Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka ansaita rahaa Metaversella!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa Metaversessa!

Kuten tiedät, Metaverse on uusi tekniikka, joka korvaa nykyisen Internetin ja sosiaaliset verkostot. Metaversumi koostuu erilaisista kolmiulotteisista tiloista. Metaversessa ihmiset voivat olla avatareina erilaisissa muiden ihmisten luomissa ympäristöissä. Vieraile esimerkiksi erilaisissa karnevaaleissa tai konserteissa, juhlissa ja juhlissa. Käyttäjät luovat tämän virtuaalimaailman kehityksen ja kasvun, eikä vain yksi yritys ole mukana tämän projektin kasvussa. Siksi luovuus on niin korkeaa, eikä sillä ole todellisia rajoituksia.

Koronaviruksen leviäminen ja meitä vaivannut sosiaalinen eristyneisyys ovat kiihdyttäneet tätä virtuaalimaailmaa tehokkaasti. Metaverse tarjoaa monia sovelluksia, joten investoimalla tähän toimialaan voi saada uskomattomia tuloksia. Alla kuvataan yksi tapa sijoittaa Metaverseen, nimittäin kiinteistön ostaminen Metaversesta. Mutta tämä kiehtova idea sisältää sekä riskejä että etuja. Voit vähentää näitä riskejä ottamalla ensin yhteyttä oppaaseen ja hankkimalla tietoa tältä alalta koulutuskursseilla Ansaitse rahaa Metaversella.

Kiinteistön ostaminen Metaversesta antaa sinun ansaita rahaa eri tavalla kuin todellisessa maailmassa. Voit esimerkiksi ostaa maata ja rakentaa huvipuiston. Hän perusti taidegallerian, piti konsertin, rakensi talon, myi sen korkeampaan hintaan tai jopa vuokrasi sen. Jos olet perehtynyt kiinteistöjen ostamiseen ja myyntiin, voit ostaa kiinteistöjä halvemmalla ja myydä korkeammalla hinnalla.

Yksi näiden työpaikkojen eduista on globaalit markkinat ja asiakkaat. Dollarin arvon vuoksi Iranissa saamamme voitto on monta kertaa suurempi kuin todellisen maailman voitto. Yliluonnollisen maailman viehätys on, että voimme tehdä asioita, joita emme voi tehdä todellisessa maailmassa, ja voittaa fyysisen maailman rajoitukset. Voimme esimerkiksi lentää, sukeltaa, matkustaa eri historiallisiin ajanjaksoihin tai ryhtyä astronauteiksi.

Voit lisätä voittojasi noudattamalla vinkkejä.

Jos aiot ostaa maata uutta hanketta varten, kiinnitä huomiota tämän hankkeen kohderyhmään. Voit käyttää sosiaalista mediaa kasvattaaksesi tämän projektin suosiota. Vaikuttajille ja ihmisille houkuttelevat projektit kasvavat todennäköisemmin.

Kiinnitä huomiota projektin kehitystiimiin, kehittäjiin ja sijoittajiin. 3D-virtuaalitilan luominen on erittäin vaikea tehtävä, eivätkä kaikki riittävän taustan omaavat yritykset pysty siihen. Varmista, että tämän yrityksen työhistoriassa on paljon menestystä, tiedettä ja tietoa. Saat myös hyödyllistä tietoa, jos olet tarkkaavainen Metaverse sijoittajat. Varmista, että tämän hankkeen sijoittajilla on aikaisempia onnistuneita hankkeita ja yrityksillä on luottokelpoisuus.

Yksi metaversumien eduista todelliseen maailmaan verrattuna on, että se on hajautettu. Varmista, että käyttäjät voivat laajentaa valitsemiasi projekteja.

Muista kiinnittää huomiota ostettavan kiinteistön ominaisuuksiin. Nämä ominaisuudet ovat hyvin lähellä tärkeitä Ominaisuuksia maan ostamisessa todellisessa maailmassa. Esimerkiksi maan sijainnin tulisi olla lähellä kartan keskustaa. Läheisyys julkkistalon tai pääkatujen ja tiettyjen julkisten paikkojen läheisyys ovat myös näitä ominaisuuksia. Jotkut hankkeet luokittelevat maanostajat ja tarjoavat heille erilaisia ​​palveluita heidän käyttämänsä rahamäärän mukaan, kuten teleportaation tai sankarin nopean kohtelun.

Muutama kuukausi sitten pystyimme ostamaan maata yhdessä metaversumien virtuaalitiloista, kuten Dastralandista, vähintään seitsemällä tai kahdeksalla miljoonalla tomanilla. Mutta kun Mark Zuckerberg käänsi huomionsa Metaverseen ja muutti yrityksensä nimen Facebookista Metaksi, myös näiden pelien maiden ja osakkeiden hinnat nousivat tähtitieteellisesti. Voimme työskennellä vähintään seitsemällä tai kahdeksalla miljoonalla dollarilla. Osta kiinteistö Sandralandista tai Sandboxista. Mutta on uusia projekteja, joilla on korkeasta potentiaalistaan ​​huolimatta edullisemmat hinnat. Näiden tonttien halpa hinta johtuu uusista hankkeista. Esittelemme sinulle alla joitain näistä uusista potentiaalisista projekteista.

Uudet ja tulevat Metaverse-projektit

Axie Infinity Playgrounds

Pelin maat myytiin jopa 2 miljoonalla dollarilla. Tämän pelin halvin maa maksaa viisitoista tuhatta dollaria. Kuten näette, näiden kiinteistöjen hinta on henkeäsalpaava. Mutta mielenkiintoista on, että vain neljännes kentästä on myyty tähän mennessä. Loput kolme neljäsosaa kiinteistöstä ovat siis ajan mittaan myytävänä huomattavasti halvemmalla. Sinun on oltava varovainen tämän pelin uutisten kanssa. Kun nämä kiinteistöt tulevat myyntiin, osta jokin näistä kiinteistöistä.

Pelaa Mirandaa

Vahva pelikehitystiimi kehittää tätä peliä. Tämä pelikehitystiimi on jo luonut erittäin menestyneitä ja suosittuja pelejä, joilla on edessään valoisa tulevaisuus. Tämän pelin maiden määrä on hyvin rajallinen, mikä saa näiden maiden hinnat nousemaan hieman.

Illunium peli

Tämän pelin tavoitteena on tarjota käyttäjille 100 000 tonttia. Nämä maat on jaettu viiteen kategoriaan ja hintojen noustessa myös pelien sisäisten palveluiden laatu paranee. Tässä pelissä on resursseja, joita muut käyttäjät tarvitsevat vahvistuakseen. Maanomistaja voi hyötyä hankkimalla resursseja ja myymällä niitä käyttäjille. Tietenkin tässä pelissä on myös ilmaisia, huonompilaatuisia kenttiä.

Jos voit ostaa maata kohtuulliseen hintaan, ansaitset paljon rahaa. Näiden maiden hinnat ovat kuitenkin erittäin korkeat ja ostaaksesi niitä sinun on odotettava alkuperäistä toimitusta näiden pelien tarjoajalta. Pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä uutisista näiden kiinteistöjen toimittamisesta, sinun tulee seurata näiden yritysten tietolinjoja, kuten heidän Twitter-tiliään.

Sisällysluettelo