominaisuudet, digitaalinen valuuttaverkko itsessään on tärkein tekijä digitaalisten valuuttojen erottamisessa.

Maksimalistit voivat vedota Bitcoinin määräävään asemaan ja markkina-arvoon perustuvaan Bitcoinin välimuistiin todisteena väitteelleen.

Bitcoin Cashilla ja Bitcoin Goldilla on rajoitetut ominaisuudet verrattuna moniin uusiin penniin. Nämä kolikot ovat kuitenkin arvokkaampia, koska ne ovat yhteydessä Bitcoin-verkkoon. Omaisuuden koko, tietokannan koko ja historia erottavat Bitcoin-verkon muista lohkoketjuista.

Bitcoin on osoittanut itsensä.

Toinen argumentti Bitcoinin maksimalistiselle näkemykselle on se, että uudet digitaaliset valuutat kohtaavat suuria esteitä sijoittajien luottamukselle. Vaikka digitaalisten valuuttojen suosio on kasvanut eksponentiaalisesti, monet suuret rahoituslaitokset ja yksityissijoittajat luottavat edelleen yksinomaan Bitcoiniin.

Bitcoin-kaupankäynnin vaikutus Altcoineihin

Lopullinen argumentti maksimalistisen filosofian puolesta koskee Bitcoinin hintojen suurta vaikutusta muihin digitaalisiin valuuttoihin. Koska Bitcoinin hinta vaikuttaa suuresti altcoinien hintaan maailmanlaajuisesti, altcoineihin sijoittaminen ei välttämättä ole hyvä tapa monipuolistaa digitaalisen valuutan omaisuutta.

Tämä argumentti päättelee sitten, että sijoittajien tulisi sijoittaa parhaisiin omaisuuseriin, kuten Bitcoiniin. Sen sijaan, että vaarantaisivat rahansa sijoittamalla kryptovaluuttoihin tai muihin rahakkeisiin. Lisäksi Bitcoinin hinnan nousu ei aina nosta altcoinien hintoja, ja maksimalistit saattavat väittää, että tämä johtuu altcoinien heikosta laadusta.

Bitcoin Maximalist huolet

Jos Bitcoinista tulee markkinoiden ainoa digitaalinen valuutta, sen on voitettava ongelmansa. Monet altcoinit ja myöhemmät muutokset blockchain-verkkoihin johtuvat Bitcoin-verkon ja sen digitaalisen valuutan rajoituksista. Bitcoinin haasteisiin ja rajoituksiin kuuluvat seuraavat:

Skaalautuvuus

Kryptovaluutat, kuten Bitcoin, käyttävät Proof of Work (PoW) -prosessia lohkoketjunsa tapahtumien tarkistamiseen. Tapahtumien tarkistamisesta ja niiden oikeellisuuden varmistamisesta vastaavia kutsutaan kaivosmiehiksi. Kaivostyöntekijät toimivat verkon vahvistajina varmistamalla liiketoimien laillisuuden ja auttamalla estämään petoksia.

Kun lohkoketjuun lisätään uusia tapahtumia, tapahtumien kopiot lähetetään kaikille solmuille (solmuille), jotka ovat verkon osallistujia ja tietokoneita. Bitcoinin suosion kasvaessa myös transaktiot lisääntyvät. Jos tarkastellaan lohkoketjuverkkoa jaettuna tietokantana, mitä enemmän dataa lisätään, sitä enemmän järjestelmä tulee osallisiksi ja sitä suurempi on latenssi.

Kaupankäynnin vaihtelut

Toinen haaste Bitcoinille tulla laajasti käytetyksi maksutavaksi on, että tämän digitaalisen valuutan hinta vaihtelee suuresti. Kun hinnat vaihtelevat liikaa, yritysten ja yksityishenkilöiden on vaikea käyttää kryptovaluuttoja päivittäisten liiketoimien vaihtovälineenä.

Bitcoinin maksimalisti

Älykkäät sopimukset

Alkuvuosina Bitcoin-sovellukset olivat rajallisia, eivätkä ne tarjonneet mekanismeja älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten rakentamiseen. Älykäs sopimus on itse toteutuva sopimus, joka sisältää ohjelmoidun ostaja-myyjäsopimuksen ehdot.

Loppuhuomautukset

Kuten tässä artikkelissa selitetään, Bitcoin-maksimalistit väittävät. Että jokainen Bitcoin-lohkoketjun ongelma on ratkaistavissa ja sitä kehitetään parhaillaan. Se, että hallitukset, yritykset. Ja sijoittajat, jotka päättävät estää Bitcoinin monien muiden vaihtoehtojen sijaan, päättävät todennäköisesti voittaako Bitcoin-maksimalistit lopulta. Muihin verkkoihin ja kryptovaluuttoihin tehdyt investoinnit huomioon ottaen näyttää kuitenkin siltä, ​​että digitaalisia valuuttoja tulee lähivuosina paljon ja yhteiskunta on osoittanut kiinnostusta myös muihin digitaalisiin valuuttoihin.