Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Korjaus: Tiktok ei voinut ladata videota. Yritä uudelleen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Korjaus: Tiktok ei voinut ladata videota. Yritä uudelleen

TikTok on lyhytvideoiden isännöintipalvelu, jonka omistaa ByteDance. Käyttäjät voivat ladata ja katsella muiden käyttäjien lataamia videoita, joiden kesto vaihtelee kolmesta sekunnista kymmeneen minuuttiin. Monet käyttäjät kohtaavat “Videoa ei voi ladata” -virheilmoituksen lataaessaan videota Tiktokiin. Tämä virhe estää sinua lataamasta videota.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet Tiktokin “Videoa ei voitu ladata” -virheen syistä ja joistakin tavoista, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan tämän virheen.

Alla olemme maininneet joitain syitä, jotka voivat aiheuttaa virheen yritettäessä ladata videota Tiktokiin.

  • Tiktok-palvelin ei toimi.
  • Huono Internet-yhteys.
  • Virhe Sovelluksessa.
  • Video ei ole Tiktokin yhteisön ohjeiden mukainen.
  • Tilisi on väliaikaisesti estetty.

Kuinka löydän Tallennettuja videoita TikTokista?

Jos näet “Videoa ei voitu ladata” -virheilmoituksen yrittäessäsi ladata videota Tiktokissa, olemme selittäneet joitain menetelmiä, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan virheen:

Tarkistaa palvelimen tila

Tämä virhe voi tapahtua ladattaessa videota Tiktokiin, koska Tiktok-palvelin ei toimi. Tarkista Tiktok-palvelimen tila. Voit käyttää verkkosivustoja, kuten downdetector.com, tarkistaaksesi Tiktok-palvelimen tilan. Jos palvelin kaatuu, voit vain odottaa kärsivällisesti, kunnes se tulee verkkoon.

Tarkista Internet-yhteys

Tämä virhe voi myös ilmetä, koska et saa vakaata yhteyttä. Tarkista Internet-yhteytesi ja nollaa yhteys käynnistämällä modeemi tai reititin uudelleen. Tämä voi auttaa sinua saamaan vakaan yhteyden korjaamalla reitittimen ongelmat.

Kuinka korjata NFS:n sitomaton kaatumisongelma?

Käynnistä laite uudelleen

Laitteen uudelleenkäynnistys on paras ratkaisu kaikkiin ongelmiin, ja useimmissa tapauksissa se myös auttaa korjaamaan ongelmat. Jos virheet johtuvat pienistä virheistä tai häiriöistä tai laitteesi muiden sovellusten häiriöistä, se saattaa pystyä ratkaisemaan ne.

Asenna sovellus uudelleen

Jotkut sovelluksen tiedostot voivat olla vioittuneet tai puuttua jostain syystä. Tämä voi olla syy siihen, miksi saat “Videon lataaminen Tiktokiin epäonnistui” -viestin, kun lataat videoita. Poista Tiktok-sovelluksen asennus kokonaan ja asenna se sitten uudelleen.

Poista VPN käytöstä

Jos käytät VPN:ää Tiktokin käyttöön, saatat kohdata tämän virheen yrittäessäsi ladata videota. Vaikka VPN auttaa sinua pääsemään verkkosivustoille, jotka eivät muuten olisi käytettävissä, se vaikuttaa myös Internet-yhteyteen ja nopeuteen. Poista VPN käytöstä ja yritä ladata video uudelleen.

Video saattaa rikkoa Titokin yhteisön sääntöjä

Jos saat virheilmoituksen “Videoa ei voitu ladata” yrittäessäsi ladata videota, lataamasi video ei ehkä ole Tiktokin yhteisön ohjeiden mukainen.

Tiktok ei salli alastomuutta, pornografiaa tai seksuaalista sisältöä tai videoita, jotka ylistävät vaarallisia tekoja, jotka voivat johtaa kuolemaan tai vakavaan loukkaantumiseen. Videot, joissa käytetään sopimatonta esinettä, eivät myöskään ole sallittuja alustalla. Tiktok ei myöskään salli vesileimalla varustettuja videoita tai olet käyttänyt kappaletta, jonka esittäjä ei ole sallinut sen käyttöä ilman lupaa.

Tilisi on varjolukittu

Jos olet käyttäytynyt tavalla, jota Tiktokin yhteisön säännöt eivät salli, tilisi asetetaan shadowbandille. Tiktokin algoritmi estää automaattisesti Tiktokin yhteisön ohjeita rikkovat käyttäjät suojatakseen käyttäjiä tekijänoikeusongelmilta, uhilta, roskapostilta ja sopimattomalta sisällöltä.

Tiktok-varjokielto kestää 24 tunnista muutamaan viikkoon. Jos uskot, että Tiktok on antanut varjokiellon, vaikka et ole rikkonut yhteisön ohjeita, voit ottaa yhteyttä Tiktokin asiakastukeen.

Ilmoittaako TikTok kuvakaappauksista?

Sisällysluettelo