Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Korjaus: Cyberpunk 2077:ssä tapahtui virhe

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Korjaus: Cyberpunk 2077:ssä tapahtui virhe

Kuva: Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 on toimintaroolipeli, joka sijoittuu dystopiseen tulevaisuuteen. Vaikka peli on ytimekäs ja monet nauttivat siitä, siinä on silti paljon puutteita.

Yksi yleisimmistä virheistä, joita pelaajat ovat ilmoittaneet Cyberpunk 2077:ssä, on tämä: Vioittuneen tai puuttuvan skriptitiedoston aiheuttama virhe on tapahtunut ja se pakotetaan nyt sulkeutumaan.

Tässä artikkelissa tutkimme virheen mahdollisia syitä ja tarjoamme joitain korjauksia, jotka auttavat sinua pääsemään uudelleen pelistä.

Mikä aiheuttaa Cyberpunk 2077:n epäonnistumisen?

Cyberpunk 2077:n epäonnistumiseen voi olla useita syitä. Tässä muutama niistä:

  • Ohjelmistovirhe: Kuten kaikissa monimutkaisissa videopeleissä, myös Cyberpunk 2077:ssä voi olla tiettyjä ohjelmistovirheitä tai häiriöitä, jotka voivat johtaa virheisiin.
  • Vanhentunut peliversio: Pelin vanhentuneen version käyttäminen voi joskus aiheuttaa yhteensopivuusongelmia, jotka johtavat kaatumisiin tai muihin virheisiin.
  • Yhteensopimattomat näytönohjaimet: Vanhentuneet tai yhteensopimattomat näytönohjaimet voivat aiheuttaa kaatumisia ja virheitä Cyberpunk 2077:ssä.
  • Ylikuormitetut järjestelmäresurssit: Pelin käyttäminen korkeilla grafiikka-asetuksilla tai useiden resurssiintensiivisten sovellusten käyttäminen samanaikaisesti voi rasittaa järjestelmän resursseja ja aiheuttaa pelin kaatumisen.
  • Vioittuneet pelitiedostot: Jos pelitiedostot ovat vioittuneet, Cyberpunk 2077:ssä saattaa esiintyä virheitä.

Kuinka korjaan Nemesis-virheen 6002?

Cyberpunk 2077:ssä tapahtui virhe: Mahdollisia korjauksia

Nyt kun ymmärrämme virheen mahdolliset syyt, on aika siirtyä korjauksiin.

Käynnistä käynnistysohjelma ja tietokone uudelleen

Yleensä käynnistysohjelman uudelleen käynnistäminen, oli se sitten Steam tai jokin muu käynnistysohjelma, ratkaisee ongelman. Sulje vain pelin käynnistysohjelma ja käynnistä se uudelleen. Todennäköisesti ongelma ratkeaa. Voit myös käynnistää tietokoneen uudelleen.

Päivitä pelisi ja näytönohjaimesi ajurit

Vanhentuneet peliversiot tai yhteensopimattomat näytönohjaimet voivat usein aiheuttaa virheitä Cyberpunk 2077:ssä. Varmista, että olet asentanut pelin uusimmat päivitykset ja näytönohjaimesi. Tarkista CD Projekt Redin viralliselta verkkosivustolta tai pelialustaltasi Saatavilla olevat korjaustiedostot tai päivitykset.

Tarkista ja korjaa pelitiedostot

Pelitiedostojen vahvistuksen avulla asiakas voi skannata ja tarkistaa tietokoneellasi olevat pelitiedostot. Jos tiedosto havaitaan vaurioituneeksi tai korruptoituneeksi, asiakas lataa tiedoston välittömästi ja korjaa näin virheen. Siksi pelitiedostojen Tarkistamisen pitäisi ehdottomasti olla korjausluettelossasi.

Tarkista pelitiedostot (Steamissa)

Vaihe 1: Siirry Steam-kirjastoosi, napsauta hiiren kakkospainikkeella Victoria 3:a ja valitse Ominaisuudet.

Vaihe 2: Suuntaa kohti Paikalliset tiedostot Tab.

Vaihe 3: Klikkaa Tarkista paikallisten tiedostojen eheys… ja anna Steamin tehdä asiansa.

Huomaa, että yllä olevat kuvakaappaukset ovat vain viitteellisiä.

Tarkista pelitiedostot (Epic Games Launcher)

Mene kirjasto ja etsi sitten Cyberpunk 2077. Napsauta nyt kolmen pisteen painiketta ja valitse Varmistaa.

Poista modit

Modifikaatioiden poistaminen voi myös auttaa torjumaan Cyberpunk 2077 -virheongelmaa. Jos haluat poistaa modit, siirry kohtaan Ohjelmat (x86) > Steam > Steamapps > Yleiset > Cyberpunk 2077 > Arkisto > PC > Mod.

Voit myös siirtää modit toiseen kansioon ja lisätä ne sitten yksitellen selvittääksesi tarkalleen, mikä niistä aiheutti virheen.

Cyberpunk 2077:n uudelleenasentaminen

Jos mikään muu ei auta, pelin uudelleenasentaminen on ainoa vaihtoehto. Ennen kuin asennat pelin uudelleen, varmista, että olet varmuuskopioinut tiedostosi. Tallennetut tiedostot sijaitsevat seuraavassa paikassa: %userprofile%\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077\

Muista myös poistaa pilvitallennusominaisuus käytöstä ennen Cyberpunk 2077:n asennuksen poistamista.

Kun olet poistanut asennuksen, asenna peli uudelleen. Pelin koosta johtuen se kestää jonkin aikaa. Joten ole kärsivällinen.

Kuinka korjaan FNIS-virheen 76?

Usein vastatut kysymykset (FAQ)

Sukellaan muutamaan tämän aiheen usein kysyttyyn kysymykseen:

Kuinka korjata Cyberpunk 2077 havaitsi virheen, joka johtuu vioittuneista tai puuttuvista arkistoista?

Voit päivittää näytönohjaimesi ajurit, tarkistaa pelitiedostot, poistaa ongelmalliset modit tai asentaa Cyberpunk 2077:n uudelleen korjataksesi virheen.

Kuinka korjata flatline-virhe Cyberpunk 2077:ssä?

Voit korjata Flatline-virheen Cyberpunk 2077:ssä poistamalla peittokuvat käytöstä, päivittämällä näytönohjaimen ohjaimen ja asentamalla pelin uudelleen.

Skyrim enginefixes.dll -virhe: pikakorjaus

Sisällysluettelo