Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Korjaus: Odottamaton virhe estää sinua kopioimasta tiedostoa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Korjaus: Odottamaton virhe estää sinua kopioimasta tiedostoa

Windows on suhteellisen käyttäjäystävällinen ja vakaa käyttöjärjestelmä, jota useimmat, elleivät kaikki, voivat käyttää ilman apua. Kuitenkin, kuten kaikissa muissakin ohjelmissa tai ohjelmistoissa maailmassa, siinä on puutteita ja se voi kohdata ongelmia ajoittain.

Tässä artikkelissa käsittelemme “Odottamaton virhe estää sinua kopioimasta tiedostoa” -ongelmaa Windowsissa, sen syitä ja sitä, mitä voit tehdä ongelman Korjaamiseksi.

Ongelma johtuu yleensä siitä, että Windows ei pysty kunnolla tunnistamaan salasanalla suojattua ZIP-arkistoa ja yrittää silti purkaa sitä. Tämä voi vioittaa arkiston tiedostoja tai johtaa epätäydellisiin purkamiseen, mikä puolestaan ​​​​johtaa tähän virheeseen.

Muita mahdollisia syitä ovat:

 • Epätäydellinen tai vioittunut arkiston lataus.
 • Puuttuvat tai vioittuneet tiedostot.
 • Vanhentunut Windows-asennus.

Lue myös: Kuinka korjata virhe 0x80010135, polku liian pitkä?

Tässä on viisi korjausta, joita voit kokeilla.

Käynnistä tietokoneesi uudelleen

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä tällaisissa tilanteissa, on käynnistää tietokoneesi uudelleen. Tietokoneen uudelleenkäynnistys voi korjata useita näennäisesti satunnaisia ​​​​ongelmia, jotka ilmenevät ilman selitystä.

Käytä kolmannen osapuolen purkutyökalua

Ongelma voi johtua myös Windowsin oletuspakkausohjelman ongelmista. Kolmannen osapuolen purkutyökalu, kuten WinRAR, voi auttaa ratkaisemaan ongelman, koska se on usein parempi lukemaan ja purkamaan pakatut arkistot oikein.

Tarkista tiedostomuoto

Tarkista myös, tukeeko Windows pakatun arkiston tiedostomuotoa vai ei. Useita tiedostomuotoja, kuten gzip tai tar, ei tueta oletuksena Windowsissa, ja ne vaativat kolmannen osapuolen purkutyökalun.

Tarkista, että asianmukaiset tiedostooikeudet ovat olemassa

Ongelman ratkaiseminen voi auttaa varmistamalla, että sinulla on oikeat oikeudet käyttää ja lukea kohdetiedostoa. Toimi näin.

Vaihe 1: Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse tiedosto tai kansio, jonka haluat poistaa Ominaisuudet.

Vaihe 2: Alla Turvallisuus välilehti, napsauta Progressiivinen.

Kuinka korjata Kuinka korjata

Vaihe 3: Klikkaa Muuttaa virran edessä Omistaja.

Kuinka korjata Kuinka korjata

Vaihe 4: Anna sen tilin käyttäjätunnus, josta haluat tehdä tiedoston/kansion omistajan. Käytä sitä Tarkista nimet Napsauta painiketta varmistaaksesi, että käytät oikeaa käyttäjätunnusta. Klikkaus OK kun valmis.

Kuinka korjata Kuinka korjata

Vaihe 5: Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet tiedostoon. Jos ei, käytä sitä Muokata… Napsauta painiketta muuttaaksesi näitä käyttöoikeuksia.

Kuinka korjata Kuinka korjata

Yritä kopioida tiedosto tai kansio uudelleen. Virhe pitäisi sitten korjata.

Lue myös: Kuinka korjata Blender-virhe kirjoitettaessa laattoja tiedostoon?

Suorita Check Disk -apuohjelma

Virhe voi hyvinkin olla merkki siitä, että käynnistysasemasi ei toimi kunnolla. Yritä suorittaa Levyn tarkistus -apuohjelma varmistaaksesi, että tallennusasemasi ovat todella toimivia.

Tässä on yksityiskohtainen oppaamme Levyn tarkistus -apuohjelman suorittamisesta.

Suorita SFC-skannaus

Vioittuneet tiedostot ovat tärkein syy siihen, miksi tietokoneesi saattaa käyttäytyä oudosti. Näin pääset niistä eroon ja Mahdollisesti ratkaiset ongelmasi.

Vaihe 1: Lehdistö Windows-näppäin + S avataksesi Cortana/Hakukentän ja etsiäksesi PowerShell. Avaa Windows Powershell hakutuloksista.

Mikä on Waasmedic Agent? 6 korkean suorittimen käytön virheenkorjauksiaMikä on Waasmedic Agent? 6 korkean suorittimen käytön virheenkorjauksia

Vaihe 2: Tyyppi sfc /scannow tarkistaaksesi järjestelmäsi ongelmien varalta.

Windows 10:n Käynnistä-valikko ei avaudu: 6 korjausta | Rehellinen. TekniikkaWindows 10:n Käynnistä-valikko ei avaudu: 6 korjausta | Rehellinen. Tekniikka

Vaihe 3: Jos SFC-skannaus löytää ongelmia, korjaa ne seuraavalla komennolla.

DISM /Online /Cleanup Image /RestoreHealth

Windows 10:n Käynnistä-valikko ei avaudu: 6 korjausta | Rehellinen. TekniikkaWindows 10:n Käynnistä-valikko ei avaudu: 6 korjausta | Rehellinen. Tekniikka

Käynnistä tietokone uudelleen ja virheen pitäisi korjata. Jos tämä ei auta, voit käyttää tätä opasta suorittaaksesi DISM-skannauksen ja korjataksesi kaikki muut virheet.

Lue myös:

Etsi haittaohjelmia

Ongelma voi johtua myös haittaohjelmatartunnoista. Suorita virustentorjunta tai haittaohjelmien tarkistus valitsemallasi suojausohjelmalla nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelman. Näin voit suorittaa täyden tarkistuksen tietokoneellasi Windowsin suojauksen avulla.

Vaihe 1: Paina Windows-näppäintä ja etsi Windowsin suojaus. Napsauta asianmukaista hakutulosta.

Mikä on Gstatic? PikaopasMikä on Gstatic? Pikaopas

Vaihe 2: Klikkaus Virusten ja uhkien suojaus.

Mikä on Gstatic? PikaopasMikä on Gstatic? Pikaopas

Vaihe 3: Klikkaus Skannausasetukset.

Mikä on Gstatic? PikaopasMikä on Gstatic? Pikaopas

Vaihe 4: Valita Täydellinen haku ja napsauta Skannaa nyt aloittaaksesi tietokoneesi tarkistamisen haittaohjelmien varalta.

Mikä on Gstatic? PikaopasMikä on Gstatic? Pikaopas

Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä uudelleen.

Lue myös: Windows Error 0x0 0x0: 6 Korjaukset