Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kolme parasta Lightroom-esiasetusten lataussivustoa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: 3 suosituinta Lightroom-esiasetusten lataussivustoa

Jos haluat lyhentää tylsää kuvankäsittelytyötäsi, sinun on tunnettava termi “Esiasetukset”. Ne auttavat sinua nopeuttamaan erämuokkausta valmistamalla tehosteita varten malleja, joita voidaan käyttää uudelleen muissa erissä. Esiasetusten avulla voit asettaa työllesi yhteisen teeman. Voit myös jakaa esiasetukset ystäviesi tai työtovereiden kanssa.

Voit ladata esiasetuksia ja asettaa liukusäätimiä Adobe Lightroomissa tietyksi yhdistelmäksi, jota voidaan käyttää uudelleen toisessa projektissa, mikä säästää aikaa ja energiaa.

Tässä artikkelissa esittelemme kolme parasta esiasetettua Lightroom-verkkosivustoa, joita voit harkita kuvien tai videoiden erämuokkaukseen Adobe Lightroomissa.

Presetpro on laaja kirjasto, jossa on 1200 esiasetusta ja 1200 profiilia, jotka ovat Saatavilla eri kokoelmissa. Selattavia nippuja ovat esimerkiksi Landscape Bundle, Portrait Bundle, Film Emulation, Creative Flow, Moody, Lifestyle ja Film Collections. Heidän koko verkkosivustonsa on omistettu auttamaan valokuvaajia ja videoiden tekijöitä editointimaailmassa erilaisilla esiasetetuilla malleilla. Presetpro on luonut opetusvideoita erittäin puhtaalla käyttöliittymällä, jonka avulla voit tarkistaa kokoelmat helposti ennen ostamista.

Presetpro käsittelee myös esiasetukset Adobe Photoshopille ja Lightroomille ja tarjoaa LUT:t tai hakutaulukot kaikille luokille. Heidän profiililuokat, kuten NEO-filmiemulaatiokokoelma, sisältää 100 esiasetusta ja Capture One sisältää 980 esiasetusta. Tämä on vasta alkua, koodilla SAVE30 he tarjoavat 30 % alennuksen ja saat 10 ilmaista näytettä The Creative Flow’sta tilaaessasi. Tilausperusteista kuukausi- tai vuosimaksua ei makseta. Voit tehdä ostoksia, lisätä minkä tahansa valitsemasi Lightroom-esiasetuksen ostoskoriin ja ostaa sen välittömästi, nopeasti ja Vaivattomasti sen suhteen, miltä työsi näyttää esiasetusten käyttöönoton jälkeen.

Envato Elements on valtava kirjasto, joka tarjoaa opetusohjelmia suunnittelusta ja kuvituksesta, koodista, valokuvauksesta ja videosta sekä yritys- ja web-suunnittelusta. Ne tarjoavat Lightroom-lisäosia, joiden avulla voit värittää dioja toiminto- ja esiasetusluokissa, tasotyylien, palettien ja siveltimien mukaan. Envato Elements tukee sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia kategorioidensa kanssa. Näitä sovelluksia ovat Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Illustrator, Figma, Sketch ja Procreate.

Ne tarjoavat yli 11 miljoonaa luovaa sisältöä seitsemän päivän ilmaisella kokeilujaksolla. Envato tarjoaa arkistovideoita, joissa on useita videomalleja, rojaltivapaata musiikkia, grafiikkaa, graafisia malleja, äänitehosteita, fontteja ja esitysmalleja sekä lukuisia muita vaihtoehtoja.

Alun perin kohtuuhintaisten arkistovideoiden myyntialustana lanseerattu Storyblocks on kehittynyt arkistokuvien, videoiden, äänen, musiikin, äänitehosteiden, kuvien, vektoreiden ja muiden rojaltivapaiden aineistojen toimittajaksi. He tarjoavat myös videoeditorin tilaussuunnitelmiensa kanssa. He myyvät valtavasta kirjastostaan 145 esiasetusta video- ja tekstianimaatiomuodoissa. Niissä on erilaisia ​​videon esiasetuksia, mukaan lukien väri-, häiriö-, pomppimis-, tärinä-, pikseli-, tumma kauhu- ja muut videon esiasetukset.

Storyblocks ehdottaa myös ääntä, joka vastaa videon esiasetuksia. Esiasetuksesi auttavat sinua käsittelemään nopeasti projektin joukkomuokkausta luomalla animaatioita samanlaisista aiheista jokaiselle projektille.