Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Korjaus: Palvelin hylkäsi yhden vastaanottajan osoitteista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Korjaus: Palvelin hylkäsi yhden vastaanottajan osoitteista

Jos käytät iPhonea, olet saattanut nähdä turhauttavan virheilmoituksen yrittäessäsi lähettää sähköpostia laitteestasi. Virheilmoitus sanoo: “Postia ei voi lähettää. Palvelin hylkäsi yhden vastaanottajan osoitteista. Viesti on sijoitettu Lähtevät-kansioosi.”

Tämä virhesanoma tarkoittaa, että iPhonesi ei voinut toimittaa sähköpostia aiotulle vastaanottajalle, koska sähköpostipalvelin hylkäsi heidän sähköpostiosoitteensa.

Tässä artikkelissa tutkimme syitä, miksi näet tämän virheilmoituksen, ja tarjoamme myös joitain korjauksia, joiden avulla pääset takaisin normaaliin toimintaan nopeasti.

Palvelin hylkäsi yhden vastaanottajan osoitteista: Mahdolliset syyt

Ennen kuin siirrymme korjauksiin, on ensin ymmärrettävä mahdolliset syyt siihen, että palvelin hylkää vastaanottajan osoiteongelman.

Tässä on joitain yleisimmistä:

 • Vastaanottajan sähköpostiosoite on virheellinen tai kirjoitettu väärin: Saattaa käydä niin, että annoit henkilön sähköpostiosoitteen väärin tai kirjoitit osoitteen väärin. Tämä tapahtuu useammin kuin luulet, varsinkin numeroita sisältävien sähköpostiosoitteiden kohdalla.
 • Vastaanottajan sähköpostiosoite ei ole enää voimassa tai aktiivinen: Milloin viimeksi otit yhteyttä vastaanottajaan? Saattaa käydä niin, että Vastaanottaja on siirtynyt uuteen sähköpostiosoitteeseen ja nykyinen sähköpostiosoite ei ole aktiivinen.
 • Vastaanottajan sähköpostipalvelin ei toimi tai ei ole käytettävissä: Sähköpostien lähettäminen tai vastaanottaminen vaatii toimivan Internet-yhteyden ja sujuvan sähköpostipalvelimen. Jos jokin näistä palveluista on epävakaa tai ei toimi, saatat kohdata ongelmia sähköpostin lähettämisessä tai vastaanottamisessa.
 • Vastaanottajan sähköpostipalvelin on estänyt sähköpostiosoitteesi tai verkkotunnuksesi: Jos sähköpostiosoitteesi on luokiteltu roskapostiksi tai roskapostiksi, vastaanottajan sähköpostipalvelin todennäköisesti estää sähköpostiosoitteesi.
 • iPhonessasi on virheelliset tai vanhentuneet sähköpostipalvelimen asetukset: Tämä on yksi tärkeimmistä syistä “Palvelin hylkäsi yhden vastaanottajan osoitteista” -ongelman.

Kuinka voin poistaa tilauksia iPhonessa?

Palvelin hylkäsi yhden vastaanottajan osoitteista: Mahdollisia ratkaisuja

Nyt kun ymmärrämme “Palvelin hylkäsi yhden vastaanottajan osoitteista” -ongelman mahdolliset syyt, siirrytään vianetsintään:

Tarkista Internet-yhteytesi

Varmista, että sinulla ei ole verkkoongelmia. Tätä varten sinun on ensin huolehdittava tietyistä asioista:

 • Varmista ensin, ettei alueellasi ole Internet-katkoksia. Voit saada tiedot Internet-palveluntarjoajaltasi tai vierailla heidän verkkosivustollaan.
 • Jos vikaa ei ole, on aika tarkistaa laitteisto varmistaaksesi, että se ei ole vaurioitunut. Tarkista kaikki Internet-yhteyteen kytketyt laitteet. Tämä sisältää, mutta ei rajoittuen, reitittimesi, modeemi, virtajohto ja päävirtalähde. Varmista, että kaikki laitteistot ovat ehjät ja toimivat oikein. Jos huomaat vaurioita, vaihda se mahdollisimman pian.
 • Jos laitteisto on kunnossa, on aika tarkistaa liitännät. Varmista, että kaapelit on kiinnitetty kunnolla oikeisiin liittimiin.
 • Joskus WLAN-verkon ja vastaanottavan laitteen välinen etäisyys on liian suuri. Varmista, että etäisyys on pienempi. Tai voit yhdistää Internetin suoraan tietokoneeseesi, koska se tarjoaa vakaamman nopeuden kuin WiFi.
 • Poista myös muut elektroniset laitteet, jotka voivat häiritä Wi-Fi-signaaleja. Aseta WLAN korotetulle alustalle, jotta laitteet vastaanottavat signaalit saumattomasti.
 • Jos verkkoosi on kytketty useita laitteita, poista ne ennen Internet-pelien pelaamista, koska laitteet jakavat suunnitelman rajoitetun kaistanleveyden. Voit myös harkita nykyisen Internet-liittymäsi päivittämistä.

Tarkista vastaanottajan sähköpostiosoite

Varmista myös, että vastaanottajan sähköpostiosoite on oikea ja kelvollinen. Voit tarkistaa yhteystietoluettelosi tai lähettää testisähköpostin toisesta laitteesta tai tilistä. Jos sähköposti tulee takaisin tai sitä ei voida toimittaa, ongelma on vastaanottajan sähköpostiosoitteessa, ei iPhonessasi.

Tämä vaihe voi ratkaista helposti “Palvelin hylkäsi yhden vastaanottajan osoitteista” -ongelman.

Tarkista lähtevän postin palvelimen asetukset

Yksi tämän virheen yleisimmistä syistä on iPhonen virheelliset tai vanhentuneet sähköpostipalvelimen asetukset. Näitä voivat olla väärä postipalvelimen nimi, SMTP-palvelinta ei ole kytketty päälle, SSL-todennus ei ole käytössä ja virheelliset SMTP-portit.

Voit tarkistaa ja päivittää lähtevän postin palvelimen asetukset seuraavasti:

 • Siirry iPhonellasi kohtaan Asetukset > Sähköpostitilin asetukset > Lähtevän postin palvelin > SMTP.
 • Kytke seuraavaksi kytkin päälle laitteen edessä palvelin aktivoidaksesi ensisijaisen palvelimen. Kirjoita nimesi ja salasanasi Lähtevän postin palvelin -kenttään.
 • Aktivoi Käytä SSL:ää Vaihtaa. SSL:ssä käytä palvelimen porttia 465, muussa tapauksessa palvelimen porttia 25.

Poista sähköpostitilisi ja lisää se uudelleen

Toinen mahdollinen ratkaisu on poistaa sähköpostitilisi ja lisätä se uudelleen iPhoneen. Tämä voi auttaa päivittämään sähköpostipalvelimesi asetuksia ja korjaamaan mahdolliset häiriöt tai virheet, jotka saattavat aiheuttaa ongelman.

Voit poistaa sähköpostitilisi ja lisätä sen uudelleen seuraavasti:

 • Mene Asetukset > Toukokuul. Napauta seuraavaksi Tilit nähdäksesi kaikki sähköpostit, joita olet käyttänyt iPhonessasi.
 • Napauta seuraavaksi sähköposteja, jotka haluat poistaa.
 • Valitse nyt “Poista tili” ja lisää tilisi uudelleen.

Ota yhteyttä sähköpostipalveluntarjoajaasi tai vastaanottajan sähköpostipalveluntarjoajaan

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei auta, ongelma saattaa olla sähköpostipalveluntarjoajassasi tai vastaanottajan sähköpostipalveluntarjoajassa. Saattaa olla ongelmia tai rajoituksia, jotka estävät sinua lähettämästä sähköpostia tiettyihin osoitteisiin.

Voit ratkaista tämän ongelman ottamalla yhteyttä sähköpostipalveluntarjoajaasi tai vastaanottajan sähköpostipalveluntarjoajaan ja kertomalla tilanteen. He voivat auttaa sinua ongelman vianmäärityksessä tai tarjota vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Joillakin sähköpostipalveluntarjoajilla voi olla myös online-ohjesivuja tai keskustelupalstoja, joista voit löytää lisätietoja tai pyytää apua muilta käyttäjiltä.

Korjaus: Photo iPhone ei latautunut