Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Kuinka asentaa kaksi WhatsAppia yhteen puhelimeen (Android ja iOS)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka asentaa kaksi WhatsAppia yhteen puhelimeen (Android ja iOS)

Kuten jotkut sosiaaliset verkostot, kuten Telegram tai Instagram, WhatsApp ei virallisesti salli kahden tilin käyttöä yhdessä puhelimessa. Koska useimmat älypuhelimet tukevat kahta SIM-korttia, monet käyttäjät haluavat todennäköisesti yhden WhatsApp-tilin molemmille puhelinnumeroille erottaakseen työn, perheen tai ystävät.

Android-puhelimien käyttöliittymässä on yleensä monia lisäominaisuuksia, joiden avulla voit mukauttaa käyttöjärjestelmän eri alueita ja tehdä niihin muutoksia. Yksi tässä artikkelissa käsitellyistä ominaisuuksista on toisen WhatsApp-tilin luominen käyttöliittymäominaisuuksien kautta, jotka vaihtelevat hieman puhelimen valmistajan mukaan.

Lisäksi on edelleen tapa hankkia toinen tili iPhoneissa, joissa on vähemmän oheislaitteita kuin Androidissa. Käsittelemme niitä alla.

Asenna WhatsAppin toinen versio Samsung-puhelimiin

Jos käytät Samsung-puhelinta ja haluat toisen WhatsApp-tilin puhelimellesi, sinun on suoritettava yksinkertainen tehtävä ja noudatettava näitä ohjeita:

 • Syötä ensin puhelin asetukset.
 • Sitten löydät ne Lisäominaisuudet -osio ja kirjoita se.
 • Syötä tähän osioon Dual Messenger tai kaksi sanansaattajaa.
 • Etsi WhatsApp-sovellus ja käynnistä se.
 • Jos sinua pyydetään aktivoimaan WhatsAppin toinen versio, napauta Asentaa ja lopuksi Vahvistaa. Odota, että WhatsAppin toinen versio asennetaan, ja noudata sitten WhatsApp-kirjautumisvaiheita.

Asenna WhatsAppin toinen versio Xiaomi-puhelimiin

Xiaomi on aina ollut tunnettu monista ominaisuuksistaan, ja nyt näemme, kuinka helppoa sen käyttäjien on saada toinen versio WhatsAppista tai mistä tahansa muusta sovelluksesta. Jos haluat saada toisen WhatsApp-tilin Xiaomi-puhelimissa, toimi seuraavasti:

 • Mene puhelimeen asetukset Valikko.
 • Siirry kohtaan Sovellukset osio.
 • Napauta Dual Apps
 • Tästä osiosta löydät luettelon puhelimeesi asennetuista Sovelluksista. Voit ottaa käyttöön kunkin yksittäisen sovelluksen vaihtoehdon, sovelluksen toisen version Xiaomi-puhelimellasi. Täällä käynnistämme WhatsApp-vaihtoehdon, ja kun WhatsAppin toinen versio tulee näkyviin, annamme sen ja seuraamme tilin luomisohjeita.

Asenna WhatsAppin toinen versio Xiaomi Dual Appsin avulla

WhatsAppin toinen versio puhelimissa, joissa on puhdas Android

Puhelimet, kuten Google Pixel, Nokia, Motorola, Sony jne., jotka käyttävät puhdasta tai vastaavaa Android-käyttöliittymää, eivät sisällä joitain lisäohjelmistoominaisuuksia muilta yrityksiltä, ​​kuten Samsungilta, Xiaomilta ja muilta kiinalaisilta valmistajilta. Sinun on noudatettava lisävaiheita, jotta Puhelimessasi on toinen WhatsApp-versio.

Yksinkertainen kaikille matkapuhelimille yhteinen ratkaisu on asentaa sellainen Business tai WhatsApp Sovellus, jonka avulla sinulla on erillinen toinen tili yhdessä puhelimessa. Voit etsiä ja asentaa sen kuten muutkin sovellukset kautta Google Play tai muita sovelluksia. Asennusliikkeet.

Ensimmäinen ratkaisu on hankkia toinen WhatsApp-tili Android-puhelimessa.

Käyttää Käyttäjäprofiili voi olla ensimmäinen tapa saada toinen WhatsApp-versio Android-puhelimissa. Uuden profiilin lisääminen on kuin täysin uusi tila henkilökohtaisten tietojen tallentamiseen ja erillinen osio kunkin sovelluksen toiselle versiolle.

Luo uusi käyttäjäprofiili seuraavasti:

 • Syötä ensin puhelimesi Asetukset.
 • Sitten löydät ne järjestelmä -osio ja kirjoita se.
 • Mene Progressiivinen ja löytää Useita käyttäjiä.

 • Jos aktivoit tämän osion, näet käyttäjäprofiilisi ja voit luoda uuden profiilin napsauttamalla Lisää käyttäjä.
 • Kun olet luonut uuden käyttäjän, sinun on vaihdettava hänen profiilinsa valitsemalla hänet.
 • Nyt sinulla on täysin uusi alue ja voit käyttää mitä tahansa ohjelmaa erikseen ja uudella tilillä.

Poistuaksesi toissijaisesta käyttöliittymästä, sinun on palattava edelliseen profiiliisi käyttämällä samaa polkua, jolla lisäsit uuden käyttäjän, ja vaihdettava uudelleen toiseen profiiliin aina, kun tarvitset kaksois-WhatsAppia.

Toinen ratkaisu on saada toinen versio WhatsAppista Android-puhelimeen.

Käyttää Kloonaa ohjelmat tai emulaattorit eivät ole uusi ratkaisu, ja monet käyttäjät kloonaavat ohjelmia erottaakseen työ- ja yksityistilansa. Simulaattoriohjelmien avulla voit nopeasti ja helposti käyttää useita sovellusten versioita, kuten Facebook, Telegram, Instagram ja WhatsApp.

Jotkut parhaista ja kuuluisimmista emulaattorisovelluksista Android-puhelimille ovat:

Ei ole haitallista tietää, että asentamalla jonkin näistä ohjelmista, sen lisäksi, että sinulla on mahdollisuus saada toinen versio sosiaalisen verkostoitumisen ohjelmista, voit myös luoda erilaisia ​​tilejä peleille ja edetä nopeasti pelin vaiheissa eri välilehdillä.

Joillakin muilla valmistajilla, kuten Huaweilla, on myös sellaisia ​​toimintoja käyttöliittymässä, että voit luoda rajoitetun painoksen toisesta versiosta sovelluksista, kuten WhatsApp. Jos kuitenkin käytät kahta tässä osiossa kuvattua menetelmää, voit käyttää niitä kaikissa Android-puhelimissa.

Huawein EMUI-käyttöliittymässä on App Twin, joka tarjoaa käyttäjille toisen version WhatsAppista. Siirry Asetukset-valikon Sovellukset-osioon, kirjoita kaksoissovellus ja ota WhatsApp-vaihtoehto käyttöön saadaksesi WhatsAppin toisen version.

WhatsAppin toinen versio iPhonessa

Jos olet kiinnostunut Apple-puhelimien omistamisesta ja toisaalta olet kiinnostunut Android-puhelimien lisäominaisuuksista, sinun ei tarvitse huolehtia toisesta WhatsApp-tilistä iPhonessasi. Voit tehdä tämän lataamalla yllä mainitun WhatsAppin kaupallisen version Sovelluskauppa. Vaikka tämä ei asenna WhatsAppin toista versiota puhelimeesi, kommunikointia tavallisen WhatsApp-yleisön kanssa ei ole rajoitettu ja voit käyttää sitä tavallisen WhatsAppin tapaan.

Lisäksi jotkin kolmannen osapuolen iOS-kaupat julkaisevat saman perusversion joistakin sovelluksista, mukaan lukien WhatsApp, muutoksilla, joiden avulla käyttäjät voivat asentaa toisen version säilyttäen samalla alkuperäisen version.

Kuinka käyttäjät käyttävät WhatsApp-toissijaisia ​​tilejä? Jos sinulla on ehdotuksia tästä, jaa se kanssamme kommenttiosiossa.