Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka ansaita rahaa SoundCloudissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa SoundCloudissa?

Soundcloud on vuonna 2007 perustettu äänenjako- ja suoratoistoalusta, joka on myötävaikuttanut useiden musiikkitähtien nousuun viimeisen Vuosikymmenen aikana, mukaan lukien muun muassa Post Malone, Alina Baraz ja Blackbear.

Jos olet aloitteleva taiteilija ja etsit tapaa ansaita rahaa alkuperäissävellyksistäsi, näin ansaitset rahaa Soundcloudissa.

Soundcloud alkoi Ohjelma nimeltä Soundcloud Premier vuonna 2018, joka auttoi sisällöntuottajia etsimään alustan, jossa he voivat jakaa lahjakkuuttaan, saada yleisöä ainutlaatuisille kappaleilleen ja myös ansaita rahaa. Soundcloud Premierin avulla sisällöntuottajat voivat myös edetä urallaan käyttämällä Soundcloudin työkaluja jakaakseen, ollakseen vuorovaikutuksessa ja ollakseen yhteydessä yleisöön ympäri maailmaa.

Soundcloud Premieriin rekisteröityminen ei kuitenkaan ole niin helppoa, sillä tarvitset vähintään 5000 toistoa viimeisen kuukauden aikana maista, joissa tilaus ja promootio ovat Soundcloud-kuuntelijoiden Saatavilla. Näitä maita ovat Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Kanada, Australia, Ranska, Saksa, Irlanti, Alankomaat ja Uusi-Seelanti. Tämän luettelon odotetaan laajenevan ajan myötä.

Lue myös: Kuinka luoda albumi SoundCloudissa?

  • Voit rekisteröityä Soundcloud Premieriin tilaamalla Soundcloud Pron tai Pro Unlimitedin.
  • Voit kaupallistaa vain alkuperäisiä nimikkeitäsi, ja sisällöntuottajan on omistettava kaikki asiaankuuluvat oikeudet.
  • Rekisteröinnin yhteydessä ei pitäisi olla tekijänoikeusilmoituksia.
  • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Lue myös: Sähköpostiosoitteen muuttaminen SoundCloudissa?

Asianmukaisesti raportti osoitteesta ReunaSoundcloud antaa artisteille 55 % nettotulojen osuudesta kappaleista, jotka he lataavat julkaisumaksuilla oikeudenhaltijoille ja yrityksille, mikä on enemmän kuin Spotify tarjoaa artisteille.

Soundcloud maksaa sisällöntuottajille suoraan joka kuukausi. Jos kappaleesi on alkuperäinen sävellys, se voidaan kaupallistaa ja se voidaan löytää heti lataamisen jälkeen.

Joten jos olet uusi alalla, Soundcloud voi olla hyvä alusta nostaa musiikkisi listalle. Luo uusia, alkuperäisiä kappaleita, jaa ne Soundcloudissa ja ansaitse rahaa ja elantoa.

Lue myös: SoundCloud-profiilin muokkaaminen?