Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Korjaus: Rajoitamme tiettyjä toimintoja suojellaksemme yhteisöämme

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Korjaus: Rajoitamme tiettyjä toimintoja suojellaksemme yhteisöämme

Jos käytät Instagramia säännöllisesti, viesti “Rajoitamme tiettyjä toimintoja yhteisömme suojelemiseksi” voi varmasti olla hieman turhauttava.

Tässä verkkokiusaamisen maailmassa lähes kaikilla sosiaalisen median alustoilla alustat ovat asettaneet yhteisön säännöt, joita kaikkien käyttäjien on noudatettava. Näin varmistetaan käyttäjäystävällinen ja terve yhteisöympäristö alustalla.

Jos olet kuitenkin yksi niistä, jotka ovat saaneet Instagramissa “Rajoitamme tiettyjä toimintoja suojellaksemme yhteisöämme” -varoitusviestin, tämä artikkeli on sinua varten. Tässä artikkelissa annamme sinulle kattavan oppaan kuinka korjata tämä ongelma ja saada takaisin Instagram-tiliisi. Mutta ennen kuin siirrymme korjauksiin, ymmärrämme ensin, miksi näet tämän viestin.

Tässä on joitain syitä, miksi saatat nähdä Instagramissa virheilmoituksen “Rajoitamme tiettyjä toimintoja suojellaksemme yhteisöämme”:

Olet rikkonut Instagramin yhteisön sääntöjä

Instagramissa on sellainen Yhteisön säännöt käyttäjien tulee seurata. Jos rikot näitä ohjeita, Instagram voi rajoittaa toimintaasi tai kieltää sinut kokonaan tulevaisuudessa. Lue yhteisön säännöt ja mieti viimeaikaisia ​​toimiasi alustalla. Olet ehkä tietoisesti tai tietämättäsi rikkonut yhtä tai useampaa käytäntöä.

Muut käyttäjät ovat ilmoittaneet tilisi

Jos muut käyttäjät ilmoittavat tilisi rikkoneen Instagramin yhteisön sääntöjä, Instagram voi rajoittaa toimintaasi.

Jos Instagram saa useita raportteja sisällöstäsi tai käyttäytymisestäsi, alustan automatisoidut järjestelmät voivat tilapäisesti rajoittaa mahdollisuuttasi ryhtyä tiettyihin toimiin yhteisön suojelemiseksi.

Epätavallinen tilitoiminta

Epätavallinen tai epäsäännöllinen toiminta Instagram-tililläsi, kuten: Kaikki muutokset, kuten äkillinen seuraajien lisääntyminen tai sitoutuminen, voivat laukaista “Rajoitamme tiettyjä toimintoja yhteisömme suojelemiseksi” -virheilmoituksen.

Tekninen ongelma Instagramissa

Harvinaisissa tapauksissa tämä Virheilmoitus voi johtua Instagramin teknisestä ongelmasta.

Kuinka löydän Instagram-elämän?

Rajoitamme tiettyjä toimintoja suojellaksemme yhteisöämme: mahdollisia ratkaisuja

Nyt kun ymmärrämme, miksi Instagram näyttää “Rajoitamme tiettyjä toimintoja yhteisömme suojelemiseksi” -virheilmoituksen, yritetään korjata ongelma, jotta voit taas nauttia sosiaalisen median alustasta:

Tarkista toimintasi

Tarkista ensin viimeaikainen Instagram-toimintasi ja katso, oletko rikkonut Instagram-yhteisön sääntöjä. Tässä on joitain ilkeitä toimintoja, jotka voivat saada sinut näkemään viestin Instagramissa:

  • Roskapostin tai asiaankuulumattoman sisällön lähettäminen.
  • Liian monen ihmisen seuraaminen tai seuraamisen lopettaminen lyhyessä ajassa.
  • Liian monta suoraa viestiä lähetetään.
  • Sellaisen sisällön julkaiseminen, joka saattaa koskettaa ryhmän tunteita.

Jos olet tehnyt jonkin yllä mainituista toimista, on mahdollista, että olet rikkonut Instagram-yhteisön sääntöjä, joten raportti.

Poista kaikki kolmannen osapuolen sovellukset Instagramista

Markkinoilla on monia kolmansien osapuolien sovelluksia, joiden avulla voit kirjautua sisään Instagramiin. Tyypillisesti nämä sovellukset tarjoavat paljon enemmän mukautusvaihtoehtoja ja tarjoavat käyttäjille yksipuolista yksityisyyttä. Monet media-alustat vastustavat kuitenkin näitä kolmannen osapuolen sovelluksia ja voivat jopa kieltää sinut, jos käytät sovelluksia jatkuvasti useiden varoitusten jälkeen.

Pidä tätä viestiä varoituksena ja poista käyttämäsi kolmannen osapuolen sovellukset.

Odota vain

Instagram on yleensä melko vapaa tällaisten tapausten suhteen. Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että jos lopetat Instagramin käytön muutamaksi päiväksi tai viikoksi, voit helposti kirjautua takaisin Instagramiin. Joten odottaminen näyttää olevan melko luonnollinen reaktio.

Ota yhteyttä Instagram-tukeen

Jos olet odottanut muutaman päivän tai viikon etkä silti pääse käyttämään tiliäsi, sinun tulee tehdä tämä Ota yhteyttä Instagram-tukeen. Instagram-tuki voi auttaa sinua tutkimaan ongelmaa ja poistamaan rajoitukset, jos niitä sovellettiin väärin.

Kuinka kiinnitän kommentin Instagramiin?

Kuinka estää “Rajoitamme tiettyjä toimintoja yhteisömme suojelemiseksi” -viestin Uutiset?

Paras tapa estää tämä on noudattaa Instagramin yhteisön ohjeita:

  • Julkaise asianmukaista ja laadukasta sisältöä.
  • Seuraa ihmisiä ja lopeta seuraaminen luonnollisesti.
  • Lähetä suoria viestejä vain tuntemillesi ja luotettaville ihmisille.
  • Vältä kolmansien osapuolien sovellusten käyttöä vuorovaikutuksessa Instagramin kanssa.

Instagram-viesti jumissa lähettämisen yhteydessä: Pikakorjaus