Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kritiikki tuhlaajatytärtä kohtaan | Tarina salaperäisestä äidistä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tuhlaajapojan kritiikki | Tarina salaperäisestä äidistä

”The Missing Girl” on Maggie Gyllenhaalin ensimmäinen kokemus ohjaajana vuosikymmenten jälkeen. Ensimmäisen työnsä kokeakseen hän kääntyi kovan elokuvan, Elena Frantan romaanin (myös persiaksi käännetty) mukautukseen, joka on täysin sopusoinnussa ihmisten tunteiden ja sisäisen elämän kanssa.

Gyllenhaalin rohkeus on kuitenkin kiitettävää elokuvantekijänä, joka aloitti ensimmäisen elokuvansa tarinalla, joka oli täynnä sisäistä myllerrystä. “The Lost Daughter” on ulkonäöltään suoraviivainen ja rauhallinen kerronta, joka etenee hahmojen ja hahmojen välisistä kireistä konflikteista huolimatta.

Tämä tarina keskittyy ihmisten psyykeen ja heidän päätöstensä palautteeseen, päähenkilön konflikteihin itsensä kanssa ja win-win-sotaan, jonka hän aloittaa muistoillaan.

Kirjallisuus on aina ollut houkutteleva lähde elokuvalle, ja sovitukset voivat taata elokuvan menestyksen yhtä paljon kuin riskialttiitakin. Nyt on elokuvantekijän taito kävellä tällä terällä pienimmällä riskillä ja täyttää sovituksen odotukset riippumatta siitä, pysyykö hänen työnsä uskollisena alkuperäiselle viitteelle vai ei.

Gyllenhaal panostaa kovasti saadakseen tämän toimimaan sisäisesti. Ohjaajana hän tekee enemmän tai vähemmän työtään, mutta lopputulosta jonkin verran vaikeuttaa teoksen itsetutkiskelun aiheuttama vaikeus, jota elokuvantekijä ei ehkä kokemattomuutensa vuoksi ole kokematon. Ota tämän romaanin ytimessä olevat sisäiset konfliktit leikkisällä tavalla. Se on tärkeä aihe varsinkin näkymättömiä ongelmia käsittelevässä työssä.

Alla on otteita Kadonneen tytön tarinasta

Leda on lomalla saarella Kreikassa. Hän on vertailevan kirjallisuuden professori, nainen, joka on hylännyt perheensä ja lapsensa saavuttaakseen tämän aseman.

Olivia Colemanin hienovaraisesti näyttelemä Leda kohtaa saarella kamppailevia perheitä, kun taas Nina (Dakota Mayi Johnson) ja hänen poikansa kiinnittävät Ledan huomion. Ja tämä on kaiken tekemisen oudon alku, jotain, joka tuo mieleen Ledan pelit, muistot, jotka kohtaavat hänet ja tekevät hänestä vahvemman joka hetki. Niin vahvoja kuin ne ovat nykyhetkessä.

The Lost Girl sisältää sekä jännittäviä että jännittämättömiä tarinoita, jotka yhtä lailla jännittävät ja sammuttavat yleisön janon jättäen yleisön toisinaan miettimään, miten teosta tulisi lähestyä ja ymmärtää.

Elokuvan, kuten sen muidenkin, suurin haittapuoli on sen sovitus, joten elokuvaa “The Missing Girl” voi ymmärtää paremmin lukemalla sen pääjutun; Ja kun teos saavuttaa pisteen, jossa sen sovituksen lähde on tunnistettava selitykseksi, voidaan todeta, että elokuvaa ei ole juurikaan kehitetty.

”The Lost Daughter” Koska kyseessä on sisäinen teos ja ulkoisia ristiriitoja ei ole paljoa, katsojan kannattaa yrittää katsoa elokuvaa maksuttoman sisällön joukossa, sillä elokuvassa on paljon sanottavaa, mutta ymmärryksellä.

Se, että tällaisen tekstin esittäminen vaatii ohjaajalta paljon kokemusta ja tällaisessa tilanteessa katsoja ei voi koskettaa Ledan sisusta ja tilannetta, jättää katsojan päähän aukkoja havainnointiin.

Leda on ahdistunut, peloissaan, vainoharhainen eikä pysty nopeasti olemaan vuorovaikutuksessa ympärillään olevien ihmisten kanssa. Hän on erittäin ärtynyt ja haluaa kohdata elokuvateatteria häirinneet nuoret miehet. Jopa syödessään ja puhuessaan Willin kanssa hänestä tulee puhelias ja sisäisen pelkonsa valtaama.

Nämä ovat kaikki hahmon ominaisuuksia, joita Jenhalhal käyttää salaisuutensa ja tarinansa paljastamiseen, ja viemällä elokuvasykliä eteenpäin hän upottaa katsojan työnsä tunnelmaan.

“The Lost Girl” on kuvaus, käsikirjoitus, jolla on voima valloittaa yleisö ja ohjata heidät dramaattiselle tielle. Tämä elokuva on naisellinen sana, joka astuu sukupuolivalintojen maailmaan ja tarkkailee niitä miesten maailmassa. Kadonneen tytön tarina sijoittuu Kreikkaan, jossa hänen patriarkaalisella arkkityypillllään on pitkä historia, ja elokuva hyödyntää tätä tunnelmaa luoden alitajuisesti maailman, jossa naiset ovat miesten hallitsemia ja haluavat muuttaa ja saada lapsia.

“The Missing Girl” on kuvaus käsikirjoituksesta, jolla on voima valloittaa yleisö ja ohjata heidät dramaattiselle tielle.

“The Lost Daughter” esittää nykyajan naisen vastakohtana perinteiselle naiselle, naiselle, joka on eri roolissa yhteiskunnan vaatimuksissa ja maksaa siten tietysti kovan hinnan.

Itse asiassa Leda kärsii toisinaan omantunnonsyistä, kun kaikki menneisyyden käänteet juoksevat hänen silmiensä edessä, ja hän kohtelee ympärillään olevia erittäin ärsyttävällä ja vainoharhaisella tavalla; Hän ei kuitenkaan katu lastensa hylkäämistä ja näkee tämän menestyksensä hintana.

Tässä elokuvassa Gyllenhaal esittää toisenlaista naista, naissukupuolta, joka äitiysvelvollisuuksiensa lisäksi myös toteuttaa toiveitaan eikä halua sivuuttaa olemassaoloaan. Hän luo lapsista ei niin miellyttävän kuvan, Elena ahdistelee Jatkuvasti Ninaa ja Ledan lapset häiritsevät häntä jatkuvasti valituksistaan ​​ja käytöksestään. Toisaalta nämä tapahtumat tapahtuvat miesten vähäisessä läsnäolossa, jossa miessukupuoli ei täytä velvollisuuksiaan ja tekee naisen vastuun elämän ylläpitämisestä.

Nämä miehet eivät huolehdi vaimoistaan, Ledan mies ei pysty kunnolla hoitamaan aviovelvollisuuksiaan ja Ninan mies jättää hänet jatkuvasti yksin. Itse asiassa, kuvaamalla miesten passiivisuutta, elokuvantekijä tasoittaa tietä kaikelle tuomiolle näitä naisia ​​kohtaan ja tekee katsojille selväksi, että miehet tekevät virheitä, ja tämä virhe ulottuu myös nykyajan naisiin.

Leda esittää elokuvassa Kadonnutta tyttöä

Elokuva alkaa tarinalla Ledasta, Ninasta ja heidän lapsestaan ​​rannalla, keskittyen tämän äidin ja tämän kirjallisuusprofessorin viimeisen lapsen väliseen suhteeseen. Nina haluaa näyttää Ledalta, ja toisaalta Leda näkee menneisyytensä hänessä.

Elokuvantekijä asettaa nämä kaksi ihmistä toistensa tielle tunkeutuakseen päähenkilön tunnelmaan ja psyykeen; Sama tapahtui The Lost Daughterin juurille, joka ei mennyt hyvin, ja tämän crossoverin alhainen palkka piti yleisön poissa tarinasta.

Pienelläkin vaivalla pääsemme helposti elokuvan ensimmäisen hahmon fantasiamaailmaan! Leda astuu ylösnousseen menneisyyteensä näkemällä Ninan vähiten muuttuneena. Mitä tapahtuu, kun Leda varastaa Elenan nuken? Mikä olennainen tekijä estää häntä palauttamasta kauneutta Elenalle nähtyään vauvan monet itkut ja huolet?

Vaikka nämä teemat ovatkin tarinan draamamoottorin alullepanijoita ja oppaita, ne esiintyvät ilman kiinteitä syy-seuraus-suhteita. elokuvantekijät ei ole muuta vakuuttavaa vastausta kuin Ninan ja Ledan läheisyys.

“The Lost Daughter” on tarina naisista, jotka haluavat nyt olla oma itsensä ja muuttaa polkuaan.

Samalla elokuva palaa Ledan menneisyyteen ja luo sekä jännitystä että pelkoa. Se on matka, joka tuo yleisön lähelle koko tarinan kuulemista, mutta ei ole muuta kuin essee ja kuvaus, ja pelkkä näiden muistojen näkeminen ja kuuleminen riittää.

Jäädytyksen jäljet ​​toistuvat läpi elokuvan, ja katsojan suurin odotus, Ninan perheen isku Ledalle, ei toteudu, koska perhe on metafora Perinteisille yhteiskunnille, jotka eivät pidä moderneista, kapinallisista naisista.

Kadonnut tytär on tarina naisten rohkeudesta, jotka tästä lähtien ovat iloisia voidessaan olla oma itsensä ja muuttaa suuntaaan, jolla elokuvantekijä on tietysti osoittanut sovituksen tästä kapinasta ja päätöksestä sankaritarlleen, katumus, joka saa Ledalle katumusta. , hämmennys, pelko on käsitellyt ärtyneisyyttä koko sydämestään ja sielustaan. Kadonnut tyttö on metafora näille naisille, jotka löytävät tiensä taistelussa naissukupuolen perinteisestä ja modernista roolista.

Yksi Gyllenhaalin tavoitteista elokuvassa on haastaa äidin rooli, minkä vuoksi lasten hoitaminen ja hankkiminen ei ole ollenkaan mukavaa The Lost Girlissä. Elokuva on vastoin olentoa, joka on aina rinnastanut naiset äitiyteen.

“The Lost Daughter” on suhteellisen keskinkertainen teos, jossa on vähän teemoja, koska se ei ole niin vakuuttava, mutta vaatii myös rakennetta eikä onnistu saavuttamaan hyvää päällekkäisyyttä Ledan ja Ninan menneisyyden ja nykyisyyden välillä. Siinä on haastava ja tuore teema.