Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Korjaus: Kmode-poikkeusta ei käsitellä Windows 11:ssä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Korjaus: Kmode-poikkeusta ei käsitellä Windows 11:ssä

Käsittelemätön Kmode-poikkeus Windows 11:ssä osoittaa, että ydintilan ohjelma loi poikkeusvirheen, jota käsittelijä ei havainnut.

Tämä tapahtuu yleensä, kun järjestelmäelementti, kuten laiteohjain, korvaa toisen elementin muistin.

Kun tämä virhe ilmenee, et ehkä voi käynnistää Windows 11:tä tai tietokone käynnistyy yleensä uudelleen äkillisesti. Lisäksi se vaikuttaa myös järjestelmän vakauteen ja suorituskykyyn.

Onneksi on olemassa muutamia tapoja korjata virhe. Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin tehokkaista menetelmistä korjata Kmode-poikkeus, jota ei käsitellä Windows 11:ssä.

Mikä aiheuttaa Windows 11:ssä käsitellyn Kmode-poikkeusvirheen?

Tässä on luettelo Kmode-poikkeuksen käsittelyvirheen todennäköisimmistä syistä Windows 11:ssä:

  • Viallinen tai vanhentunut laiteohjain: Jos laiteohjain on vioittunut, viallinen tai vanhentunut, tietokoneesi laitteistokomponentit eivät voi kommunikoida käyttöjärjestelmän kanssa. Olipa kyseessä näytönohjaimen ajurit tai verkkokortin ajurit, kaikki pienet virheet näissä ohjaimissa johtavat Kmode Exception Handled -virheeseen.
  • Viallinen RAM-moduuli: Toinen mahdollinen syy tähän virheeseen on viallinen RAM-moduuli, kiintolevyvirhe tai suorittimen ylikuumeneminen.
  • Ohjelmistoihin liittyvät ongelmat: Erilaiset ohjelmistoon liittyvät ongelmat, kuten virustartunnat, järjestelmätiedostojen vioittumiset tai rekisterivirheet, voivat aiheuttaa tämän virheen.

Miksi Windows 11:n C-asemassa on huutomerkki?

Kuinka korjata Kmode-poikkeus, jota ei käsitellä Windows 11 -virheessä?

Nyt kun ymmärrämme virheen syyt, siirrytään korjauksiin.

Poista nopea käynnistys käytöstä

Fast Startup on ominaisuus, joka nopeuttaa Windows 11:n käynnistystä tallentamalla jotkin järjestelmätiedot tiedostoon, kun sammutat tietokoneen. Tämä ominaisuus voi kuitenkin aiheuttaa myös tämän kaltaisia ​​ongelmia. Siksi tämän ominaisuuden poistaminen käytöstä voi auttaa korjaamaan monia virheitä.

Lue tämä artikkeli oppiaksesi, kuinka voit poistaa nopean käynnistyksen helposti käytöstä.

Päivitä ajurit

Jos tiedät, mikä ohjain aiheuttaa ongelman, voit siirtyä Laitehallintaan ja päivittää sen mahdollisimman pian. Useimmiten et kuitenkaan tiedä, mikä ohjain aiheuttaa virheen. Tässä tapauksessa voit päivittää yleisiä ohjaimia, kuten näytönohjaimen ajureita, verkkokortin ajureita, äänikortin ajureita, USB-ohjaimia, Bluetooth-ohjaimia, verkkokameran ajureita ja tulostinajureita.

Kaikki ajurit voidaan päivittää Laitehallinnan kautta. Tässä on esimerkki verkkoohjaimen päivittämisestä Windowsissa. Voit päivittää muita ohjaimia Noudattamalla samoja vaiheita.

Vaihe 1: Lehdistö Windows + X -painiketta ja napsauta Laitehallinta avattavassa valikossa.

Vaihe 2: Laajenna verkkosovitin kaksoisnapsauttamalla sitä Laitehallinnassa, napsauta Wi-Fi- tai Ethernet-sovitinta hiiren kakkospainikkeella ja napsauta sitten Päivitä ajurit vaihtoehto pudotusvalikosta.

Vaihe 3: Klikkaa Hae ohjaimia automaattisesti ja Windows löytää kaikki saatavilla olevat päivitykset ja asentaa ne.

Lue tämä artikkeli päivittääksesi Nvidia-näytönohjaimen ohjaimen.

Suorita SFC-skannaus

SFC-skannaus, joka tunnetaan myös nimellä System File Checker -skannaus, on sisäänrakennettu Windowsin apuohjelma, joka on suunniteltu tarkistamaan ja korjaamaan vioittuneet järjestelmätiedostot.

SFC-skannauksen Suorittaminen:

Vaihe 1: Paina Windows-näppäintä + X ja valitse sitten terminaali.

Vaihe 2: Tyyppi sfc /scannow tarkistaaksesi järjestelmäsi.

Vaihe 3: Jos SFC-skannaus löytää ongelmia, korjaa ne seuraavalla komennolla:

DISM /Online /Cleanup Image /RestoreHealth

Suorita Windows Memory Diagnostics

Voit suorittaa Windowsin muistidiagnostiikan tunnistaaksesi ja korjataksesi muistiin liittyviä ongelmia, jotka voivat aiheuttaa virheitä tai järjestelmän epävakautta.

Etsi Windows Memory Diagnostic tehtäväpalkin hakualueelta ja avaa se napsauttamalla ohjelmistoa. Näet kaksi vaihtoehtoa:

  • Käynnistä nyt uudelleen ja tarkista ongelmat: Tämän vaihtoehdon avulla voit suorittaa muistin diagnostiikkatyökalun välittömästi seuraavan järjestelmän käynnistyksen yhteydessä. Tallenna kaikki tallentamattomat työt ennen tämän vaihtoehdon valitsemista, koska tietokoneesi käynnistyy uudelleen.
  • Kun seuraavan kerran käynnistän tietokoneen, tarkista ongelmat: Tämän vaihtoehdon avulla voit ajastaa muistidiagnostiikan suoritettavaksi seuraavan järjestelmän käynnistyksen yhteydessä.

Kun olet suorittanut Windows Memory Diagnosticsin, tarkista, korjaako se Kmode-poikkeuksen, jota ei käsitellä Windows 11:ssä.

Suorita haittaohjelmien tarkistus

Voit ladata tietokoneellesi minkä tahansa tavallisen virustorjuntaohjelman ja suorittaa nopean tai yksityiskohtaisen tarkistuksen havaitaksesi haittaohjelmat. Tämä korjaa varmasti Kmode-poikkeuksen, jota ei käsitellä Windows 11:ssä.

Windows tarjoaa myös sisäänrakennetun virustentorjuntaohjelmiston. Kirjoita Windows Security tehtäväpalkin hakukenttään ja napsauta sitten ohjelmistoa. Valitse tästä Virusten ja uhkien suojaus ja suorita sitten täydellinen skannaus.

Suorita Check Disk

Check Disk (CHKDSK) on toinen sisäänrakennettu työkalu, joka tarkistaa kiintolevysi ja korjaa virheet tai vialliset sektorit. Tämä voi auttaa korjaamaan Kmode-poikkeuksen käsittelemättömän virheen Windows 11:ssä.

Tutustu yksityiskohtaiseen artikkeliimme Check Diskin suorittamisesta.

Korjaus: Irql_Not_Less_Or_Equal-virhe Windows 11:ssä

Päivitä Windows-käyttöjärjestelmä

Windows-käyttöjärjestelmän päivittäminen on ratkaisevan tärkeää useista syistä, mukaan lukien tietoturvaparannukset, virheenkorjaukset ja yhteensopivuus uusien ohjelmistojen ja laitteistojen kanssa.

Päivitä Windows siirtymällä osoitteeseen Asetukset > Windows Update > Tarkista päivitykset.

Palauta järjestelmäsi

Jos mikään yllä olevista menetelmistä ei auta, voit yrittää palauttaa järjestelmän aikaisempaan tilaan, jolloin se toimi hyvin. Tämä voi kumota muutokset, jotka ovat saattaneet aiheuttaa Kmode-poikkeuksen käsittelemättä jättämisen -virheen.

Paina Windows Key + R avataksesi Suorita-ruudun. Kirjoita tähän rstrui.exe avataksesi Järjestelmän palautus -ikkunan. Klikkaa Seuraava palautuspisteen valitsemiseksi.

Odota prosessin valmistumista.

Kuinka estää Kmode-poikkeuksen käsittely Windows 11 -virheessä?

Jotta Kmode-poikkeuksen käsittelemätön virhe ei toistu, pidä laiteajurit ajan tasalla ja vältä yhteensopimattomien tai vioittuneiden ohjaimien asentamista.

Sinun tulee myös säännöllisesti tarkistaa tietokoneesi virusten ja haittaohjelmien varalta ja käyttää luotettavaa rekisterinpuhdistajaa rekisterivirheiden korjaamiseen. Lisäksi sinun tulee huoltaa laitteistosi ja pitää ne puhtaina ja viileinä.

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua korjaamaan Kmode-poikkeuksen käsittelemättömän virheen Windows 11:ssä.

Kuinka paljon tallennustilaa Windows 11 vie?