Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kolme tapaa muuntaa Internet WiFiksi SIM-kortilla. Kuinka muuttaa Internet WiFiksi SIM-kortilla?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kolme tapaa muuntaa Internet WiFi-verkkoon SIM-kortin avulla. Kuinka muuttaa Internet WiFiksi SIM-kortilla?

Useimmat käyttäjät ihmettelevät, kuinka mobiili-internet muunnetaan WiFi-internetiksi, jotta muut laitteet voivat käyttää sitä. Nopea internetyhteys nopeuttaa prosessia merkittävästi. Tässä artikkelissa opit eri tavoista muuntaa mobiili-Internetin WiFiksi.

Internet SIM-kortti WiFi Internetin kotelossa

Suurin osa ihmisten käsissä olevista SIM-korteista tukee 4G- tai 4,5G-internetiä, ja jotkut operaattorit tarjoavat myös lähellä yllämainitun Internetin nopeuksia, vaikka joissain tapauksissa huomaat sivuja avattaessa tai tiedostoja ladattaessa. 4G näkyy ylhäällä. näytöstä on uutinen. Se ei ole nopea ja joissain tapauksissa nopeus ei yletä useisiin satoihin kilotavuihin. Hamrah-e-Avalin ja Irancellin kaltaisilla operaattoreilla on kuitenkin hyvä verkkopeitto ja ne tarjoavat yleensä suuria internetnopeuksia. Tämä on saanut jotkut Internetin käyttäjät vaihtamaan lankapuhelimet.

Muunna Internet WiFiksi SIM-kortilla luomalla se Hotspot Langaton Internet-yhteys

Yksi helpoimmista tavoista levittää puhelimen internetiä muihin älylaitteisiin on ottaa käyttöön puhelimen hotspot-ominaisuus. Tässä menetelmässä puhelin näyttää reitittimeltä ja Internet lähettää puhelimen muihin puhelimen kattamiin laitteisiin. Yllä oleva prosessi on yksinkertaisin käyttäjän käytettävissä oleva ratkaisu saada Internet puhelimeen.

Sinun tarvitsee vain ottaa puhelimen mobiilihotspot-ominaisuus käyttöön. Jos aktivoit yllä olevan osan, älypuhelin antaa sinulle verkon nimen ja salasanan. Näiden tietojen syöttäminen verkkoavainten tai kannettavan tietokoneen asetuksiin muodostaa puhelimen Internet-yhteyden.

Yllä olevan ominaisuuden etuna on, että voit sijoittaa puhelimen paikkaan, jossa vastaanotetaan paras signaali. Mitä korkeammalla puhelin on lähellä ikkunoita, sitä paremmin se vastaanottaa torneista tulevat viestintäsignaalit ja tarjoaa nopean internetyhteyden.

Tällä menetelmällä on kuitenkin kaksi suurta haittaa; Ensinnäkin puhelin ylikuumenee, mikä on vakava ongelma kuumalla kesäkaudella, ja toiseksi puhelimen akku tyhjenee nopeasti. Tästä syystä on parempi olla käyttämättä yllä olevaa menetelmää pääpuhelimessasi ja käyttää halpaa puhelinta.

Toinen ratkaisu on muuntaa SIM-kortin internet WiFi-yhteyteen MiFi-dongien kautta.

Toinen menetelmä, joka toimii paremmin ja ei aiheuta ongelmia Puhelimellesi, perustuu MiFi-sovittimiin. MiFi-sovittimet ovat kannettavia laitteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin flash-asemat, joiden avulla voit liittää siihen SIM-kortin ja muuntaa SIM-kortin internetin WiFi-internetiksi. Näistä dongleista käytetään nimitystä MiFi ja joissain tapauksissa myös Mobile WiFi. Nämä donglit on jaettu kahteen pääryhmään.

Ensimmäinen ryhmä tukee vain tiettyjen operaattoreiden SIM-kortteja ja Internetiä. Toinen ryhmä ei rajoitu tiettyihin operaattoreihin, ja sitä voivat käyttää eri operaattorit. Kun ostat yllä olevia dongleja, sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin:

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, on tukiominaisuus. Tarkista ensin, tukevatko eri operaattorit ostettavaa donglia. Tässä tapauksessa olet rajoitettu tiettyyn operaattoriin.

Useimmat Maifa-dongit eivät vaadi konfigurointia ja erityisohjelmiston asennusta. Jos haluat muuttaa Internetin WiFi-verkoksi, sinun on liitettävä SIM-kortti dongliin.

Varmista ostaessasi, että dongle tukee 4G LTE Internetiä. Joillakin rajoitetun liikkuvuuden 3G-dongeilla on nopeusrajoitukset, ja ne ovat halvempia kuin 4G LTE -mallit.

Jotkut näistä dongleista käyttävät erityisiä mobiilisovelluksia, jotka tarjoavat käyttäjälle Sovelluksen tiedot. Epäilemättä omistettuja ohjelmistoja tukevien donglien ostaminen on parempi vaihtoehto kuin esimerkit, jotka tulevat ilman patentoitua ohjelmistoa.

Kolmas vaihtoehto on käyttää modeemiportteja 3G/4G-tuella

Jotkut markkinoilla olevat reititinmodeemit on varustettu USB-porteilla 3G/4G-tuella. Jotkut markkinoilla olevista SIM-kortin Internet-USB-dongleista eivät voi muuntaa SIM-korttia suoraan WiFi-muotoon, koska ne lähettävät Internetiä vain USB-portin kautta kytkettyyn laitteeseen.

Ratkaise tämä ongelma: Jos reitittimen modeemi tukee USB 3g/4G-yhteyttä ja yhdistää USB-donglen modeemiin, Internet-modeemi muuntaa SIM-kortin WiFi-verkkoon. Tässä tapauksessa kaikki älylaitteet voivat vastaanottaa SIM-korttiverkkoa.

Kun yhdistät donglen modeemiin, sinun tarvitsee vain mennä reitittimen asetuksiin ja “3G/4G-asetukset” -osioon ja määrittää SIM-kortin Internet-parametrit.

Kuten näet, on olemassa tehokkaita tapoja siirtää Internetiä SIM-kortilta muihin laitteisiin. Dongle-pohjaiset ratkaisut toimivat epäilemättä älypuhelimia paremmin, koska ne saavat virtansa laitteesta, johon ne on kytketty. Toiseksi ne eivät johda puhelimen ja sen akun ennenaikaiseen vikaan.