Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka asennan teemoja Ubuntuun?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka asentaa teemoja Ubuntuun?

Ei ole epäilystäkään siitä, että Ubuntun oletusteema on katseenvangitsija. Mutta Linuxin tarjoaman rajattoman mukauttamispotentiaalin ansiosta voit viedä sen uudelle tasolle muutamalla askeleella teemojen ansiosta.

Vaikka teeman perusidea on suurelta osin sama Windowsissa ja Ubuntussa – molemmat muuttavat työpöydän ja käyttöjärjestelmän ulkoasua, mutta Ubuntu-teemat ovat hieman monimutkaisempia.

Ubuntu-teemat on jaettu kolmeen pääelementtiin.

  • Symbolit: Kuvaketeemat voivat muuttaa kuvakkeiden ulkoasua.
  • GTK-aihe: GTK on puitteet Linuxissa näkemäsi graafisen käyttöliittymän Rakentamiseen. Siksi GTK-teemat ovat vastuussa siitä, miltä sovellusliittymä näyttää Ubuntu-asennuksessasi. Tällä hetkellä Ubuntu käyttää GTK3:a, joten sinun kannattaa etsiä näitä aiheita.
  • GNOME Shell -teema: Nämä teemat ohjaavat kuorielementtien, kuten päätelaitteen, yläpaneelin, työpöytäilmoitusten jne., ulkonäköä.

Eri teemapaketit sisältävät erilaisia ​​elementtejä. Saatat löytää teemapaketin, joka sisältää kaikki kolme yllä olevaa kohdetta. Halutessasi voit ostaa kolme tuotetta erikseen ja yhdistää teemoja luodaksesi oman mukautetun ilmeen.

On olemassa kolme tapaa asentaa teemoja Ubuntuun.

  • PPA:n käyttö
  • .deb-pakettien käyttäminen
  • Arkistotiedostojen käyttö

Kaikki nämä menetelmät lataavat ja asennat teemat tietokoneellesi. Sitten sinun on käytettävä GNOME Tweaks -työkalua kaikkien asennettujen teemojen käyttöönottamiseksi.

Asenna Ubuntu-teemat käyttämällä PPA:ta teemojen asentamiseen

Tämä on ylivoimaisesti helpoin tapa ladata ja asentaa teemoja Ubuntu-koneellesi. Sinun tarvitsee vain lisätä PPA-arkisto, josta haluat ladata teeman, ja käyttää sitä apt-get ladataksesi valitun teeman.

Tässä esimerkissä käytämme System76:n kehittämää teemapakettia talon sisäiseen PopOS Linux -jakeluun. Voit asentaa tämän teeman käyttämällä näitä komentoja.

sudo add-apt-repository ppa:system76/pop sudo apt-get update sudo apt-get install pop-teema

Ja siinä se. Teema ladataan ja asennetaan nyt yhdessä kuvakkeiden, GTK3- ja GNOME Shell -teemakomponenttien kanssa.

Asenna Ubuntu-teemat .deb-pakettitiedostot

Toinen suosittu tapa levittää Ubuntu-teemoja on käyttää .deb-pakettitiedostoa. Tällä tavalla sinun tarvitsee vain ladata .deb-pakettitiedosto ja asentaa teema kaksoisnapsauttamalla sitä.

Asenna Ubuntu-teemat Arkistoi tiedostot

Toinen melko suosittu tapa jakaa teemoja Internetissä on arkistoida ne .tar- tai .xyz-paketteihin. Näiden teemojen asentaminen ei myöskään ole monimutkaista.

Sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla on se .Aiheet Ja .Symbolit Hakemistot kotihakemistossasi. Jos et, voit luoda ne kirjoittamalla seuraavat komennot terminaaliin.

mkdir ~/.teemat mkdir ~/.kuvakkeet

Jos käytät GTK3/GNOME-teemoja, kopioi kaikki arkistotiedostot .themes-hakemistoon ja tee sama kuvaketeemoille .Symbolit Kansio.

Kuten aiemmin mainittiin, käytämme GNOME Tweak -apuohjelmaa ladattujen teemojen soveltamiseen. Jos apuohjelmaa ei ole asennettu, voit ladata sen tällä komennolla.

Sudo apt Install Gnome parannukset

Jotkut GNOME-asetusten Ominaisuudet on oletusarvoisesti lukittu. Voit avata ne asentamalla GNOME Shell -laajennukset seuraavalla komennolla.

sudo apt asentaa Gnome Shell -laajennukset

Kun se on asennettu, käynnistä ohjelma etsimällä sitä Ubuntu-sovelluslaatikosta.

Alla aiheita Välilehdellä voit valita ja hallita kaikkia yksittäisiä teemoja eri Ubuntu GUI -elementeille.

Kuinka asennan teemoja Ubuntuun?  |  Rehellinen. TekniikkaKuinka asennan teemoja Ubuntuun?  |  Rehellinen. Tekniikka